פרח

לי הרכזת אמרה...

שתהיה לפחות פעם אחת שנבוא עם הילדים לבית התמחוי לעזור או להכין חבילות לעניים. כדי שהילדים ילמדו שלא רק להם תורמים אלא שגם הם צריכים לתרום לקהילה... או משהו כזה.

idanshaf2

New member
אני מניח שיש הבדל

על פי המקומות שבהם פועל הפרויקט... כל איזור והדרישות שלו

דיקלה21

New member
תשמרי את המספר הזה

במקום שתזכרי כי ז קוד שישמש אותך במהלך השנה בכניסות למערכת של פרח (כדי למשל שתדעי כמה כסף קיבלת בכל חלק של השנה ועל מה בדיוק..)

סיפורים אודות פר"ח

אני ממש מצטערת שאני "חופרת" על העניין.. אבל הייתי שמחה לשמוע על סטודנטים שעשו פר"ח אישי עם מישהו.. ומה היה כלול ב-4 שעות השבועיות? לעזור בשיעורי בית, או שמה פעילויות וכאלה? תודה...

mikmik 01

New member
אני יכולה לספר לכן

ממה שחברות שלי עשו. בעקרון באים לילד פעמיים בשבוע, כל פעם שעתיים. או שנמצאים בבית שלו - משחקים איתו במה שבא לו (מחשב, משחקי קופסה וכד'). לרוב לא בא להם לעשות שיעורים אז זה לא חובה. בכל מקרה - חברות שלי העדיפו לא להיות בבית אלא לקחת אותם לכל מיני מקומות (לפעמים יש פעילויות פרח אזוריות), או קניונים, או בבית שלכם לראות סרט בדיוידי או משהו כזה. בקיצור לדעתי זה די מזכיר בייביסיטר.......

מעניין איך זה הולך בפרוייקטים של ההכנה לבגרות

ששם הילדים קצת יותר מבוגרים..

נראה לי שבכל מקום..

אני נרשמתי לאחד כזה, כי זה מה שנראה לי הכי מתאים לעצמי.

וואלה?

יו מגניב... זה מה שעשיתי בצבא... לא ידעתי שקיים כזה... טוב נדבר עם הרכזת..

ת מ י מ ה

New member
אני היחידה

שנרשמה באוגוסט ועדיין לא התקשרו? אני מועמדת לחונכות בבית חולים..

mikmik 01

New member
גם אליי לא התקשרו ../images/Emo10.gif

מצד שני באישור שקיבלתי במייל אחרי ההרשמה כתבו לי שנציג פר"ח יהיה איתי בקשר החל מאוקטובר. אז......

חשבתי שפתחו שרשור זה לכבוד הרקפת,

שזכתה בתואר "הפרח הישראלי", שייצג אותנו בגאווה באולימפיאדה הקרובה בבייג'ין. דאנטה

למעלה