פרידה.
היי חבר'ה. "לכל דבר טוב יש סוף".. כמו שאומרים. ועכשיו הגיע גם זמנו של הניהול שלי בפורום. אני לא יודע כל כך איך להסביר את זה, אבל כבר מזה תקופה ארוכה שקוספליי לא מעורר לי את יצר ה"התרגשות" הזאת כמו שהיה לי בתחילת הדרך. בכל זאת, תחביב שמחזיק כבר 5 שנים זה מכובד מאוד. לא שאני אומר שאני מפסיק עכשיו מקוספליי לגמרי, אבל המחשבות שלי בזמן האחרון רצות יותר לכיוונים אחרים. תיק עבודות שצריך לפתח לקראת המבחנים הקרובים לאוניברסיטה, לחוות במלואם את החודשים האחרונים שלי בצבא.. ועוד ועוד. לכן אני מפנה את המקום שלי, למקרה שבעתיד יהיה מישהו עם יותר זמן ומוטיבציה לקחת את הפורום הזה קדימה. כמעט שנתיים עברו עלי בתור מנהל הפורום, ואני חייב להגיד תודה, תודה, תודה
לכולכם. על התמיכה, על שיתוף הפעולה, על המפגשים, על הזמנים הטובים. הפורום עבר הרבה פאזות וטרנספורמציות, וביחד גם אני איתו, ולדעתי גם כל קהילת הקוספליי בישראל. באמת שאני דוחה את ההודעה הזאת כבר מלא זמן, רק כי קשה לי להיפרד.. הפורום הזה הוא הבית שלי, באמת הבית. אני נכנס לכאן בכל רגע משעמם שיש לי, סתם כדי לבדוק אם משהו התעדכן. בפלאפון, בבסיס, בחו"ל, בטיול... קצת קשה לי לתאר כמה חברים טובים מצאתי דרך הפורום הזה, וכמה חיזקתי קשרים אחרים בזכותו. אז שוב, המון המון תודה. או בקצרה יותר, כפי שנאמר לי במסנג'ר לכתוב לכם: Inimi | http://inimi.tumblr.com/ | אומר/ת: "אני עוזב אתכם לטובת שמנצה. תתמודדו" (לול, אני צוחק. כן? רק מדגיש כמה חברויות קרובות מצאתי לי כאן) אז זה לא שיר סיום, אני עדיין אמשיך לכתוב כאן, ואמשיך לעשות קוספליי, רק אולי בתדירות נמוכה יותר. לכו תדעו לאן החיים יגלגלו אותי.. אשמח לסיים את הפוסט הזה עם צירוף של תמונה שלי (למי שעדיין לא יודע
) במבט אופטימי ומלא תקווה.
והודעת ההצטרפות שלי, ושוב, המון המון הההמממווווןןןןן תודה לכל אחד ואחד מכם.
גיא.
היי חבר'ה. "לכל דבר טוב יש סוף".. כמו שאומרים. ועכשיו הגיע גם זמנו של הניהול שלי בפורום. אני לא יודע כל כך איך להסביר את זה, אבל כבר מזה תקופה ארוכה שקוספליי לא מעורר לי את יצר ה"התרגשות" הזאת כמו שהיה לי בתחילת הדרך. בכל זאת, תחביב שמחזיק כבר 5 שנים זה מכובד מאוד. לא שאני אומר שאני מפסיק עכשיו מקוספליי לגמרי, אבל המחשבות שלי בזמן האחרון רצות יותר לכיוונים אחרים. תיק עבודות שצריך לפתח לקראת המבחנים הקרובים לאוניברסיטה, לחוות במלואם את החודשים האחרונים שלי בצבא.. ועוד ועוד. לכן אני מפנה את המקום שלי, למקרה שבעתיד יהיה מישהו עם יותר זמן ומוטיבציה לקחת את הפורום הזה קדימה. כמעט שנתיים עברו עלי בתור מנהל הפורום, ואני חייב להגיד תודה, תודה, תודה