פרטים על פוקימון

Takuto

New member
עזרה לרשימות לפוקימון! בעיה עם כמה מתקפות!

Safeguard הפירוש הנכון שהוא גם הפירוש שנלס השתמשו בו והוא גם הפירוש שכתבנו ברשימות קודמות הוא- אמצעי הגנה אבל... כן... לא נשמע טוב אנחנו חושבים שממש רצוי לשנות את זה למשהו אחר... המתקפה נראת כמו "בועה" ירוקה כזו שמקיפה את זה שהשתמש בה החלטנו על "שדה הגנה" - מה דעתכם? Volt Tackle עדיין לא הגענו לפרק הזה אבל אנחנו נגיע אליו בקרוב ואני בטוח שנתקע עם זה יש לכם הצעות איך כדאי לתרגם את המתקפה הזו? אם יקרה שיהיו עוד מתקפות שלא נהיה בטוחים לגביהן אני אגיב שוב להתייעץ אתכם

ellapr41

New member
כן..

לדעתי "שדה הגנה" יותר טוב... (אבל שדה-שטח, לא שדה-שותלים בי חיטה, כן?).. ואני לא יודעת מה זהVolt Tackle.. אם תגיד אולי אני אוכל לעזור..

Hawkgirl

New member
טאקל זה חבטה לא?

אולי.. חבטה חשמלית? או חבטת ברק? Oo וואט אוור X:

Takuto

New member
טאקל=בלימה

אולי בלימת וולט? =X זה נשמע מוזר XD למה באמת כולם חושבים לשנות את הוולט לחשמל או ברק? אם הכוונה הייתה לרעם/ברק היה THUNDER ולא VOLT ואם הכוונה הייתה לפשוט חשמל היה ELECTRIC ולא VOLT אני ממש חושב שכדאי להשאיר את הוולט

Hawkgirl

New member
וולט הוא יחידת מתח חשמלי

ובגלל זה בד"כ מתרגמים את זה למילה חשמל או משהו בסגנון. לומר בלימת וולט, זה לומר בלימת יחידת מתח חשמלי! #&%$#&%$ XDDD די אידיוטי לא? אני עדיין חושבת שלומר בלימה חשמלית או בלימת חשמל נשמע טוב X:

Takuto

New member
אבל אם זה טיפשי בעברית

למה זה לא טיפשי באנגלית ויפנית? גם אצלהם הפירוש לוולט הוא בדיוק אותו דבר

efiadi

New member
בלימת וולט

זה שילוב קצת בעייתי מבחינת היגוי, זה לא יהיה תמיד ברור. מכת וולט..... עצירת וולט.... תנסה להגיד בקול רם: בלימת וולט.... נראה מה תרגיש..... חה...חה...חה... חסימת וולט אולי....

Takuto

New member
כן זה באמת נשמע קצת מוזר =X

אבל אני ממש לא בטוח במה כדאי להחליף את ה"בלימה"

efiadi

New member
זה משהו שהיה בפרקים הקודמים?

כי אם כן, אז אין שום טעם לשנות....

Takuto

New member
לא- המתקפה הזאת מופיעה לראשונה בעונה הזו

והיא גם די חשובה בפרק החמישי של העונה פיקאצ'ו לומד את המתקפה הזאת ומשתמש בה הרבה מאוד במהלך העונה והעונות הבאות

efiadi

New member
אז.....

אל תתעסק עם התקפות חדשות.... אני צריכה מידע על הישנות.... תן לדנה הררי לעשות את העבודה, אולי היא תצליח יותר משנינו

Takuto

New member
הייתי רוצה בכל זאת להציע תרגום נכון ומתאים

כי כמו שהסברתי כבר הרבה פעמים המתקפות קיבלו תרגום לא טוב ואי אחידות וזה בעצם למה אני עושה רשימות כשניסיתי להגיד למשל "מכת וולט" ו"בלימת וולט" שמתי לב שאין ממש הבדל דווקא... זה לא שקשה להגיד את זה אני חושב שבלימת וולט זה התרגום הכי נכון מדויק ומתאים אז ככה אני אכתוב ואת כבר תחליטי מה את מעדיפה

Takuto

New member
בסדר... וראית מה שכתבתי על מיסטי?

שהיא כבר מזמן לא דמות ראשית כך שאין לך מה לדאוג עכשיו בקשר למדובבת שלה כי היא לא מופיעה בעונה הזו (אבל בטח כן תופיע לכמה פרקים בעונות הבאות כי הם אף פעם לא שוכחים דמויות ראשיות שעזבו) וקראת על המפגש שיהיה בעזריאלי ביום שישי 6.7 ? יש סיכוי שתוכלי לבוא? אנחנו ממש רוצים שתבואי וגם כל שאר המדובבות/במאיות שנמצאות פה! יהיה ממש שולט אם את טליה ומאיה תבואו!

efiadi

New member
ראיתי

את מה שכתבת על מיסטי. בכל מקרה, גם אם היא תחזור, זו תהיה נעמה אוזן. ובקשר למפגש, אני מצטערת אבל אני עמוסה בעבודה על סדרות אחרות, ועובדת גם ששי-שבת בבית, על תרגומים וצפיות, כך שאין סיכוי שאצא מהבית בחודשיים הקרובים... חוץ מאשר לאולפן. חה...חה...חה...

efiadi

New member
אני מאמינה

שכל המדבבים של הסדרה ימשיכו לדבב.... ולא תהיה בעיה עם אף אחד מהם.... זה לא תלוי בנו. אנחנו לא רוצים להחליף את המדבבים. ממש לא.... זה בבדיקה כרגע.

למעלה