גם אני!
טוב, אני ממש חדש בג'אנר, ומכיר רק את פינק פלויד וקרימזון, אז הנה הטובים ביותר שלהם לפחות: 1) דארק סייד: האלבום המושלם ביותר בעולם, דיסק שגרם לי לשחק אותה חולה יומיים רק כדי לא להפרד ממנו. אלבום ששינה לי ת החיים, שגילה לי מה זו מוזיקה. הדיסק עם ההתחלה המצמררת ביותר, הסוף המרגש ביותר. בקיצור: חובה. 2)אין דה קורט: האלבום שגילה לי תז'אנר, דיסק שמח, חצוף, מרתק. כל שיר הוא עולם ומלואו. כל אוושה של כל כלי היא בדיוק במקום. אפילו את 10 הדקות האינסטרומנטליות במונצ'יילד אני אוהב,כי הם מצחיקות לאאלה, וזה נותן זמן להרגע לקראת הגראנדיוזיות של אין דה קורט, שהוא השיר האהוב עלי ביותר בעולם. דווקא את לפיוטייפ המוערך אני לא כ"כ מתחבר. איילנדס: אלבום מדהים, שמשום מה לא כ"כ מעריכים.(גם לי לקח המון זמן) דיסק שיש בו הכל: פסיכודליה ,ג'אז,קלאסי,דיסטרושן.כל שיר שונה מהשאר, וכולם מדהימים. החל בשיר הראשון עם ההרמוניות ההזויות שנכנסות לך למוח וכלה בשיר הנושא המרגש עד דמעות, שרק החצוצרה בסוף שווה את כל האלבום.הדיסק הטוב ביותר שלהם לדעתי. וויש יו וור היר: הדיסק הראשון שקניתי. אלבום אביבי ומקסים, כשהוא נגמר כואב לך הגב מרוב צמרמורות. היה נחשב לאלבום הכי טוב בעולם בלי דארק סייד. ליזארד: הדיסק הכי כיף, וזה לא אומר שהוא לא מתוחכם. תענוג. צלחת מלאה סודות: אלבום מלא קסם, שמספר על חוויותיהם של הפלוידים בחלל. הוא כבר מזכיר את הדיסקים היותר מאוחרים שלהם, אבל שומר על רוח הנעורים מהדיסק הראשון. הייתי מת להכניס גם את החלילן והחומה, אבל מה לעשות, הם ממש לא פרוג.