פריסות ופרשנויות

chany

New member
מטאורוש!!! שמחתי לשמח אנשים

אוהבים.

chany

New member
בוקר טוב אהובי

אני מרגישה מצויין. היום אני ב- 8 מטות. מה איתך ממוש שלי, שיהיה לך אחלה יום, מקדישה לך את השיר "בלדה לעוזב קיבוץ" חח אילנית.

longshut1

New member
אהלן וסהלן ממי?

מה שלומנו היום?התאוששת קצת מהימים האחרונים?כנראה שאכן זה הולך להיות יום שבו תוכלי לשחרר קצת את החגורה,לפתוח איזה כפתור בחולצה,אולי גם להוריד נעליים,ולהתרווח,ברוגע ונינוחות,עם המחשבות,הדימיון,וסתם הגיגי מהנים על החיים ובכלל... אגב את תצטרכי לכתוב את המילים של אותם שירים כי...אין לי מושג מזה השיר "בלדה לעוזב קיבוץ",כן,אני קצת בור:),והייתי רוצה לדעת למה את מתכוונת כשאת מקדישה לי שיר...:) אני גם מקדיש לך שיר,של בריטני ספירס,stronger,ושכל אלו שלא סובלים אותה ומתנשאים,נהנהנהנה!:)

chany

New member
אלינקה.

תודה על הקדשת השיר.אכן אני מרגישה מצויין. השיר "בלדה לעוזב קיבוץ" הוקדש לך בעיקבות השיחות שלנו על "אילנית הרפתנית" את השיר שרו להקת אחרית הימים עם ג`וזי כץ והמיבטא האנגלו סקסי שלה. בתחילת השיר היא מדקלמת כך: "לפני חמש שנים,עזב את הקיבוץ עם מיזוודה אחת ביד ובלוריתו המיתנפנפת אמרו עליו,ניראה איך יסתדר בחוץ הוא עוד יחזור על ארבע אל הרפת גר אצל הדודה וחי בהקפה במשק עוד היה במשלחת לא יכלו לשאת את החרפה" ואז מתחיל השיר..... שיר יפה דווקא. משמעים אותו עד היום "ברשת גימל." אחלה יום אילנית.

longshut1

New member
אה!!בטח,אני מת על השיר הזה!!

יווו איך הזכרת לי עכשיו תקופה ישנה נושנה,כמה הייתי שומע את השיר הזה,פשוט חולה עליו!אבל מה,כל פעם שג´וזי מתחילה עם המבטא אני נקרע מצחוק...תודה נשמה,באמת שיר נפלא,ממש כמוך!

chany

New member
אלינקה שכחתי שורה.

אחרי הוא עוד יחזור על ארבע אל הרפת עבד בסטקיה אחת נידחת גר אצל הדודה וחי בהקפה ואחר כך ........מה שכתבתי בהמשך

longshut1

New member
בביתי,מכין עבודת אמצע סמסטר

העפתי מבט בפריסה-היא מאוד מעניינת,אך לא אוכל להתפנות לפרשנות מעמיקה בימים הקרובים עקב עומס לימודים.

longshut1

New member
למה את מתכוונת?

חמודה,זה טוב ויפה שהעלית פריסה מורכבת-אבל היה נחמד ויעיל יותר אם היית מצרפת פרשנות אישית.. יום נעים

פרשנות אישית?

למה הכוונה??? שאלתי לגבי יעודי בחיים-מה השיעור שבאתי לקבל-ומה עלי לתת. מי עומד מאחורי,מי עוזר לי. כללית:מי,מה ולמה.........

טוב,במחשבה שניה ,,,,,,,,

אתה מתכוון שאני לבד אפרשן את הפריסה שלי????? ניסיתי,אבל אני חדשה ולא אובייקטיבית/מיקצוענית מספיק. אני זקוקה להדרכה והסבר של מומחה-בטח בהתחלה.

longshut1

New member
שאלה מנחה

מה אומרת לדעתך העובדה,שיש 3 קלפים מיסוד האדמה,2 אש,ורק אחד אוויר ועוד אחד מים?זאת,לאור המושג הכללי שוודאי יש לך על מילות המפתח של כל יסוד.

שזה מתאים למזל הגדי שלי למשל?

מצא חן בעיני שפרקת אותם ליסודות,כלל לא חשבתי בכיוון. גם הסדר מענין=3,2,1,1-אחד אלוהינו,,,,,, רוב אשיותי כבדה ונטועה בקרקע?עצורה,רצינית,קשורה לעבר,????? 2 האש קצת מצילים את המצב,,,,מכניסים פלפל לנפש המיוסרת שלי,, אחד אויר ואחד מים מאזנים את התמונה,,,,ובסך הכל יוצא עולם שלם!!!!! יש אדמה-בסיס. יש אש שנותנת חום ומבעירה עצים כדי להפוך אדמה לדשנה שיצמח דור חדש,,, יש מים להרוות את האדמה ולהעניק אדים לשמים העוטפים מסביב-וחוזר חלילה. עולם בזעיר אנפין...?

למעלה