פרדייז 2.2

susik85

New member
במה היא לא נאמנה לו בדיוק?

ואל תגיד לי שבזה שהיא התנשקה עם גברים אחרים, יש לה זכות מלאה, אחרי הכול הם רק ידידים לא חברים ויש לה זכות לפתות ולשכב עם מי שהיא רוצה כול עוד היא שומרת על הברית שלהם ועל יחסי הידידות בינהם.

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאתה צודק

אבל, זה שהיא התנשקה עם אחרים, והיא ידעה שזה פוגע בו (אפילו שזה זכותה) אז זה פוגע בידידות שלהם, וזה יכול לפגוע בברית שלהם...

כנס

הכי לא צבועה שם ? די מספיק עם זה!! אתה יודע מה זה אדם צבוע או לא?<אם לא אני יכולה לפרש לך מה זה> והיא לא נאמנה לדייב היא "חברה" של דייב כי הוא "גלגל" ההצלה שלה ואסור לה לאבד אותו כי היא יודעת שאם יעיפו אותו אז היא עפה אחריו כי קית' יבחר בטרה.. ועל מי בדיוק איימי ליכלכה מאחורי הגב? ושתדע שאיימי היחידה שלא ליכלכה על חברים שלה מאחורי הגב!! בניגוד לאחרים..

כנסי לא מוגדרת

ואממ כנראה את לא יודעת מה זה "ערס" אז קבלי פרוש מהמילון
"ערס-סלנג סרסור ,רועה זונות. 2-סלנג ממזר אדם פיקח וערמומי הזומם מזימות ויודע להיחלץ מכל המצב-אדם שנראה תמים אך בכול רגע נתון יכול לתקוע סכין בגב." ואתם יודעים למי ההגדרה הזאת מתאימה? לשרלה היא משחקת אותה תמימה אבל כמו שרשום שבכול רגע נתון היא יכולה לתקוע סכין בגב! וההתנהגות של זאק לא הייתה במקום אותו אני לא יכולה להצדיק את צורת הדיבור שלו. ואיימי לא רצתה להעיף את בו, כנראה לא ראית תפרק שבו היא כעסה על אלכס ששיקר לה ,אלכס אמר לאיימי שתתן לו את הכסף ואז הוא יעיף את קית' ובאמת היא האמינה לו אבל הוא בעצם שיקר הוא תיכנן להעיף את בו .. אז היא לא אשמה ששיקרו לה כי אחרי שבו עזב אלכס "אכל אותה" מצד איימי.

למרות שאני מת על שרלה....../images/Emo58.gif

ברור שהיא מנצלת אותו. זהירות ספויילר: ואם היא הייתה "ידידה"שלו ו"מחבבת" אותו אז היא הייתה מתחלקת איתו בכסף שהיא תזכה. אבל היא לא אז.....

baroosh2

New member
אתה לא יודע אם...../images/Emo58.gif

שרלה לא נתנה לו את הכסף בגלל שהיא רצתה אותו אולי דייב עשה משהו שביגללו היא לא רצתה להביא לו את הכסף ואף אחד לא ראה את שני הפרקים האחרונים כך שאף אחד לא יודע אם היא לא נתנה לו את הכסף בגלל שהיא רצתה את אותו או שהיא לא נתנה לדייב את הכסף בגלל שהוא עשה לה משהו שלא הגיע לו לקבל

טוב זה היה ברור.. חח אבל אני לא

מאמינה שאיימי נתנה לקית' את התענוג להעיף אותה. מה יקרה עם חברות "הברבי"? אני רואה הכל התפורר..........

מה שיש לי להגיד לכווווווולם!

ובמיוחד לאלו שאומרים-יש איימי עזבה,ויש היא יצאה מושפלת! לא זה ממש לא כך.....היא ידעה שהיא זאת שצרכה לצאת,ולא רצתה להוציא את הולי,שבמקרה גם חברה שלהה!! ועכשיו תחשבו טוב טוב,איימי גם יכלה להיות מודחת על ידי דייב,אבל היא בחרה בקית' וכנראה שלא סתם...לא בגלל שהיא רצתה לצאת מושפלתהיא פשוט ידעה שזה אולי גם קצת מגיע לו או מה שזה לא יהיה שעבר לה בראש,העיקר שהיא נתנה לו ת'כבוד,ראיתם שהיא גם חיבקה אותו.... אז זה שהיא יצאה אולי גם אתם תתנו קצת כבוד?????!!!!!!!!

../images/Emo4.gifתקראו את ההודעה

שלמעלה ותענו לי ... אמממממ .. סרבק הם החלישו את הקבוצה של איימי זה לא פייר הם היו צריכים לשלוח את דייב לבד הבייתה חתיכת חרא שכמותו חחחח
~+*+*~גומי
גם~*+*+~

לא הבנת נכון....

זה אחד מהזוגות זכה בכח להדיח זוג אחר...... איימי לא תחזור וזהו לא יחזרו עוד, אם יחזרו אולי זה יהיה בפרק הסיו-אין לי מושג..... ואתה צודק!!!!באמת החלישו למקוריים את הקבוצה..אבל אין מה לעשות.... אני בעד הולי וסקוט!!!!הכי מתוקים שם.....!

חחח כוס אמק טוב לא משנה תודה

אני רק מקווה שלא ידיחו אתהולי וסקוט במקרה שהם אחד מהם יקבל את הכוח הזה כי זה מסוכן חרא עליהם
~+*+*~גומי
גם~*+*+~

koya1

New member
../images/Emo58.gif

דפקא כן... קית יקבל את הכח להדיח זוג והוא ידיח את סקוט והולי...

../images/Emo12.gif../images/Emo31.gif פחחחח

טוב בטח זה יהיה היום נחכה ונראה עם זה נכון סרבק
~+*+*~גומי
גם~*+*+~

collie

New member
אני לא אוהבת את איימי אבל אני חושבת

שהיא יצא בסדר גמור וטוב שהיא התבגרה בדקה הזאת (כי לפי דעתי מאז שזאק עזב היא התנהגה כמו ילדה קטנה בלי סכל) וחיבקה את כולם- משהו ש surprised אותי.

למעלה