פרידה משינוי

עידן בהצלחה בהמשך

אני סבור שעליך להתפקד. תרמת רבות למפלגה צר שבבחירות רצית להמשיך לתרום ולא אפשרו לך שמואל כהן עשה טעות איומה כאשר אמר שעופר עיני יו"ר ההסתדרות נכון שהוא היו"ר אולם הוא היה אמור לדעת שעמיר פרץ היה לפניו. אני חושב שאם תתפקד תהיה לך יכולת לשנות דברים שלא לטעמך בכל מקרה שמחתי להכיר אותך בהצלחה בעבודה החדשה ובכלל בהמשך הדרך

gershon17

New member
ואז יהיו 11?

יש יותר כותבים בפורום הזה מאשר מתפקדים למפלגת שינוי. זה כל כך עצוב שזה לא כל כך מצחיק.

gershon17

New member
אני עדיין ממתין שתספרי לי

על הישגיה מעוררי ההשתאות והפליאה של שינוי מתקופתה בקואליציה.

gershon17

New member
יכול להיות שנאלץ לחכות הרבה זמן

לא נורא, אולי עד שנסיים לחכות הועדה בנושא חוק טל תסיים את עבודתה ושינוי תוכל להתהדר בעוד הישג פרלמנטרי מרשים.

eitangn

New member
רק תראה

רק תראה את האיפוק של ש"ס, את התמתנות דרישותיה - זה המון.

../images/Emo45.gif רונית אני מסכים שמעתי על חלקם

אמנם אני לא יודע במדיוק כמה חברי מפלגה התפקדו אבל אני יודע שיש כמות נכבדת. גם לפני המפקד היו כאלו ששמם נשאר רק משום שלא עשו עד כה מפקד

לאיתן שלום

בעקבות האלימות של החרדים נגד מצעד הגאווה אזרחים חילונים במדינת ישראל הבינו שרק שינוי מייצגת אותם. הציבור בישראל בעל זכרון חלש אולם החרדים עם ההתנהגות הברברית שלהם הוכיחו כמה שינוי חסרה בכנסת אני מקווה שהם יודעים במי לבחור בבחירות הבאות. אני בטוח שכעת יש יותר אזרחים שמוצאים לנכון להתפקד לשינוי

eitangn

New member
Wishful thinking

"אני בטוח שכעת יש יותר אזרחים שמוצאים לנכון להתפקד לשינוי" ואיך נדע אם זה נשמר כסוד...

לאיתן שלום

קראתי כתבה בווינט בכתבה התראיין מנהיגך הדיקטטור פורז וטען שאין מנהיגות חילונית הוא אמר שהוא לא ישתתף במצעד הגאווה. אם רצית הוכחה להתפרקות חץ זאת ההוכחה התפרקות יותר רשמית מזאת לא יכול להיות. לעומת זאת אני אשתתף במצעד ואני שואל אותך האם אתה תקח חלק במצעד או שלא תגיע מאחר שחץ התפרקה ואסור לקחת חלק אם המנהיג לא הרי אצלכם לא הייתה דמו' אסור לצאת נגד המנהיג

eitangn

New member
גיבוב ...

לי מעולם לא היה אסור או מותר, ותמיד פעלתי רק לפי שיקול דעתי. כל היתר שכתבת הנו גיבוב ... דרך אגב, במה שינוי של היום יותר דמוקרטית משהייתה עד התפרקותה?

מותר לחלוק על לפיד פורז

או שאתה מבצע את מה שאתה חושב בחדרי חדרים. שינוי של היום יותר דמו' מבעבר אלו שלא מנצחים נשארים בניגוד לעבר שאלו שהפסידו עזבו או פרשו מחשש להפסד מוכר לא. אתם לא מסוגלים לקבל את הכרעת הרוב ברגע שאתם מפסידים אתם עוזבים כשחץ הייתה מפלגה הרשימה נעשת ללא בחירות כנראה שפורז חשש להפסיד שנית

eitangn

New member
לא לעניין

רון נלחם בהנהגת שינוי בטענה שהתנהלות הפנימית אינה דמוקרטית. במה שינוי בהנהגת רון יותר דמוקרטית? כלום השתנה התקנון? כלום יש פחות ריכוזיות או יותר? לפי דו"ח הביקורת הפנימית, לא רק שלא השתפר כלום, אולי אף הורע.

אשרת

New member
אמרתי לך - 10.

מעבר לכך, זה ממש לא עניינך, איתן. העיקר שאתה הראית עד כמה הערכים הליבראלים (עלק) באמת חשובים לך.

eitangn

New member
כשאין תשובה הופכים את הנושא לבדיחה

ואת טועה. מספר המתפקדים למפלגה זה בהחלט נושא ציבורי. תשאלי את איתי מה דעתו בנושא. ואני פועל למען ערכים ליברליים במסגרות אחרות. שינוי אינה מסגרת יותר.

למעלה