פרופיל קטע 20

פרופיל קטע 20

אמנם קצת פחות קשה מהקטע של היום, אבל לקבל את זה כבר מחר זה בכלל לא נחמד...
 
שתי פסגות אגדיות בקטע אחד

הפסגה הגבוהה ביותר-הצימה קופי (הפסגה הגבוהה ביותר היא תמיד ע"ש של פאוסטו קופי, יש פרס כספי לראשון שיגיע לפסגה) של הג'ירו השנה, פסגת הגאביה, 2618 מטרים. מלבד הגביה פסגה אגדית נוספת היא פסגת המורטירולו, בפסגת המורטירולו אמרוים לחשוף מחר אנדרטה חדשה לזכרו של מרקו פנטני. פנטני מחזיק בשיא הטיפוס לפסגה (אני לא זוכר את הזמן המדויק אפשר להפוך את זה לחידת ג'ירו
).
 
לא פחות קשה מהיום, המורטירולו הוא

מפלצת אימתנית שתגרום מחר לשינויים גדולים ולפערים רציניים. אני חושש שגוטיירז הגדול ישבר מחר, מה שיהיה חבל מאוד.
 

Mont Ventoux

New member
תן לו צ'אנס

היום הוא התכווץ ברגליים עוד לפני העליה האחרונה (ראו במישור שלפני) ותראה איך החזיק כמו גדול. נתן רק 24 שנ' לסימוני.
 
בקשר להשווואות בין באסו לארמסטרונג:

אני לא זוכר את ארמסטרונג מתקיף 45 ק"מ לסיום. נשבע שאני אוהב את ארמסטרונג אבל אני לא זוכר התקפה שלו כל כך רחוק מהסיום. באסו גדל על תרבות האופניים של אירופה. זו הסיבה שבחורף הוא ינצח בקריטריום אינטרנצ'יונל. באביב הוא יהיה פועל של חבר לקבוצה בקלאסיקה אחת. בקלאסיקה אחרת הוא יסיים עשירי. זו הסיבה שבקטע האחרון הוא רוכב התקפי למרות שהניצחון מובטח לו. וזו הסיבה שהוא ינסה לקחת את הדאבל. וזה היופי של האופניים. מרוץ גמור שבו הרוכב המנצח חותם על המוגמר.
 
אם נקבל את מה שאתה אומר...

האם זה מה שיגרום לו לאבד את הטור? חשבתי על זה היום: בכושר שהוא מפגין עכשיו, אם היה מראה אותו ביולי, אין מישהו שהיה יכול לאיים עליו. איך הוא יגיע לטור אחרי ג'ירו מדהים כזה? ?
 
זהו זה בדיוק -

שבע שנים נטחנה הטענה שבעידן המודרני אי אפשר לקחת דאבל. שבע שנים נטחנה הטענה שבדבוקה המודרנית אי אפשר לעשות את מה שהיום באסו עושה. שבעשנים נטחנה הטענה כי בספורט המודרני חייבים לבחור מטרת על אחת. באסו עוד לא לקח דאבל. יש לו עוד עלייה וקצת ואתהכניסה למילאנו כדי לנצח בג'ירו. אח"כ יהיה לטו חודש להתכונן לטור. משם יהיו לו שלושה שבועות ועוד איזה אולריך,לאנדיס ועוד כמה שהוא יצטרך להביס בדרך לשדרות הניצחון בפריס. אבל זה נראה שהוא מסוגל לעשות את זה. בטוח שהוא מאמין בזה אחרת הוא לא היה כאן היום. הוא לא סתם מנצח בג'ירו. הוא עושה את זה כפי שעשו קופי, בארטלי,פאנטני וחבורת הרוכבים שמעטרים אתדפי ההיסטוריה באותיות הזהב הזוהרות ביותר. לפני שנה אמרו שאי אפשר לעשות את זה. היו לנו שבע שנים שהשכיחו את האלופים האלו ואת היופי שבניצחון רומנטי. היום זו הרומנטיקה של האופניים. באסו מחברלה את הלחן. סימוני את המילים. סימוני הוא גםסיפור. לא מסתפקבמקום השלישי. תוקף כל יום. סימוני לקח את הסיכוי לגמור את עצמו לפינה חשוכה, הדביק לו פנס מסנוור לעיניים, ואמר לו: בוא ונראה מי מפרק את מי ואח"כ אני אפרק את גוטיירז.
 

Sybh

New member
המממ מעניין

אם באסו אכן יצליח לנצח השנה בטור דה פרנס, אז משני עברי 7 הנצחונות הרצופים של ארמסטרונג יהיה דאבליסט איטלקי.
 

skcazy

New member
ארמסטרונג הנושך

יש לנו נטיה לזכור מארמסטרונג רק את השורות התחתונות .. הוא תקף כמו פסיכי לפני שחלה ונתן תצוגות ענק גם כאשר רכב "הגנתי" וגם כאשר הקבוצה המופלאה שלו "התפרקה" והוא נשאר חשוף להתקפות מזדמנות או מתוכננות . לדעתי המראה של הדיסקו טסים בקצב לא חוקי מובילים את הטור השביעי עם החולצה הצהובה במקומה "הטיבעי" (על הגלגל של הינקפי) - היא מראה מדהים ודרמטי בדיוק כמו הרגע שחלף על פני אולריך בפרולוג .. דרמה ונוסטלגיה יוצרים רומנטיקה .. לדעתי ברמות שלהם הקרב הוא מנטלי - אם באסו יגיע מוכן מנטלית לג'ירו הוא יגמור על הפודיום (טוב לא כמו שזה נשמע ) הניחוש שלי לא במקום הראשון.
 
האופנוע מתקשה לעקוב אחרי סאבו

"קאמיקז המורדות" פשוט תענוג לראות את סאבו גולש במורד. לא אתפלא אם הצלם,שמאחורי האופנוען העוקב אחרי סאבו, כבר הרטיב מפחד.
 
קח בכל הכנות -

באתי הביתה אחרי הגלגלים של תקווה ואחרי ארוחת שחיתות עם חברים. הבטן שלי הייתה נפוחה (ויש לה יכולת התנפחותשל אישה בחודש שמיני). הרגשתי עייף כמו עטלף. הג'ירו הכניס אותי למצב- אדיש כמו עכביש גמיש המרוח על הכביש. התעדכנתי בחדשות. הנחתי ללפטופ. וכאן עשיתי מה שלא עשיתי מזה שנים רבות (אולי מעולם לא). נשכבתי על הספה וראיתי אתהקטע בעין תורנית כשהשנייה משלימה שעות שינה. עונש על העונג של המרלו מאמש. חברה תקשר לספר על הרכיבה של היום ובזווית העין אני רואה את באסו בקדמת הדבוקה. עוד אמרתי לחבר שיתקשר בשש כדי שאראה את הסיום חאריץאת ההקלטה אחורה. סה"כ מה כבר יכול לקרות. אט אט זה חילחל לתודעתי העייפה. משהו שלאראינו שנים קורה מול עניי הכלות ותועדתי העייפה. התיישבתי. עכלתי. ואז התעוררתי. שטפתי את הפנים. הכנתי קפה שחור. הוא כבר קר. לא הייתי צריך אותו. באסו העיר אותי. צעקות? התרגשתי יותר מאשר באותו יום שארמסטרונג תקף באוטוקאם. יותר מאשר באותו היום שפאנטני תקף באלפ' דואז' סוף סוף קיבלתי בחזרה את הרומנטיקה שכה התגעגעתי אלייה. יש לי שכנים חדשים. היום ראיתי אותם מנקים את הכניסה. אני מקווה שברוסיה זה היה דבררגיל. לשמוע צעקות כאלו. אחרת אני אהיה השכן המוזר מהדלת שליד. ואולי הם כבר חושבים ככה אחרי שראו אותי עטוף בלייקרה שחזרתי מתקווה.
 
לארגן לסאבו ג'ירו בירידה!!!

למה לא? לפאנטני תפרו מסלול הררי במיוחד. למוסר תפרו מסלול עם הרבה נג"ש וביטלו קטע כדי שלא יפסיד זמן לפניון בהרים. אז למה לא לארגן ג'ירו בירידה כדי שסאבו ינצח בפעם השלישית? רק בגלל שהוא בקבוצה אמריקאית? נו באמת...
 
הקרב על המקום הרביעי מאוד

צמוד, קונאגו בדרך לעבור את סאבו בכמה שניות.
 
למעלה