פרטים על פוקימון

אפשר גם בועת הגנה-זה יותר הגיוני

אם המיתקפה היא בועה והיא אמורה להגן,או אזור הגנה,או כפשוטו מיתקפת הגנה.

Takuto

New member
נראה לי ששדה הגנה נשמע יותר מתאים

ואי אפשר "הגנה" כי יש את המתקפה Protect

efiadi

New member
פרטים על פוקימון

היי חבר'ה, יש לי שאלה דחופה ממש. בפרקים של העונות הקודמות, היה כתוב בסוף הפרק: המשך יבוא... ואז גם הייתה קריינות של התקציר של הפרק הבא? או שרק היה כתוב המשך יבוא, ואז נגמר הפרק? זה חשוב לי, וגם דחוף מאד, אשמח לתגובה מהירה

Tu Lus

New member
אנשים מישהו זוכר??

לא ראיתי את כל הפרקים? נ.ל.ס לא מביאים לך את זה? אי אפשר לבקש?

Takuto

New member
לא אמרו/הראו מה בפרק הבא אבל...

גם בגרסה האמריקאית אף פעם לא עשו תקציר לפרק הבא או משהו כזה אם קיבלתם את הפרקים מהאמריקאים עם תוספת של מה יהיה בפרק הבא לדעתי כדאי מאוד כן לדובב ולהשאיר את זה בפרקים אבל אם לא קיבלתם כזה דבר אז אני לא מבין למה שאלת =X

efiadi

New member
לא קיבלנו

רק שמישהו אמר לי שיש: המשך יבוא, ולפעמים יש סדרות שקריין כן מוסיף תקציר, לכן רציתי לדעת. תודה תומר מחכה לחומר שלך

Takuto

New member
אה בסדר... אבל בפרקים עצמם יש קריין

שבדרך כלל בתחילת או סוף הפרק אומר דברים כמו "הגיבורים שלנו ממשיכים במסעם ל..." וכמו שכתבתי לך ברשימת המדובבים הקריין זה עמי מנדלמן ה"המשך יבוא" בפוקימון זה פשוט שבשניות האחרונות של הפרק מופיע על המסך למטה "המשך יבוא..." וזהו ישר עוברים לכתוביות הסיום אני ממשיך לעבוד על הרשימות ובינתיים עשיתי כבר ל- 5 פרקים אשתדל לסיים כמה שיותר מהר ראית את ההודעה שלי על שתי מתקפות שביקשתי התייעצות לתרגום שלהם? אשמח אם תגיבי שם ותגידי מה דעתך

efiadi

New member
אחלה

לא התכוונתי לקריין בתוך הפרקים. זה אני יודעת שהוא עמי מנדלמן. תודה אני אבדוק את ההודעות שלך, לא הספקתי לראות אותן....בודקת עכשיו

וואו, לדעתי יהיה מגניב לרענן קצת

ולהוסיף תקציר וסוג של פרומו לפרק הבא! זה יכול להיות מדליק ביותר.

efiadi

New member
אולי מגניב.....

אבל ממש מסבך את העניינים מבחינה טכנית..... עדיף להשאיר כמו בעונות הקודמות... וחוץ מזה, זה לא מופיע באנגלית, אז למה להתחיל להמציא דיאלוגים חדשים?

Takuto

New member
מסכים עם אפי

רק מוסיף עבודה על זה שיש כבר מספיק שצריך לעשות וגם לדעתי לא צריך להמציא משהו אם זה לא שם

Takuto

New member
מישהו טוב בזיהוי מדובבים?

חמישי 12.7 6:45 11:55 אם מישהו יכול לראות את הפרק הזה של פוקימון ויש סיכוי שהוא יכול לזהות מדובבים אז יהיה נחמד אם תזהו מי המדובבים של ויויאן קונטסטה וסוקיזו (סוקיזו זה אולי עוזי פוקס אבל אני לא בטוח) הם מופיעים גם בעוד כמה פרקים ואני אציין את התאריכים של אותם פרקים ברגע שיהיה אפשר לראות אותם בלוח השידורים =X וגם יהיה צריך לזהות את סקוט וליליאן אבל הם רק לקראת סוף העונה הזאת =X

למעלה