פרדייז 2.2

נווו....אולי בכל זאת...

יש משהו שאנחנו מסכימים עליו...אני לא שמעתי שאמרת את זה כי אני יחסית חדש כאן אז מהבנים באמת קית ומהבנות...קצת קשה לי להחליט בין שרלה לטרה.... שרלה שם מהתחלה ומגיע לה וטרה פשוט חמודה

sishan1

New member
../images/Emo58.gifהזוכים...

אני יודעת מי זוכה זה רשום באתר...רוצים לדעת?

yogevit

New member
חחחחחחחחחחח, מה זה לא נתנו לה?

תפנה אותי לפרק בו איימי היתה קשורה והשערים נעולים... חחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיקול. אמרו לה שהיא יכולה ללכת אם היא רוצה, שזו הבחירה שלה. היא בחרה שלא ללכת. חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמודון מצחיקון

בדיוק לעוות

היא באמת חמודה . ואיימי רצתה ללכת אבל פשוט לא נתנו לה לפחות היא יודעת מה היא רוצה מעצמה בניגוד לשרלה שלא יודעת מה היא רוצה מעצמה פעם היא רוצה לעזוב ופעם להישאר וגם היא ולא פעם אחת איימה שהיא תפרוש.. וסקוט היה בוחר באיימי כי המצב שלו עם הולי על הפנים אם לא שמת לב זה היה ברור שסקוט ציפה שאיימי תבחר בו.. מה זה להתנהג מגעיל בשבילך
בזה שהיא אומרת לאנשים את האמת בפנים
בזה שהיא כנה
בזה שהיא נפגעה שהעיפו את כול החברים שלה
תגידי לי במה
|

אז בואי אני אפתח לך את העיניים.....

שרלה לא יודעת מה היא רוצה מעצמה?? שטויות שרלה יודעת בוודאות שהיא רוצה לנצח שזה (תני לי להזכיר לך) מטרת כל המשחק! את מדברת על זה ששרלה פעם רוצה לעזוב ופעם להשאר....איימי אמרה מלא פעמים שהיא רוצה לעזוב ומה קרה בסוף....היא שארה...כמובן היא עזבה בסוף:) אבל בגלל שהעיפו אותה להתנהג מגעיל בשבילי זה מה שהיא עשתה כשכל החברים שלה הגיעו חזרה כשפתאום נהיה לה גב....ועל מה בדיוק?? על החבורה החכמה שמשחקת את המשחקת וגם משחקת טוב?? שרלה נתנה רעיון גדול הלוואי באמת שהם היו יושבים כולם לארות את התוכנית ביחד....אז הם היו רואים כמה הכל מעוות אין שום דבר מגעיל בזה שהיא נפגעה שהעיפו את החברים שלה אבל מכאן ועד ל-" אני אמרר לך את החיים כאן" בגלל שהוא שיחק את המשחק זה משהו אחר...החכמים לפחות מודים שהם משחקים את המשחק ואיימי לעומת זאת צבועה מנסה להיראות תמימה לדוגמא כל פרק היא אומרת שלא כיף לה ושהיא מתה לצאת והיום היא אמרה שהיא תהיה עצובה אם היא תלך ואז היא אמרה אחרי שהיא עפה שהיא רצתה ללכת באמת...קודם שתסגור את העניין עם עצמה אחרי זה שתדבר

העיינים שלי פקוחות

בזה את צודקת שרלה ידעה מההתחלה שהיא רוצה לנצח והיא לא התחשבה באף אחד והיא שכחה שהאנשים שם לא רובוטים הם אנשים עם רגשות.. ונכון איימי רצתה לעזוב הרבה פעמים כי זה היה "רחוק" ממנה<הכוונה להדחה> אבל כשהיא שמה לב שזה "קרוב" אליה היא לא רצתה ללכת. ואפשר להבין אותה כי היא לקחה את פרדייז כמובן מאליו אבל כשהיא הלכה לאבד את זה היא חששה.. ..

yogevit

New member
שטויות, הוא לא היה מעיף את הולי

היא לא בחרה בסקוט כי היא ידעה שהוא לא יעיף את הולי ולא רצתה להראות מושפלת. היא ידעה שכולם יודעים שאין לה סיכוי אצ דייב או קיט, ואם היא תבחר באחד מהם ולא בסקוט אז היא תראה כאילו.....מתחשבת וחמודה ותעוף בכבוד. אבל היות שסקוט לא היה מעיף את הולי כי הוא הכריזבעבר שאפילו בשביל הבחורה ההיא שחזרה אני לא זוכרת איך קוראים לה, הוא לא היה מעיף את הולי, היא לא רצתה שיראו אותו מעיף אותה ולא את הולי כי זה היה מוציא אותה מושפלת. איימי היא הנחש הכי ארסי שם, ורק מי שהוא תמים נורא לא מבחין בזה.

תכנסי

באמת שאין טעם לריב על זה כי אנחנו לא יודעות איך סקוט היה בוחר בסיטואציה הזאת, מה שאנחנו רושמות זה על סמך ההשערות שלנו.. ובאמת היא מתחשבת כי אתמול "היא קפצה למים" היא בחרה באדם שידעה מראש שיעיף אותה אם לא תהיה תפנית .. ואת יכולה להסכים איתי שהיא הייתה יכולה להעמיד את סקוט במצב לא נעים. ואיימי לא נחש.. אם כבר נחש אלו שרלה ודייב, בעי

צודקת....

אני ממש לא בקטע של לריב אני רק אומרת את מה שאני חושבת כמו שאת אומרת וזה מובן האמת שאין דרך לדעת מה סקוט היה בוחר...כי סקוט די שקט בנוגע לאסטרטגיות שלו אבל לא משנה....

חלאסססס

איימי ממש ממש ממש לא יצאה מ-ו-ש-פ-ל-ת! היא עזבה כמו גדולה.. וחבל שהיא לא נשארה עד הסוףףף היה פרק מושלםםם..!!! אמאא.. אתם ראיתם איך טרה נפלה?!?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח אמאא הרגה אותיי חחחחח

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifכמו תמיד- הצדק לא מנצח...וחבל

למרות שאיימי עפה מהתוכנית, אהבתי מאוד את הפרק
סוף סוף דייב הראה לכולם מי זה דייב
שלא עומד בבריתות שלו, בנאדם צבוע, מוכן לבגוד בחברים שלו למרות שעדיין לא הגיעו לפיינל פור.. עוד מקרה של צביעות נכנס לסטטיסטיקה... אני רוצה לראות את קית' מוחץ את דייב ומעיף אותו מהתוכנית, אבל אני יודע שזה לא יקרה, כי...טיפשים תמיד נשארים טיפשים...

בקיצור, אתם תעדיפו אגרסיביות

בהמיות, ואלימות, על פני צביעות. זה יפה. אתם אנשים ישרים. נכון ערסים שאומרים מה שהם חושבים באלימות זה "ישר"? נכון עדיף ככה מאשר שיאמרו בשקט את מה שהם חושבים על הבנאדם מאחורי הגב? הם לא צבועים! אחח כמה יפה. אין כמו זאק האליל שאיים "ביושר" לפרק את הצורה של קית' עם עוד חמישים איש. איש ישר וצדיק היה! ואין כמו איימי שהתעללה באנשים "ביושר" צרחה להם בפנים עם קול הצרעה המנסר שלה ותכננה להעיף אותם בכל רגע נתון. (כולל את בו, "בן בריתה" הנאמן. למה מעריציה המסורים מתעלמים מהעובדה הנ"ל? כנראה ש"יושרה" הצווחני החריש את אוזניהם מול האמת)

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאני וערסים זה שני עולמות שונים

אני אישית שונא שונא שונא ערסים ואני אוהב את איימי, בו, אלכס, אמנדה ועוד.. אף פעם לא אמרתי שאני מסכים עם ההתנהגות של ז'אק
אבל אני מסכים עם הצורת חיים שלו
יושר תמיד עדיף על פני צביעות צביעות זה הדבר הכי מגעיל שיש בעולם. אבל אם אוהבת שמתנהגים אליך בצביעות, אז שיהיה לך בכיף

אתה אוהב ערסים

איימי ערסית, אמנם אמריקאית (מה שמקשה על הזיהוי שלך) אבל ערסית. ערסים ישראלים לא מדברים, הם צועקים. הם מרביצים. איימי, אם היתה גבר, היתה אלימה כלפי אנשים על בטוח. יתכן שגם מחוץ לעיני המצלמה היא מסוגלת. זאק ערס. הוא אלים. אם היית פוגש אותו במציאות, רוב הסיכויים שהיית חוטף ממנו. אני שמחה שאתה מעריך אותו על דרך חייו ה"ישרה". וכן, הייתי מעדיפה שאנשים אלימים יהיו "צבועים" אלי ולא יכו אותי, אבל זו רק אני. כל אחד ותחביביו הוא.

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifלקחת את מה שאמרתי

ופשוט הוצאת הכל מההקשר שלהם.. קודם כל, צאי מזה, איייייייימי לא ערסית
ולא פרחה
אולי אני טועה, את מוזמנת להסביר לי למה איימי ערסית. ומה הקשר אלימות

יש טעם להסביר לך? כתבתי כבר אלף

פעם. ערסים צועקים, אלימים. איימי לא הפסיקה לצעוק על אנשים ולאיים עליהם. זו התנהגות ערסית טיפוסית. תקלוט את זה. לא הוצאתי שום דבר מההקשר. פשוט הראיתי לך את האמת שלך במערומיה.

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאני מרגיש כמו במלחמה ../images/Emo4.gif

למה לתקוף סתם
רגע..כרגע את תוקפת אותי, אז את ערסית
נעים מאוד, אני אסי ואת...ערסית

susik85

New member
ואי אתה פשוט לא מפסיק לדבר שטויות

על מה לעזעזל אתה מדבר? חתיכת... פשוט אין אני מצטער אם תעלב אבל קפץ לי כבר הפיוז מאנשים כמוך. איזה צביעות ואיזה נעליים? שרלה אומנם אומרת כמה דברים מאחורי הגב אבל היא הבחורה הכי לא צבועה שם,היא חכמה מתנהגת ביושר ונאמנה לדייב. לעומת איימי שמלכלכת מאחורי הגב תמיד אפילו על החברים הכי קרובים שלה. ואני אגיד לך תאמת צביעות זאת גם התכונה הכי שנואה עליי אבל יש הבדל בין להתנהג כמו בן אדם ולדבר בהיגיון ובשקט לבין גסות רוח. וכן בהתחלה אני הכי אהבתי את איימי ואת בו ואלכס אבל לאט לאט התפכחתי מהבואה וראיתי איזה חלאות הם( בו אולי לא כול כך אבל עדיין).

למעלה