מה ז"א משחק?!?!?????.......
קודם כל כולם באו לשם כדי לשחק אבל אי אפשר להשתלט על הרגשות. איימי לא תכננה להתאהב וגם זאק,וכולם חשבו שיהיה להם קל להדיח אנשים,אבל ברגע שהם התחברו הם גילו שזה לא פשוט. תשימו את עצמכם במקום אחד הוותיקים ושאתם צריכים להדיח אחד מהם,איך אפשר למרות שזה משחק תאמינו לי שזה קשה והנה הוכחות שיש כאלה במשחק שמעריכים חברויות: טוני כפרה עלייה בחרה בקית שהם שונאים אחד את השני כדי להגן על איימי. ואיימי הנשמה (שאני לא יודע למה בדיוק הפכתם אותה?למפלצת לכול אלה שחושבים ככה באמת שאני לא יודע מה ניסגר איתכם)בחרה בקית שהם ההההשנואים ואני מדגיש בה' כדי לא להעמיד את סקוט במצב לא נעים,כי אני מתערב עם כל אחד שאם איימי הייתה בוחרת בסקוט הוא היה בוחר בה כי הם מכירים 8 שבועות. ועוד דוגמא לכל אלה שחושבים שגם לטרה ולשרלה אין רגשות: טרה בחרה בטום כדי להציל את שרלה והראתה חברות אמיתית. בקיצור אין שם אף אחד רשע כולם עם רגשות. ומה אתם חושבים ששרלה דייב קית וטרה מרגישים סבבה עם הדרך שהם משחקים? אז לא כי אם אתם שמים לב בכל ניפוי הם עומדים עם פרצוף מסכן שאומר"תחבקו אותי". לסיכום אף אחד לא תיכנן להתאהב שם,וגם כריסטין איימי זאק בו ואלכס גרים באריזונה ביחד והם חברים טובים,אז כן אפשר להתאהב שם ולמצוא חברים. והנאמנות חשובה כי איימי יצאה משם כמו מלכה שהגנה על החברים שלה כמו שחבר צריך להגן על חבר,ככה אני חושב.