פרידה משינוי

אשרת

New member
שינוי אינה מסגרת יותר עבורך...

אבל היא כנראה מסגרת עבור אותם אנשים שהתפקדו אליה, לא? וכמו שנאמר, לא ברור אם המספר מותר עידן לפרסום, אבל כן, מדובר במספר תלת ספרתי ולא במספר 3, כמו שליבליך ניסה לרמוז, בהודעה אחרת.

לגרשון17 שלום

יש מעל 350 חברים ההודעה של העשרה חברי מפלגה הייתה בציניות. ואני חושב שעקבות התפרעות החרדים לגבי המצעד שינוי עשוייה לקבל חברי מפלגה נוספים והלהגדיל בצורה משמעותית את חברי מפלגתה

אני מסכימה איתך!

אני יודעת שיש מספר לא מבוטל של נרשמים (גם חדשים, וגם מאוכזבי חץ), לגבי המצעד- רק היום 3 ידיעות בעיתון בנושא חרדים ודת ומדינה : 1. התפרעויות בירושלים 2. בית שמש- אירוע עם אוטובוס 3. התפרעויות בבני ברק הם מזכירים לציבור את חשיבות שינוי כמפלגה ליברלית. אנחנו נצליח!!!

gershon17

New member
יש עם זה קצת בעיה

זה לא שנושא החרדים הפסיק לעניין - זה ששינוי הוכיחה שבאופוזיציה היא יודעת לדבר אבל בקואיליציה היא לא עושה כלום בנידון.

לגרשון17 שלום

שינוי עשתה רבות למען הציבור החילוני :לראשונה ממשלה ללא חרדים הרבה מפלגות הבטיחו ולא קיימו, משרד הדתות פורק, בוטל איסור מכירת חמץ בפסח ילדים של עובדים זרים שנולדו כאן קבלו תעודשות זהות ישראליות.לעומת זאת הליכוד לא מייצגת את החילונים הרי לפי משאל המפלגה הם הצביעו נגד ישיבה עם שינוי בממשלה ואלו תמכו בישיבה עם החרדים בממשלה. אני כבר לא אדבר על הפייגלינים במפלגה

נכון רונית החרדים מנצלים את כוחם

הם רואים שאין מפלגה ליברלית בכנסת וחושבים שניתן להחזיר אותנו כמה צעדים נוספים אחורה. שימשיכו להתפרע ככה הציבור החילוני יזכור מי הם יהיו לנו מצטרפים חדשים ויותר מצביעים. המצעד חייב להתקיים ברחובות ירושלים אסור לתת לחרדים להכתיב לנו כיצד לחיות. בקשר לעתידה של שינוי כעת החילונים הליברלים רואים ששינוי תרמה רבות לחילונים

יש לי חדשות בשבילך: אין לזה שום קשר

אם יש או אין מפלגה ליברלית בכנסת. זה הרבה יותר קשור לשלטון החוק ולאכיפתו, מה שכבר הרבה זמן, כולל כששינוי היתה בממשלה, לא רק בכנסת, אינו נאכף כראוי. ולא רק לגבי החרדים. אני רוצה להזכירך שבתקופת כהונתו של לפיד כשר המשפטים נרצח שופט בישראל, וזה היה מעשה חסר תקדים. כך שאם מפלגה ליברלית או בלי מפלגה ליברלית בכנסת, מה שחשוב ששלטון החוק ידאג לאכוף את חוקיו כראוי, ולא שום דבר אחר.

לממתיק שלום

אם אתה רושם שאין קשר למפלגה ליברלית בכנסת לקיום שלטון החוק משמעות הדבר שאתה יודע שהעבודה לא ליברלית.שינוי הייתה מפלגה ישרה. אין קשר בין היותו של לפיד שר המשפטים לרצח השופט. לפיד לא היה קשור לרצח זה היה יכול לקרות לכל שר משפטים אחר קיום מאיר שטרית שר משפטים אם ירצח שופט זאת לא תהיה אשמתו

לממתיק שלום

הדבר היחיד שלא נכון במשפט שרשמתי היא המלה הייתה שינוי הייתה ועדיין מפלגה ישרה. כן אתה חרדי קומוניסט, לעומת זאת בעבודה יש מעשי שחיתות כגון מפקד הארגזים של פרץ, פרשת העמותות של ברק בוזי הרצוג והצבעת הדרוזים כבן אליעזר ניצח בבחירות ליו"ר המפלגה

"אני חרדי"? ../images/Emo192.gif

עכשיו אני גם חרדי בנוסף ל"קומוניסט"? יופי, מעניין מה אני יהיה בפעם הבאה שלא ימצא חן בעיניך מה שאני אומר... אגב כדאי שתעשה סקר בקרב העם, לא בקרב העשירים ובעלי ההון, האם הם חושבים ששינוי היתה מפלגה ישרה? נראה מה יהיו התוצאות שאתה תעלה בחכתך...

Fasz

New member
שינוי היא מפלגה אשר התיימרה בתחילת

דרכה להציג את הציבור העובד והמכונן של מדינת ישראל- מעמד הביניים, וטרם כניסת הפלאנגות של פורז&לפיד, אף הובטחה זכות הצבעה חופשית לכל חברי הכנסת. מפלגת שינוי הייתה מפלגה שלאורה רבים נהו, אך לא ינהו עוד שכן בסיסה כמוש. מפלגת העבודה לעומת זאת.. ובכן, סיימה את תפקידה ההיסטורי.

נכון פסז אתה צודק

שינוי מפלגה נאורה. לפיד ופורז היו דיקטטורים שהשתלטו על המפלגה כעת הם מצאו את עצמם מחוץ למפלגה בשל חוסר יכולת לקבל את הכרעת הרוב. אך שינוי הייתה לפניהם ממשיכה ותמשיך להתקיים, בקשר למפלגת העבודה אני לא בטוח שהיא סיימה את תפקידה ההיסטורי יש לה 19 מנדטים מפלגת העבודה גם תתקיים למרות שאני לא מסכים איתה לעומת זאת קקדימה סיימה את תפקידה להיות מפלגת מרכז נוספת שתתפרק כמו קודמותיה

Fasz

New member
טומי שלום

מפלגת העבודה נראית כאילו סיימה את תפקידה ההסטורי, מפני שניכר עליה כי אין לה אידיאולוגיה ברורה, ואף לא דרך ייחודית. הרי לבטח שמעת על מחזה האימים במשך ששת החודשים האחרונים, בו מפלגת העבודה הפרה את כל הבטחותיה טרם הבחירות לציבור בוחריה, והיצמדותה העיקשת (הראויה לשבח בקרב מלחכי פנכתו של הטירן המושחת אולמרט) לכסאותיה - כך בדיוק, יורדים מעל במת ההיסטוריה.

פסז אני מסכים אתך

מפלגת העבודה מעדיפה את הכסא על האידיאולוגיה והיא הוכיחה את זה גם בממשלה הנוכחית וגם בשאר הממשלות בהן לא עמדה בראש. אני לא מסכים עם העבודה היא רחוקה ממני אבל היא תמשיך לרוץ. גם אני חושב שהיא סיימה את תפקידה ההיסטורי אולם היא תמשיך לרוץ על סמך מפלגה שמאלנית מתונה היא קבלה 19 מנדטים כמו בבחירות הקודמות שיא השפל שלה מי יודע אולי אזרחים נוספים יחשבו כמונו והעבודה באמת תסיים את תפקידה ההיסטורי

כן ממתיק אתה חרדי

אתה בחרת במימד מפלגה חרדית לכן אתה קשור לחרדים. אתה גם קומוניסט מאחר שאתה מתנגד להפרטות ותומך בזה שהממשלה תהיה אחראית על מחירים של מוצרים. בעניין שחיתות אין דעות יש עובדה ועבדה שבשינוי לא הייתה שום פרשת שחיתות

א. אני לא בחרתי במימד, בחרתי בעבודה

ב. מימד לא חרדית. ג. לא כל מי שמתנגד להפרטות הוא קומוניסט, כי אם זה כך, אז יותר מחצי מדינה קומוניסטית, כולל חלק לא מבוטל ממצביעי שינוי כשבראשם אשרת שמתנגדת להפרטת בתי הכלא למשל... ואגב אני לא מתנגד לכל ההפרטות, רק למה שאסור להפריט בשום פנים ואופן. כגון: שירותי הרווחה והסעד, החינוך והבריאות. אלה שלושת הדברים שאסור להפריטם במדינה דמוקרטית. את כל השאר אפשר להפריט מצידי, אם כל כך בוער לחלק לעשירים מתנות בזול...

למעלה