פרידה

ronit3651

New member
פרידה

שלום, אני סטודנטית ובשנה האחרונה הייתי ביחסים עם השותף שלי לדירה. בהתחלה נורא לא רציתי אותו אבל הוא התעקש ובסוף זה עבד לו.. וככה נהיינו בקשר, רק שאני הייתי בטוחה שאני לא רוצה את הקשר בצורה רצינית אז החלטתי לשמור אותו בסוד, והוא מאוד לא אהב את הרעיון אבל מספיק רצה אותי כדי להמשיך. יש לציין ששנינו סטודנטים די לחוצים והקשר שלנו היה מאוד בעייתי- לגור יחד ישר מההתחלה, ועוד עם שותפה שרבנו איתה המון. בשלב מסויים היו לנו חילוקי דעות לגבי העבודה שלו- אני רציתי שיעזוב כי היא נורא תובענית ודורשת ממנו המון וככה נהרסים לו הלימודים והקשר שלנו אבל הוא רצה לעשות כסף ולעבוד במשהו שמעניין אותו. המריבות המשיכו ואחרי כמה חודשים חשבנו לסיים את זה וכשראיתי שהוא מוכן ללכת ולעזוב אותי אז השתגעתי מזה והתפרצתי עליו והסברתי לו כמה אני כועסת שהוא גרם לי להתאהב בו ואז עוזב. נשארנו יחד כמובן אבל אז התחילו בעיות- הוא טען שאני תובענית מדי ואפילו נפרדנו לשבוע שבסופו הוא חזר לדבר איתי וחזרנו. בחודשים לאחר מכן רבנו המון, מריבות קשות מאוד ואיומים בפרידות, הוא גם תפס אותי מתחילה עם מישהו בפייסבוק, אבל מיד הסכים לסלוח על כך בטענה ש"הוא אוהב אותי יותר מדי". רבנו גם עם השותפה- זה הגיע עד לאלימות שלה מולנו. בסוף הוא נבהל והחליט לעזוב ולא לחזור לדירה יותר. התקשרתי אליו המון ושכנעתי אותו להישאר איתי ולחזור לדירה ובסוף אחרי כמה ימים הוא הסכים וחזר. היה לנו טוב ביחד כמה ימים ואז החלטתי לפתוח את הקשר ולספר לכולם אבל התניתי לו את זה בכך שיעזוב את העבודה שלו. הוא התלבט ואז אמר שהוא לא מוכן לעזוב את העבודה בשבילי. זה כל כך העליב אותי שלא הצלחתי לחשוב אם העבודה שלו בכלל חשובה לי.. ואז נפרדנו ושוב החזרתי אותו לדירה רק בשביל "שיהיה פה במבחנים" לא בשביל שנחזור. וכשהוא הגיע אז כן ניסיתי שיחזור אלי ואמרתי לו שלא חשוב העבודה ובוא נספר על הקשר בכל מקרה...אחרי שבוע הוא הסכים שנחזור והראה לי איך הוא משנה בפייסבוק ל"in a relationship" וביקש שאאשר. ממש שמחתי כי כבר ידעתי שאני רוצה אותו, בלי תנאים.. אבל הקטע עם הפייסבוק קצת הפריע לי ואמרתי לו שאני מעדיפה לא לאשר את זה ושפשוט נספר לכולם. זה היה טריגר בשבילו לחתוך איתי לגמרי..היום אני מבינה שהוא כבר התבשל בזה כמה זמן וזה היה רק הקש ששבר את גב הגמל. רבנו ממש ואני התחננתי שלא ילך מהדירה ואפילו החזקתי את הדלת כדי שלא יצא..הוא הלך ואפילו איים בצו הרחקה (מאוד נבהלתי , אבל בדיעבד הבנתי שזה היה רק איום כדי שלא אצור איתו קשר). כל זה היה תוך כדי מבחנים שדי נהרסו לי. לאחר המבחנים, כשעברו כבר 3 שבועות, ניסיתי לדבר איתו והוא אמר שהוא לא מעוניין..אפילו שלחתי חברה שלי והוא פשוט ניתק אותה מהסקייפ. לאחר עוד שבוע ניסיתי במייל..ולהתכתב איתו שישמע מה יש לי לומר - בהתחלה הוא האשים אותי בכל צרות חייו- במבחנים שלא קיבל ציונים טובים, בזה שהוא לא יכול לחזור לדירה, בזה שאין לו חברים בגללי ושאנשים שונאים אותו בגללי..המשכתי ורשמתי לו מייל שידבר איתי שאני אשתנה ועבר זמן והבנתי טעויות שלי. בסוף הוא התקשר ואמר שזה נגמר וזה סופי ובטוח ושלא אכתוב לו הודעות. שהוא בכלל לא מרגיש כלום כלפיי יותר, שהוא מבין כמה היה לו רע בקשר ושאמשיך הלאה. הוא אמר בטלפון דברים מאוד מעליבים- שהוא לא רוצה קשר בכלל ושהוא פוגש בנות רק בשביל לשכב איתן, שהוא מתגעגע לאקסית שלו והיה עושה הרבה כדי להחזיר אותה.. וכו'.
עברו שבועיים מאז הטלפון הזה...אני לא מפסיקה לחשוב עליו (כבר חודש וחצי מהפרידה). אני מבינה שרציתי אותו אבל הייתי מטומטמת כי כשיש לך משהו אתה לא מעריך אותו. אני מבינה שהתנהגתי אליו לא יפה, אפילו התחלתי טיפול כדי לפתור את הבעיות שלי.. אני יודעת שהוא אוהב אותי (למרות מה שהוא אומר). אני גם יודעת שאני לא אשמה בכל הבעיות שלו. אבל עכשיו אני חסרת אונים. הוא לא רוצה להתקרב לדירה. בשנה הבאה אני אפגוש אותו המון כי אנחנו לומדים יחד (אני שנה מעליו). אני פשוט אובדת עצות- האם לנסות עוד להחזיר אותו? אני מרגישה אשמה ולכן בא לי פשוט ללכת אליו הביתה ולבקש שידבר איתי, להראות לו כמה הוא חשוב לי.
צריכה עזרה.

shirael

New member
כמה דברים את יודעת, בחיי.

את יודעת שרצית אותו בעצם מהתחלה, ואת יודעת שהוא אוהב אותך למרות שהוא איים בצו הרחקה (וכמובן את יודעת שהוא לא התכוון), ואת יודעת שאת לא אשמה בבעיות שלו, ואת יודעת ה-כל. מה הוא חשב ולמה הוא עזב ולמה הוא חזר.

ועדיין איכשהו יוצא שאת פה, מתלבטת אם לחזור לעוד סיבוב בפארסה הזאת ולחבוט עוד קצת בסוס המת (וסליחה על הדימויים הצבעוניים, פשוט נראה שאת צריכה ניעור לא עדין פה).

אז נעשה את זה פשוט - גם אם לקשר הזה היה סיכוי למרות ההתחלה הצולעת ולמרות שהתמונה שעולה מהתיאור שלך היא שהחזקת אותו בסביבה בעיקר כדי שלא יעזוב אותך - הרי שלחצי המגורים המשותפים, השותפה המטורפת, הלימודים התובעניים וההתמכרות של שניכם לדרמה-דרמה! דרמההההה!!! חיסלו אותו.

אז לא, לא להתקשר אליו, לא לבוא אליו הביתה, לא להסביר כי "ברור ש*הפעם* הוא יבין". פשוט לא. נגמר.

את אומרת שאת כבר בטיפול בשל הבעיות שלך. אני ממליצה שתמשיכי איתו במלוא המחויבות, ואת כל הדחף לתקן את מערכת היחסים תשפכי לשם כדי שלא ידלוף החוצה - מי יודע, אולי כל האנרגיה שבזבזת על מערכת היחסים המפלצתית הזאת תחזור איכשהו לשמש אותך איפה שאת באמת צריכה אותה.

ronit3651

New member
תגובה

אני לא יודעת, אני רק מניחה.. פשוט כי לפעמים כשאתה מסתכל על דברים אחורה אתה מבין דברים שקשה להבין בתוך המערבולת של ההתרחשויות.
אני חושבת שהיה לנו קשר קשה ומסובך, אבל שלעבור לגור עם מישהו כבר בתחילת הקשר זה ממש לא פשוט. ולי היה קשה להתנתק מהחבר הקודם ולפנות מקום בלב למישהו אחר.
אנשים עושים דברים מחרידים בקשרים- בגידות וכו'. ועדיין לפעמים סולחים ולפעמים מנסים להתחיל מחדש. אני לא חושבת שיש משהו שהוא בלתי הפיך ושאי אפשר לסלוח.
ונכון, יש לו זכות להחליט שהוא לא רוצה יותר, אבל אני מהמקום שלי היום כל כך מבינה את הטעויות שלי שאני מוכנה להפוך את העולם כדי לקבל הזדמנות נוספת להוכיח..שדברים השתנו.
הבעיות שיש לי קיימות ואני מטפלת בהן, במקביל, זה לא קשור אליו. ואני מאוד אוהבת אותו וחושבת שאנחנו מתאימים אבל אני לא חיה באשליה של "הוא האחד". פשוט מרגישה רגשות אשם, ושאני רוצה לתקן את הקשר ולפצות אותו.
אני חושבת שהוא אוהב כי אחרי חודש לא פתאום מפסיקים לאהוב, לדעתי. אולי אני טועה.

את באמת חושבת שזה הרוס לגמרי ואין דרך לתקן ולהחזיר אותו? ברור לי שהכי "חכם" ו"הגיוני" זה לוותר ולהמשיך הלאה. אבל אני מניחה שחווית אהבה בחייך וברור לך כמה זה קשה לוותר על אהבה ולהישאר עם כאב ורגשות אשם. ההגיון מנותק מהלב לפעמים. ואם יש אפשרות לעבוד על זה אז למה לא? למה לא להילחם?

Ricca

New member
למה לא להילחם? כי יבוא שוטר.

הבנאדם איים עלייך בצו הרחקה.
זהו. הפסדת.
את רוצה גם תיק פלילי?

מה גם שמלחמות לא עוזרות אף פעם.
הסיכוי היחיד שמישהו ירצה לחזור אלייך אחרי פרידה, זה אם תהיי מאושרת ובקשר עם מישהו אחר.

shirael

New member
בלי לשים לב כתבת כבר את התשובה בעצמך.

הנה, תחילה אמרת "לפעמים כשאתה מסתכל על דברים אחורה אתה מבין דברים שקשה להבין בתוך המערבולת".

צריך לשאול כאן, האם ההסתכלות הרטרואקטיבית שלנו היא-היא הנכונה? או אולי הדברים שחשבנו בתוך המערבולת הם המדויקים יותר? שימי לב שגם עכשיו את בעצם בסערת רגשות, זה חלק טבעי מהתאבלות על קשר שהסתיים, רק שהפעם את לבד עם עצמך. הוא כבר לא נמצא כדי להזכיר לך את דמותו האמיתית, כך שהמוח חופשי להתעלם מבעיות מהותיות ולנדוד למחוזות פנטזיה, כי המציאות סובלת הכל כשהיא רק גרסה מדומיינת של עצמה.

איך אני יודעת את כל זה? כי תראי מה כתבת בסוף: "פשוט מרגישה רגשות אשם, ושאני רוצה לתקן את הקשר ולפצות אותו."

אני חושבת שהכל אצלך מעורבב - מה היה אהבה ומה היה מילוי צורך, מה היה שלו ומה היה שלך, אלו בעיות נבעו מטיב הקשר ואלו נבעו מתנאי החיים. בעיקר יש לך סלט בהבנה של הצרכים האמיתיים שהקשר הזה מילא אצלך. אני חושבת שהמושג "אוהבת אותו" מעורבב פה בכל מיני תבלינים כגון חרדת נטישה, בטחון עצמי נמוך, התמכרות לדרמה כבר אמרתי, ובעיקר חוסר מודעות. לכן הטיפול הוא בשבילך ברכה שאני מאוד מקווה שתשכילי להשתמש בה לקראת הקשר הבא, שמן הסתם יסבול מאותן בעיות עד שלא תעשי אצלך סדר. זה מה שאמרתי בהודעה הקודמת - את כל הדחף שלך לתקן ולכפר ולנתח מה היה ואיך הכל השתנה עכשיו (תסלחי לי אם אני לא משתכנעת..), תתעלי לטיפול, ככה יש סיכוי מצוין שאפילו תלמדי ותתפתחי בזכות הסיפור הזה כאדם.

הבעיות שלך לא קשורות אליו? ברור שכן, הוא זה שצריך לחיות איתך ואיתן, הוא טריגר שמדליק אותן והוא הכלי שאליו הכל נשפך (ולהפך, כמובן, אני לא אומרת כלל שרק את "בעייתית" והוא צדיק כתמר). אז תעקרי את ההפרדה הזו בכלל מהשורש.

ואם לענות לשאלה האחרונה שלך: למה לא להילחם? כי כבר אין על מה. למלחמה צריך שניים בכל מקרה, והוא בכלל כבר לא שם איתך. אבל בעצם - מי רוצה זוגיות שהיא מלחמה? (רמז: אנשים שמכורים לדרמה).

ronit3651

New member
תודה

עזרתן לי.
אני לא אגש אליו בינתיים כי אני מבינה שיש לי את הבעיות שלי וזה באמת מרגיש אובססיבי להתקשר או לנסוע אליו.
למרות שאני באמת מרגישה שהיינו יכולים להיות מאושרים יחד.

אין מה לעשות, צריך להתמודד.

תודה רבה!

shirael

New member
לא יכולתם.

אם הייתם יכולים - כבר הייתם מאושרים

מנסיוני עדיף לחיות את החיים לפי מה שיש ולא לפי מה שיכול היה להיות.

בהצלחה בהתגברות ובטיפול!

רונ ית אני חושבת שאת בלתי נסבלת.

מתעללת בחבר. כשהוא הולך את מתחננת שיחזור. כשהוא חוזר מה שהוא עושה לא מוצא חן העיניך.
נכון, מצאת פרייר ואת משחקת בו כלומר מתעללת.
תלכי אליו הביתה , תתחנני , הוא חשוב לך כשהוא איננו, כשהוא לידך את מציבה תנאים מטופשים, כל מה שהוא עושה את תיכף מביעה דעה הפוכה .
את כותבת בעצמך "אני מבינה שהתנהגתי אליו לא יפה," .
אם הוא יחזור גם הפעם ז'א שאין לו אופי .

Aski7

New member
אני חושבת

שזה הרבה מעבר לשליטתה..
והיא פשוט אבודה.
טיפול, הורדת הקצב, לנשום עמוק, ולצעוד לאט לאט לקראת הגמילה מהצורך בדרמה.

ronit3651

New member
תודה על המחמאות

אבל...אני לא חושבת שאת מכירה אותי. אולי הצגתי את הסיפור בצורה לא אובייקטיבית כל כך.
אני לא התעללתי בבחור. החטא שלי היה שלא הסכמתי לפרסם את הקשר במשך זמן מסויים ושלא הייתי בטוחה בקשר ולא מספיק שיתפתי אותו בזה. וכן, גם היו לי דרישות מוגזמות- וזה קורה כשאתה מנסה לבחון גבולות ולראות אם הבחור באמת רוצה אותך (זה לא דבר טוב, אבל זה קורה). וגם שהתפרצתי עליו- אני אדם קיצוני, אלו דברים שביקשתי ממנו סליחה עליהם והשתדלתי שלא יקרו. והייתי מודעות לבעיות האלו שלי.
כל הדברים האלו התרחשו בלחץ של לימודים ושותפה בעייתית...והבחור, שהוא באמת בחור טוב, אבל ידע להתעלל בי לא מעט ובכיתי בגללו המון גם תוך כדי הקשר- הוא היה בורח הביתה להורים לכמה ימים, או מסנן טלפונים ממני סתם כך, או מתפרץ עלי וכועס פתאום. כדי שתעשי מעשים מסויימים צריך גם צד שני שיעזור לך להגיע לזה.

אני מאשימה רק את עצמי כי לא יצא לי כלום מלהאשים אותו, וכי אני חושבת שאני הרבה יותר מתוסבכת ובעייתית ממנו. זה לא אומר שאני "מתעללת בחבר"...ועובדה שכשהוא הסכים לחזור ירדתי מכל הדרישות שלי וניסיתי להיות ממש בסדר איתו, למרות שאז התחילו להפאיע לו דברים קטנים ומפגרים שהיה קשה לי לעמוד בהם, כי הוא כבר חיפש למה אני לא טובה לו.
על כל מה שעשיתי ביקשתי ממנו סליחה, ולא עשיתי שום דבר שהוא בלתי נסלח.

אני לא חושבת שלחזור לאדם שפגע בך זה להיות "חסר אופי". אלא להיות מלא אגו. גם הוא פגע בי, אבל אני מבינה שאני אוהבת אותו ושהוא הגיע למצבים שהיה לחוץ מדי ולא התכוון לפגוע. ועכשיו לשאלה- אם שנינו סבלנו בקשר אז למה לחזור?? כי אם יש טעויות שאני לפחות יודעת שעשיתי ואני מוכנה לתקן ולשנות אז למה לא לתת הזדמנות נוספת? כי אני אוהבת אותו ואני מאמינה שגם הוא אותי ושהיום זורקים קשרים ממש בקלות ולא מתעקשים מספיק על לנסות לתקן. ושאנחנו אמנם מעט שונים אבל זה כל היופי. נכון, לפעמים חרדת הנטישה משתלטת על התחושות שלנו ואנחנו מבלבלים אהבה עם תחושת דחייה. אבל המקרה שלנו מסובך יותר. וכן, הייתי צריכה שהוא יעזוב אותי ו"יכריח" אותי לחשוב על הדברים כדי להבין שאני רוצה אותו, כדי להעריך כמה הוא היה משמעותי בחיים שלי. וכן, אני מקבלת את זה שיש טעויות שאנחנו עושים בחיים שכבר לא ניתנות לשינוי ושטיימינג הוא חשוב. אבל מה לעשות שעדיין יש בי אופטימיות שהוא יחזור אלי ואוכל להוכיח לו ההיפך. ואם הייתי יודעת שזה יעזור ולא יעשה יותר נזק אז הייתי גם ישנה מחוץ לבית שלו. זה נשמע אובססיבי ואני באמת לא אעשה את זה, אבל הגבול בין אהבה לאובססיביות הוא דק, לא?

Another Girl

New member
זה לדעתך כל החטא שלך?

חוסר ביטחון בקשר ורצון לשתף אותו?

בואי נמנה עוד כמה דברים שעשית פה: דרשת ממנו לעזוב את מקור ההכנסה שלו (בעיקר כי לא קיבלת ממנו מספיק צומי, בואי נודה על האמת). כשהוא סירב, שמרת את הקלף הזה לרגע הנכון והצבת את עזיבת העבודה שלו כתנאי לחזרה שלכם לקשר. בערך הדבר הכי מניפולטיבי ומכוער שאפשר לעשות במערכת זוגית.
בין לבין, כמובן, שיגעת אותו. בהתמדה אובססיבית ממש לא חדלת מלזרוק אותו מצד לצד: פעם את רוצה להיפרד, פעם את רוצה לחזור. לא ממש סגורה על עצמך ועליו, אבל מה זה משנה - לבד את לא יכולה להיות. וכשאת רוצה לחזור אין לך שום בעיה גם לעשות את זה בערמה (להצהיר שאין לך כוונות ובפועל להתנהל אחרת לגמרי).
אחר כך ניצלת רגע של משבר שבמהלכו מצאת לנכון להתחיל עם מישהו אחר. וכאילו שלא מספיק פגעת בו ובאגו שלו עם כל אלו, סירבת להצהיר, כאמור, על הקשר שלכם כפומבי כי לא בא לך חותמת של "במערכת יחסים" שתסגור לך אפשרויות.

אגב, מההודעה שלך מסתמן שחוץ מכל אלו כל ההתנהגות שלך אליו בשוטף הייתה מזעזעת (הוא היה עדין וקרא לזה "תובענית"), ברמה שהביאה אותו לא לרצות שום קשר איתך, רומנטי או בכלל.

אז כתגובה ל"אני לא התעללתי בבחור" - את ועוד איך התעללת בבחור. ואני נאלצת להסכים עם אייבורי ועם אלמנת קש ולהגיד את מה שעבר לי בראש עוד בזמן קריאת ההודעה שלך: את אכן בלתי נסבלת, ומציגה דרך הכתיבה שלך כאן אישיות איומה למדי. אני לא יודעת אם זה נובע מדפיקויות שאפשר לתקן או מתכונות אופי, אבל הייתי ממליצה בחום לנסות לאבחן אותן עם איש מקצוע.

אה, ולהניח לו. אולי את חושבת שהוא עדיין אוהב אותך, אבל מכאן נראה שהצלחת להמאיס את עצמך עליו סופית. הניחי לו והמשיכי הלאה.

עיזבי אותו

באמאשלך. ללא מספיק פצעת אותו? תני לבן אדם להתאושש ממך.
ותלמדי שיעור לחיים - לא משחקים בבני אדם. הם לא צעצועים.

סטנגה Joe

New member
אהבה מערבבת את המוח

אצל גברים אומרים שכשהזין עומד השכל בתחת.
איך המשפט הזה חל על נשים?

יקירתי, צר לי לומר לך. זה נגמר. IT'S OVER.
הלאה.
דפדפי.
רדי ממנו.
תראי מה את עושה לעצמך!!?
מתרפסת,
מתפרקת למליון רסיסים.
עושה שטויות.
מדברת שטויות.

קחי את עצמך בידים.
קחי נשימה עמוקה.
תארזי את הזכרונות והחוויות ממנו.
למדי מה שיש ללמוד מהקשר שנגמר והמשיכי הלאה!
אפשר להתקשקש על זה מפה ועד הירח אבל בתכלס, זה הכל.

לדעתי

אני חושבת שאולי כל זה לטובה. גם אני הייתי בסרט הזה..הייתי בקשר שהיה מעולה, ופתאום הוא נגמר בגלל כביכול איזה מהלך שלי. במהלך הזמן, לאחר שעות שהתייסרתי למה עשיתי את זה, הבנתי שכשאתה לא רוצה מישהו, ואתה לא סגור עליו, אתה רק מחפש סיבה להיפטר ממנו. כנראה שהוא לא אהב אותך מספיק. תמשיכי הלאה, תמצאי מישהו שיאהב אותך מכל הלב, כמו שמגיע לך.

looking 4the

New member
את צריכה עזרה

מקצועית.

אגב, את חושבת שהוא אוהב אותך למרות מה שהוא אומר....
קחי בחשבון שהוא כבר לא.
לפעמים בחיים יש גבול גם לאהבה.
שמנצלים לרעה את אהבתו של בן זוגנו לעתים הוא מפסיק לאהוב.
היא לא לנצח.

תניחי לו , תטפלי בעצמך ...תלמדי תובנות לקשר הבא.
לאהוב זה לא לשלוט.
זה לקבל ולתמוך ולהכיל.
זה לא לראות רק את עצמך ...זה להביט גם באחר, לתת לו לחיות , לקבל את הרצונות שלו גם אם הם לא בדיוק על דעתך.

עדכון

שמעתי לעצתכם- אמרתי לעצמי שאולי טעיתי שהקרבתי אבל זו בעיה שלי.
צריך לעשות הסדר חדש. ניסיתי לעשות את זה, אבל מסתבר שהוא כל כך כועס, שכרגע
אני לא רואה את זה קורה...

פירוט-

אתמול הוא הגיע הביתה מאוחר, ושנינו לא דיברנו אחד עם השנייה. בהמשך הלכנו לישון באותה המיטה...
וכשקמתי בבוקר, פניתי אליו וניסיתי לדבר איתו. הסברתי לו את האכזבה שלי ממנו שגרמה לי לכעס,
ולהתפרצות בצורת סמסים מלאי קללות (נכון, לא הייתי צריכה...אבל התפוצצתי).

אבל הוא עשה מה שתמיד הוא עושה כשאנחנו רבים- חומת שתיקה. סירב להגיב אלי, כמו איזה מומיה.
נתתי לו מכות קלות כדי לעורר אותו, לגרום לו לדבר איתי, אבל הוא סירב.

רק סינן אחרי איזה שתי דקות לעברי את אותה הקללה שכתבתי לו אתמול, כאילו להחזיר לי
ולהעביר לי מסר שהוא כועס נורא על הקללות.

בשלב כלשהו, אחרי שהתנצלתי על הקללות והסברתי שזה היה מכעס גדול,
הוא פשוט קם באמצע דבריי, ויצא לכיוון הסלון, התיישב וקרא את עיתון הבוקר.

אחרי דקה התעשתתי, הגעתי לסלון, וצווחתי בבכי שאני לא יכולה לחיות עם
שיטת הברוגז הזו- קיר שתיקה. בכיתי, אבל הוא פשוט התעלם, כפי שהוא עושה
תמיד כדי להתמודד עם המצבים האלה..(גם לאימו הוא מגיב כך כשהיא מעליבה אותו).

יצאתי הביתה לעבודה ומאז לא דיברנו....

כך שכרגע הוא כועס עלי בגלל שקיללתי אותו, ואין פתרון לנושא החגים/שבתות.

אני מיואשת...

למעלה