פרח באביב

דב, דבש.. השכירו צימר ולקקו דבש

בצוותא...חיחיחי {רק זיכרו לשלם על הדבש...לדבורים}.

משהא

New member
שרק ידידי לא צריך לשלם יש פתרון

גבר כבן חמישים ואישה כבת ארבעים מגיעים לרופא בקופת חולים המטפל בבעיות בין בני זוג ומספרים על קשיים בתפקוד המיני. אחרי סדרת שאלות ובדיקות מכניס אותם הרופא לחדר עם כל מיני אמצעים ליצירת השראה, נותן להם הנחיות, וכשמולם מוקרן סרט סקס על הפלזמה הגדולה ואורות סגלגלים ברקע מבקש מהם לנסות לקיים יחסים על המיטה המיוחדת. הם מסיימים ומשלמים לרופא 300 ש"ח מקבלים קבלה, ומבקשים תור לשבוע הבא.. לאחר שישה ביקורים אומר להם הרופא שהוא מתרשם שהכל אצלם בסדר והוא לא מוצא איזה בעיה. אומר לו הגבר. נכון, האמת שאנו לא נשואים ובוגדים בבני הזוג. היום ללכת לבית מלון, לשלם 500 ש"ח ולהסתכן שיראו אותנו. כאן אצלך ב 300 ש"ח בתנאים מצויינים ומקבלים קבלה והחזר כספי מקופת חולים, מה צריך עוד הבן אדם?. ריקודים שמחים אורי גבעוני

AyeleDance

New member
אתר מחול אינו מקדם את ריקודי העם...

בישראל, ההפך הוא הנכון! מבלי להכנס לנושא החוקי, שהוא כמובן קיים ויש לכבדו, אך חבל שכך, הלואי והיה מנגנון אחר. במצב הנוכחי שבו חייבים בתשלום עבור הורדת כל ריקוד, הרוקד הממוצע, ואולי אף המרקיד הממוצע, לא ישקיע מכספו בהורדת ריקוד של מוישה זוכמיר למשל... בא נאמר שאני מרקידה ממוצעת ומטה, יש לי חוג קטן של כ-100 רוקדים, והכנסתי אינה גבוהה. מה יותר משתלם לי ???|(איפה הפרפרית המחשבית?), להוריד ריקוד של מוישה, של אח שלו מנדל ושל איזה מרקיד מחו"ל או שעדיף ללכת על בטוח ולהוריד רק ריקודים של גדי, דודו ורפי ??.... להוריד ריקודים ישנים...או ללכת על בטוח ולהוריד רק חדשים.??...התשובה ברורה! להזכירכם, הריקוד שרבים טוענים שהוא ריקוד הזוגות היפה ביותר שנכנס להרקדות לאחרונה, "חי למענך" התגלה בוידאו שהיה חינם. מי היה מוריד בתשלום ריקוד של נונה מלכי?? נונה who?? נושא התמלוגים הוא חשוב, אני מעדיפה לשמור על החוק ולא ללכת נגדו, אך צריך פתרון אחר. מנגנון אחר היה יכול להיות מנוי שנתי, לפחות למרקידים, שבו הם יכולים להוריד את כל הריקודים. הצעתי בעבר רעיון אחר - על כל שני ריקודים חדשים בתשלום מקבלים אחד נוסטלגיה חינם...היתה התעלמות מהצעתי זו.

../images/Emo204.gif hear...hear../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif.... ../images/Emo45.gif

כל מילה... כמעט... בסלע... ולמה "כמעט"... בתחשיב ההכנסות הצפויות {ו/או הרצויות} יש לקחת את כמות הרוכשים הפוטנציאליים... על כל מרקיד יש לפחות כ- 100 רוקדים... אז יתכן שהנחה משמעותית למרקידים רשומים לא תפגע בהכנסות בצורה משמעותית... מאידך... אל תשכחי מה מקור הדרישה ל"חי למענך"... לא המרקידים אלא הרוקדים שראו וביקשו.... ואם רוצים הכנסות גבוהות יש לצ'פר דווקא את הכמות... ואגב, אם דיברנו פה על תגובות אינטרסנטיות... תגובתה של אילת, מצד אחד, ותגובתי לה מצד שני... הן דוגמא לכך... כ"א מאיתנו מביאה לתגובתה את האינטרס שלה - אילת כמרקידה ... ואני כרפ"שית...

ככה אתה מדבר על ../images/Emo204.gif ???

היא ממש לא רוקדת פשוטה

אני מאמינה שאילת מביאה את תגובתה

לא רק כמרקידה (אני יותר אוהבת להשתמש במילה מדריכה), אלא גם כמחברת ריקודים, ועוד שנמצאת בחו"ל....

AyeleDance

New member
ממש ממש לא!

חיברנו בסה"כ 3 ריקודים. כולם הוצגו בהשתלמויות בארץ, שהרי אנו מבקרים בכל שנה לפחות פעם אחת. כתבתי את דברי כמדריכה וכרפ"שית בלבד.

AyeleDance

New member
היי, גם אני רפ"שית - תרתי משמע

כמו שאת מכירה אותי אני רוקדת מן השורה, יותר מאשר מרקידה... ובנוסף רפ"ש - קיצור של רופאת שיניים
חי למענך הוא מיוחד בכך שהובא ע"י הרוקדים, אין לי התנגדות לכך כמובן, אך אין להסיק מכך על הכלל. ולגבי האינטרס? חשבתי לתומי שהוא משותף...

למעלה