אתר מחול אינו מקדם את ריקודי העם...
בישראל, ההפך הוא הנכון! מבלי להכנס לנושא החוקי, שהוא כמובן קיים ויש לכבדו, אך חבל שכך, הלואי והיה מנגנון אחר. במצב הנוכחי שבו חייבים בתשלום עבור הורדת כל ריקוד, הרוקד הממוצע, ואולי אף המרקיד הממוצע, לא ישקיע מכספו בהורדת ריקוד של מוישה זוכמיר למשל... בא נאמר שאני מרקידה ממוצעת ומטה, יש לי חוג קטן של כ-100 רוקדים, והכנסתי אינה גבוהה. מה יותר משתלם לי ???|(איפה הפרפרית המחשבית?), להוריד ריקוד של מוישה, של אח שלו מנדל ושל איזה מרקיד מחו"ל או שעדיף ללכת על בטוח ולהוריד רק ריקודים של גדי, דודו ורפי ??.... להוריד ריקודים ישנים...או ללכת על בטוח ולהוריד רק חדשים.??...התשובה ברורה! להזכירכם, הריקוד שרבים טוענים שהוא ריקוד הזוגות היפה ביותר שנכנס להרקדות לאחרונה, "חי למענך" התגלה בוידאו שהיה חינם. מי היה מוריד בתשלום ריקוד של נונה מלכי?? נונה who?? נושא התמלוגים הוא חשוב, אני מעדיפה לשמור על החוק ולא ללכת נגדו, אך צריך פתרון אחר. מנגנון אחר היה יכול להיות מנוי שנתי, לפחות למרקידים, שבו הם יכולים להוריד את כל הריקודים. הצעתי בעבר רעיון אחר - על כל שני ריקודים חדשים בתשלום מקבלים אחד נוסטלגיה חינם...היתה התעלמות מהצעתי זו.