פרח באביב

../images/Emo204.gif חוזרת בי...

אפשר כבר לפתוח תכנית חיסכון.... כי זה אף פעם לא ריקוד אחד... כך שיש להכפיל את הסכום הנ"ל במספר הריקודים.... ואילו במאגר של סברס {או באתר של גדי, בזמנו... או של לס.... כשעוד ניתן היה לצפות שם בקליפים} יכולתי לצפות ביותר מריקוד אחד, להתרענן ואף סתם ליהנות.... כך שיפה שיש מרקידים שפותחים את אתריהם לציבור הרחב... בסה"כ מדובר בריקודים שהם יצרו והם המעוניינים בהפצתם {ולכן תמהני שגדי סגר את אפשרות הצפייה בריקודיו בבTנועה...
} בהתחשב בעובדה שיש אנשים הטוענים ש- 25 ש"ח לערב הרקדה יקר להם {אני לא בדעתם.. אבל הם קיימים...} 6-7 ש"ח לריקוד זה קרוב ל-25% מעלות ערב שלם שבו לומדים בקטנה 2 ריקודים {אחד זוגות + אחד מעגל}.... וגם רוקדים ערב שלם...

tzion10

New member
../images/Emo35.gif הכל דבש יש משהו שלא חשבת עליו

יישר כח לדב אורבך על רשימת הריקודים מאז ומעולם ואפשרות צפייה ולמידה מהם מאתר סברס אפשר מכל מקום בעולם לראות ולשמוע את השיר[ריקוד כל כך פשוט וקל ובחינם בכל פעם באתר מחול צריך לשלם מחדש בכל פעם שרוצים לצפות בשיר !!!!!! אני חושב שהיוצרים צריכים להיות מתוגמלים אבל כשאני בא להרקדה אני משלם עבור הלימוד אז למה אני צריך לשלם פעם נוספת ??? אולי המרקידים ישלמו ליוצרים !!!!!

הכל דבש5

New member
ציון, האמן לי שחשבתי על הכל !

אפילו על יוצרי השירים - משוררים ומלחינים, (שעליהם אחרים לא ממש חשבו). באתר "מחול", אגב, התשלום הוא לא רק עבור הצפיה, כי ברגע שאני משלמת, הסירטון נשמר אצלי במחשב. ציון, גם אני כבר 21 שנה משלמת בכל פעם שאני מגיעה להרקדה ומעולם לא חשבתי שהמרקידים הם אלה שצריכים לשלם עבורי גם על "שיעורי הבית".

tzion10

New member
../images/Emo26.gif ואם את אצל חברה ורוצה שוב

לצפות ולחזור על הריקוד ?? תצטרכי לשלם שוב , לא ?? למרות שהורדת אותו למחשב !!!! מרגע שהריקוד הוכרז ונלמד בחוגים ( והריקוד נבחר ע"י ארגון המרקידים כמו פעם !!! ) אזי כל התמלוגים לכל הנוגעים בריקוד \ השיר נלקחים בחשבון ומשולמים בדרך שתיבחר וזכותי לראות את הריקוד מכל מקום ובוודאי אחרי ששלמתי עליו

ועוד שאלה לך דיבשי

שדואגת כל כך ל"תיגמול" היוצרים. תני לי בבקשה שם של יוצר אחד שקיבל עד היום "תמלוגים" מהאתר ל"מחול" עבור הצפיות שאנשים נחמדים כמוך משלמים נכנסים וצופים. תני לי בבקשה שם אחד !!! (רצוי שם אמיתי, כי אני מתקשר ובודק) פרט כמובן לבעלי האתר עצמו ולמתפעליו.

הכל דבש5

New member
נו באמת... דב, יש רק טלפון אחד !

והוא של אקו"ם והנה במיוחד בשבילך (בתחתית העמוד מצד שמאל) ההוכחה שכותבי המילים והלחנים מקבלים תמלוגים כדין באמצעות אקו"ם ! (עבור הסירטונים - לא עבור פרסום מילות השירים כמו שנהוג בבית סיפרך).

אנו מכירים היטב את כתובתם

והם גם מכירים את כתובתינו. ועד רגע לא השבת לי על שאלתי לגבי: מי אלו היוצרים שקיבלו נכון להיום "תמלוגים" מהאתר ל"מחול" ? כי בינתיים, (כולל הבוקר הזה) דיבשי מתוקה, חלקם מעדיף להפיץ את ריקודהם באופן שונה כ"שמורשת" ריקודי-עם נטו מול עיניהם.

ממליץ לקרוא את ההסבר באתר "מחול"

וזה מה שהעתקתי משם מילה במילה: מערכת "מחול," הגם שהיא פועלת בכל רחבי העולם היא מחוייבת לתמלוגים לכל מחברי הריקודים בין אם הם בארץ ובין אם הם מתגוררים בחו"ל. עקרון זה הוא אבן היסוד במערכת. אם כן, אתר מחול מדבר על תשלום ליוצרי הריקוד ולא ליוצרי השיר כפי שאת טוענת. חד וחלק !!!

הכל דבש5

New member
מר אורבך, בשרשור זה עסקנו אך ורק...

בתמלוגים ליוצרי השירים, דהיינו משוררים ומלחינים. להם אתר "מחול" אכן משלמים כחוק ! והאתר אותו אתה מנהל - לא משלם כחוק ! (למרות שבתחילה טענת שכן). האם אתה מעמיד פנים או שאכן יש לך בעיות בהבנת הנקרא??

דיבשי - את מטעה את הקוראים

ואני ב"ה אין לי בעיות בהבנת הנקרא !!! (אולי לפעמים קצת בהבנת הנשמע - עקב שרותי בצה"ל בדת"ק טייסת פנטומים בח"א - אולם זה כבר נושא אחר) את הזכרת בתחילת השרשור ראשונה את נושא התמלוגים וכך כתבת: ציטוט: (מה גם שאני מרגישה טוב עם הידיעה שכל היוצרים אשר להם מגיעים תגמולים בגין זכויות יוצרים בעבור יצירתם, אכן מקבלים אותו). אכן... בשבילי ה"יוצרים" הם מחברי הריקודים, ובלשון ימינו "הריקודאים" כנראה שאת התכוונת ליוצרים ל"בעלי הקניין הרוחני" דהיינו: משוררים, מלחינים וקומפוזיטורים שלהם יש את אקו"ם כחסות. אתר "מחול" לפי הגדרתו אמור לשלם לפי הגדרתו לריקודאים - בינתיים לא ידוע לי על אף ריקודאי שנהנה משקל אחד מאתר "מחול".

הכל דבש5

New member
דב, רק אתה ניסית להטעות כאן !

מעניין שגם אני וגם רויטל הבנו יפה מאוד, לאורך כל השרשור הזה, שמדובר בתשלום תמלוגים ל"יוצרים", כלומר יוצרים השירים (כותבי המילים והלחנים). דב, גם אתה ידעת !!! אתה פשוט ניסית להטעות ולסטות מהנושא אחרי שהתגלה לנו שלא ממש כתבת את האמת בנוגע לתשלומים שאתם מעבירים לאקו"ם. כך גם ענית לי בתגובה לציטוט שהבאת לעיל: "ובאשר ל"יוצרים" (בעלי הזכויות החוקיות המוגנים ע"י אקו"ם) להם אנחנו נותנים אחת לכמה חודשים צ'ק שמנמן." (אגב, הצ'ק היה צריך להיות יותר שמנמן אם היה משולם כחוק).

ברור שזו היתה כוונתו,

אחרת למי אני אמורה לשלם ? לעצמי ??? אם היה מתכוון לריקודאים - שאלתו אלי היתה מיותרת ודבילית.

ברור שלא,

כתבתי שאם היית מתכוון לריקודאים - שאלתך אלי היתה מיותרת ודבילית, אך מכוון שלא לזה התכוונת, היא לא מיותרת ולא דבילית.

למעלה