פרידה.

Serf SaN

New member
פרידה.

היי חבר'ה. "לכל דבר טוב יש סוף".. כמו שאומרים. ועכשיו הגיע גם זמנו של הניהול שלי בפורום. אני לא יודע כל כך איך להסביר את זה, אבל כבר מזה תקופה ארוכה שקוספליי לא מעורר לי את יצר ה"התרגשות" הזאת כמו שהיה לי בתחילת הדרך. בכל זאת, תחביב שמחזיק כבר 5 שנים זה מכובד מאוד. לא שאני אומר שאני מפסיק עכשיו מקוספליי לגמרי, אבל המחשבות שלי בזמן האחרון רצות יותר לכיוונים אחרים. תיק עבודות שצריך לפתח לקראת המבחנים הקרובים לאוניברסיטה, לחוות במלואם את החודשים האחרונים שלי בצבא.. ועוד ועוד. לכן אני מפנה את המקום שלי, למקרה שבעתיד יהיה מישהו עם יותר זמן ומוטיבציה לקחת את הפורום הזה קדימה. כמעט שנתיים עברו עלי בתור מנהל הפורום, ואני חייב להגיד תודה, תודה, תודה
לכולכם. על התמיכה, על שיתוף הפעולה, על המפגשים, על הזמנים הטובים. הפורום עבר הרבה פאזות וטרנספורמציות, וביחד גם אני איתו, ולדעתי גם כל קהילת הקוספליי בישראל. באמת שאני דוחה את ההודעה הזאת כבר מלא זמן, רק כי קשה לי להיפרד.. הפורום הזה הוא הבית שלי, באמת הבית. אני נכנס לכאן בכל רגע משעמם שיש לי, סתם כדי לבדוק אם משהו התעדכן. בפלאפון, בבסיס, בחו"ל, בטיול... קצת קשה לי לתאר כמה חברים טובים מצאתי דרך הפורום הזה, וכמה חיזקתי קשרים אחרים בזכותו. אז שוב, המון המון תודה. או בקצרה יותר, כפי שנאמר לי במסנג'ר לכתוב לכם: Inimi | http://inimi.tumblr.com/ | אומר/ת: "אני עוזב אתכם לטובת שמנצה. תתמודדו" (לול, אני צוחק. כן? רק מדגיש כמה חברויות קרובות מצאתי לי כאן) אז זה לא שיר סיום, אני עדיין אמשיך לכתוב כאן, ואמשיך לעשות קוספליי, רק אולי בתדירות נמוכה יותר. לכו תדעו לאן החיים יגלגלו אותי.. אשמח לסיים את הפוסט הזה עם צירוף של תמונה שלי (למי שעדיין לא יודע
) במבט אופטימי ומלא תקווה.
והודעת ההצטרפות שלי, ושוב, המון המון הההמממווווןןןןן תודה לכל אחד ואחד מכם.
גיא.

Inimi

New member
../images/Emo7.gif

יואו גיא איך ריגשת למרות שאני אישית מאלו שרואים ואינם נראים כי אני פשוט עצלנית (חה), אני יכולה להגיד שהיית מנהל מדהים ודואג לכולם ותמיד השתדלת שיהיה מה לעשות ולכתוב בפורום, שיהיה מתי להיפגש ושתמיד כולם יתעדכנו על הדברים הכי חמים בעולם הקוספליי (או דרמה קהילתית חחח סתם סתם). הגיע לך להיות מנהל ומגיע לך גם לפרוש בכבוד! אתה צריך להיות גאה בעצמך על העבודה שעשית פה. וכמובן - אתה לא צריך להגיד לנו שלא תפסיק עם הקוספליי, טוב שלא תכננו איזה חמישים אלף קוספלייז ביחד D: ואתה גם אוהב את זה יותר מידי :) חוצמזה - אחוות השמנצים לנצח T_________T ריגשת אותי ששמת את הציטוט (וכמובן פרסום סמויי לטאמבלר שלי חהחהחהחהחה). I LOVE YOU SHMENTZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

WayToDawn

New member
גיאאא );

אתה יודע מה דעתי עלייך כקוספלייר. אני באמת חושבת שאתה מדהים ומעולה. אבל מה לעשות, בסופו של דבר קוספליי זה תחביב- ויש עוד ברים בחיים. בסופו של דבר להפסיק לנהל את הפורום לא אומר שתאבד את החברים כאן, את התחביב ובטח שלא את הכישרון! בהצלחה עם התיק עבודות המון המון! ותהנה במה שנשאר מהצבא! 3333> ושלא תחשוב על לפרוש מקוספליי לגמריי, כי אני אמצא אותך וארביץ לך המון!

innocence

New member
בהצלחה בהמשך!

למרות שאתה לא הולך לנו באמת, אלא רק יורד מהניהול, ואני בטוחה שעוד נראה אותך:) תודה על ההשקעה בפורום!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo203.gif המון תודה

היית אחלה שותף לניהול.
וכמובן שאתה לא עוזב פשוט יורד מניהול אז זו לא באמת פרידה. ובהצלחה עם התיק עבודות והאוניברסיטה!

rocket

New member
תודה גיא :)

על כל התרומה לפורום ולקהילה. ותיזהר להיעלם ממפגשים\כנסים וכו!!!

Ayelet chan

New member
גיאוש ../images/Emo23.gif

בהצלחה באוניברסיטה!
מה אתה מתכוון ללמוד?

CibiHeart92

New member
אמא של תפוז

אופייני לו להוציא אותי כלבה קרה. |: תודה גיא
החזקת את הפורום יפה מאוד בשנתיים האלה. ובהצלחה בכניסה לאוניברסיטה! :)

CoralP

New member
../images/Emo10.gif!

קראתי את זה עוד אתמול בלילה אבל לא ידעתי מה להגיב ): אני רק אגיד שאתה קוספלייר מצויין, ובנאדם מצויין וכייפי, ואני לא רוצה להתייחס לזה כמו איזה סוף עצוב כי אתה לא פורש מקוספליי אתה סה"כ יורד מהניהול! אני בטוחה שתמשיך עם התחביב, גם אם לא באותו המרץ, ומלא בהצלחה בכל התיכנונים שלך להמשך

Mana Sama

New member
המון תודה על הזמן שתרמת לפורום ^^

ושלא תעז להעלם! >< בהצלחה בהמשך,באוניברסיטה ובכלל D:

../images/Emo43.gif פרישת מנהל הפורום ../images/Emo43.gif

אנו מודים ל Serf SaN על תקופת ניהול בפורום ומאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

Kienai Negai

New member
בהצלחה!

היה מבאס לקרוא, כי אם לא תעשה קוספליים אז על מי נסתכל ונגיד "יום אחד גם אני אגיע לכזאת רמה"?:D אבל ברור שבשלב מסויים נמאס, כמו מכל דבר בחיים :) אחרי כל מה שכולם פה אמרו, נשאר לי להגיד רק תודה ובהצלחה :D

המון בהצלחה גיא!

באמת שעם כמות הקוספלייז המהממים שעשית מותר לך להוריד הילוך... וגם אם בשלב מסויים תפסיק עם התחביב לחלוטין, אין ספק שהשארת את חותמך בעולם הקוספליי הישראלי~ *מנגינה דרמטית+מרגשת ברקע*
תזכור אבל שזה שאתה לא מנהל זה לא סיבה לא לכתוב פה! (אמרה מי שגם ככה חצי סמויה בד"כ
)

Unit02

New member
גיאסוווווווו~

אתה כבר לא כחול בולט !____! בהצלחה בתיק עבודות וכמו שכולם אומרים, זו לא פרידה D:

KerenLin

New member
המון בהצלחה בהמשך הדרך ♥

היית מנהל נהדר ואתה בן אדם מקסים! היה לי העונג להכיר אותך

למעלה