פרח

פר"ח...../images/Emo20.gif

נרשמתי לפר"ח בתחילת ספטמבר, ועדיין לא התקשרו אליי.. יש פה עוד כאלה שנירשמו? והאם התקשרו אליכם?

פר"ח-מקלט לנשים מוכות...(LIR אל תעבירי בבקשה)

היום הייתי בראיון לפר"ח והרכזת הציעה לי ללכת למקלט לנשים מוכות, כול פעם להיות עם ילד אחר.. נשמע לי קשה, מישהי או מישהו היו בזה?

אלי התקשרו כבר וקבעו ראיון..

ליום רביעי אחרי החגים, התקשרו לפני סוכות. נראה לי שהכל תלוי במקום ובפרוייקט, אבל בטח עד תחילת שנת הלימודים כבר יתקשרו אליך.

דיקלה21

New member
אפשר עוד פרטים?

כמה פעמים בשבוע? תמיד רציתי לעשות דבר כזה, נשמע לי הרבה יותר מספק מסתם חונכות, חוץ מזה שיש אחד ממש ליד הבית שלי....

דיקלה21

New member
אני לא מכירה את הפרויקט

הספציפי. אבל את צריכה לחשוב לבד מה יהיו הקשיים ומה יהיו הרווחים שלך. זה כל פעם ילד אחר..(אין ממש הזדמנות לבנות קשר של אמון עם חניך אחד) וגם ילדים שעברו דברים קשים. אבל הרבה יותר מאתגר בעיניי, יותר מספק.

התקשרו אליי והיה גם ראיון

ואני חושבת ש 99% אני בפנים כי הרכזת אפילו שאלה אם אני מוכנה לקחת על עצמי את אחד המקרים הקשים.

אה...

הסיכוי לא להתקבל די נמוך עד אפסי. כי יש להם יותר ילדים מאשר מתנדבים לחונכות מהאיזור. אבל כנראה שאם מישהו יראה נטיות פדופיליות או עברייניות (יגיע שיכור או מסטול לראיון) הוא לא יתקבל. או לפחות אני מקווה שלא מקבלים כאלו.

a e q u i t a s

New member
אני כבר התקבלתי !

שלחו לי מייל אתמול בערב ואמרו לי שהריאיון היה מוצלח והתקבלתי
, למרות שאני עדיין לא ממש החלטתי אם אני רוצה את זה או לא.

M o n a L i s a

New member
לי הם עושים בעיות...

נרשמתי מאוחר לחונכות קבוצתית במסגרת איזה פרוייקט מבוקש שקשור לכימיה, אז כנראה שאין יותר מקום
. אני חושבת שאני פשוט אגש לשם פיסית, ואשנה את זה לחונכות אישית...שם תמיד יש מקום למי שנזכר מאוחר.

סוף סוף התקשרו אלייי...../images/Emo13.gif

התקשרו אליי היום בבוקר, ויש לי ראיון ביום שישי בע"ה... מקווה שהוא יעבור בטוב, ואני אתקבל!!!!

נרשמתי לפר"ח לא מזמן..

וקיבלתי במייל הודעה שנקלטתי במערכת (ונתנו לי איזה מספר)- אבל עוד לא התקשרו אלי. אני מניחה שעשכיו יש עיכוב, בגלל החגים. אבל לא צריך לדאוג. אני חושבת שאם אנשים נרשמים - אז חוזרים לכולם.

שאלההההה בנוגע לפר"ח..

מי שעשה פר"ח בעבר, חוץ מההתנדבות לפר"ח חובה להתנדב לעוד משהו, כמו צביעת בתים וכאלה? מישהי אמרה לי משהו בסיגנון, שמי שמתחייב לפר"ח חייב לעשות עוד דברים חוץ מההתנדבות אישית או קבוצתית..

למעלה