פרדייז 2.2

הפרומו הנעלם -

לאן נעלם הקטע ששודר בפרומו בו טרה אומרת להולי "איי קנט ביליב יו!" והולי עונה לה ברשעות "ביליב איט טרה!!" ? הא?

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifגם אני שאלתי

זה יהיה הפרק הבא, כי הפרק שהיה היום הוא פרק רצוף עם הפרק שיהיה מחר

jepe

New member
יש יש יש יש יש יש המפלצת עזבה!!!!

איך אני מבסוט שדווקא קית העיף אותה!!!!!!!!!!!

כוס רבק מה זה ../images/Emo46.gif

תראו מי נשאר השרלילה והחבר המעפן שלה טרה התסומה וקית המעפן ?! הולי וסקוט הם הכי טובים שנשארו והכי מעצבן אותי גם שאיימי עפה
זה בגלל קית המעפן הזה יו יו דווקא אותה תראו איזה סתומים היא דווקא הכי בסדר שם שלא משקרת ואומרת הכל כמו שצריך דווקא אותה אותה
טוב נו וסתכלו כל שבוע העיפו את אחד החברים או החברות שלה פעם טוני זאק בו ועוד.. איימי הכי טובה שם ! אקיצר התקדמתי טיפה באינפוריישן וגיליתי שלתוכנית מחר רשום ככה : "אחד האורחים זוכה לכוח בלתי יאומן..." האורחים זה אלו שעפו לא ? יכול להיות שאיימי תחזור ? (חחחחחחחחח שלא תחשבו שאני מושפע או משהו חחחחחחחחחחחחחחחח אני פשוט זה מעצבן אותי שדווקא הכי מעצבנים נשארו חוץ מהולי וסקוט )
~+*+*~גומי
גם~*+*+~

yogevit

New member
העצבים שלך מצחיקים

היות שהטובים נשארו והמעפנים ובראשם השמנגוצה איימי עפו. תתגבר ממי תתגבר

s h s h

New member
תשובה לשאלה שלך

הכוונה היא לאחד האורחים שעכשיו נמצאים במלון, אלה שעפו הם כבר לא אורחים...

פרק מדהייים

יששששש איימי הלככההההה אלוהים סוף סוף ומה שהכי יפה זה שקית!!! העיף אותה איזה מ-ו-ש-פ-ל-ת היא יצאה!! גם אני ממש רציתי לשמוע מה הולי אמרה לטרה שהיא אמרה לה תאמיני טרה....בכלבתיות איזה זוג לא מתאים הולי וסקוט טוב שהם לא רבים כל שני וחמישי.....טוב מה איכפת לי שיבלו....סוף סוף איימי יחד עם זאק (מצא מין את מינו) והיא לא מציקה יותר כמו איזה בדדניקית טוב זהו להיום ביייי

איימי לא יצאה מושפלת

היא יצאה בצורה יפה מאוד! היא אדם מאוד מתחשב היא ידעה שאם היא תבחר בסקוט אז הוא יעיף את הולי והיא לא רצתה את זה.. כי בניגוד לאנשים אחרים היא מקסימה וכמו שקית' אמר בעלת לב רחב.. אז תמשיכו לקרוא לה מפלצת כי זה לא יעזור לכם לטשטש את האמת.. אולי ככה אתם מנסים להכחיש מה שכולם כבר אמרו איימי הוסיפה המון והיא באמת בחורה מקסימה.. אז אם אתם אוהבים לעוות את האמת סבבה..

לעוות?!?!

שום לעוות שום כלום אני כבר אמרי את זה ממזמן כולם חושבים שהיא חמודה כי היא כל הזמן אומרת שהיא לא רוצה לחברים שלה ילכו על חשבונה ואני אחזור על זה אם היא הייתה באמת רוצה ללכת היא הייתה לוקחת את הרגליים שלה ועפה משם ממזמן!!! אבל כנראה שלא חוץ מזה זה לא כל כך בטוח שסקוט היה בוחר בה כי יש לו הסכם עם הולי אבל לא הייתה לה ברירה היא ידעה שהיא תעוף אז היא הלכה לקית' כדי שאם תהיה הפתעה אולי טרה תלך....לא עבד מה לעשות ואני מדברתבתור אחת שממש אהבה את איימי בהתחלה...רציני היא נראתה הבנאדם הכי חמוד שם אבל איפשהו בדרך היא ממש הורידה מעצמה והתנהגה מגעיל...אז היא עפה אין מה לעשות

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifחמודה...אני מזכיר לך

שאיימי רצתה לעזוב
ולא נתנו לה
וכמו שאמרתי בהודעה הקודמת, זה נשמע כמו איזה גזר דין..אבל..אין צדק..לא רק בתוכנית..אלא בכלל...אין צדק בעולם
ותמיד ה"רוע" מנצח.. וזאת הוכחה טובה

נו באמת חמוד...

לא נתנו לה...איזה תירוץ עלוב למה היא לא באדם בפני עצמה היא לא יכלה ללכת בכל זאת זה ששני אנשים וחצי אמרו לה איימי אל תלכי בגלל זה היא נשארה...טוב שיהיה מה איכפת לי העיקר שהיא עפה....

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifמאמי, תעשי 1+1

אם אחרים העדיפו לעזוב במקום שהיא תעזוב, זה לא אומר לך משהו
תעמידי לדוגמא את דייב וקית'...רק היום ראית בדיוק מה דייב חושב על קית'
הוא היה מוכן להדיח אותו
תחשבי קצת, מה זה אומר...

ברייב, תתבגר

אנשים שם באולשחק|סהדגש| ולא להתנהג כמו ילדים בביצפר שחשוב להם חיי חברה יותר מלהצליח בלימודים. נסה לחשוב בצורה "מבוגרת". איפה תהיה עוד עשר שנים? משחק עם החברים שלך בחול כי היית נחמד אליהם, או מצליח בעבודה? הם באו לנצח במשחק, ולהיות "נחמדים" לא תמיד עוזר לנצח. אני לא אומרת שצריך להיות כאלה במציאות, אבל זה משחק טלויזיה למען השם. צא ממסגרת ביצפר כבר. תפסיק לדמיין שאתה בוגד בחברים שלך כל פעם שאתה רואה את דייב משקר.

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifהאמת../images/Emo35.gif

אין דבר יותר חשוב מחברים
אין דבר כזה בעולם

מה ז"א משחק?!?!?????.......

קודם כל כולם באו לשם כדי לשחק אבל אי אפשר להשתלט על הרגשות. איימי לא תכננה להתאהב וגם זאק,וכולם חשבו שיהיה להם קל להדיח אנשים,אבל ברגע שהם התחברו הם גילו שזה לא פשוט. תשימו את עצמכם במקום אחד הוותיקים ושאתם צריכים להדיח אחד מהם,איך אפשר למרות שזה משחק תאמינו לי שזה קשה והנה הוכחות שיש כאלה במשחק שמעריכים חברויות: טוני כפרה עלייה בחרה בקית שהם שונאים אחד את השני כדי להגן על איימי. ואיימי הנשמה (שאני לא יודע למה בדיוק הפכתם אותה?למפלצת לכול אלה שחושבים ככה באמת שאני לא יודע מה ניסגר איתכם)בחרה בקית שהם ההההשנואים ואני מדגיש בה' כדי לא להעמיד את סקוט במצב לא נעים,כי אני מתערב עם כל אחד שאם איימי הייתה בוחרת בסקוט הוא היה בוחר בה כי הם מכירים 8 שבועות. ועוד דוגמא לכל אלה שחושבים שגם לטרה ולשרלה אין רגשות: טרה בחרה בטום כדי להציל את שרלה והראתה חברות אמיתית. בקיצור אין שם אף אחד רשע כולם עם רגשות. ומה אתם חושבים ששרלה דייב קית וטרה מרגישים סבבה עם הדרך שהם משחקים? אז לא כי אם אתם שמים לב בכל ניפוי הם עומדים עם פרצוף מסכן שאומר"תחבקו אותי". לסיכום אף אחד לא תיכנן להתאהב שם,וגם כריסטין איימי זאק בו ואלכס גרים באריזונה ביחד והם חברים טובים,אז כן אפשר להתאהב שם ולמצוא חברים. והנאמנות חשובה כי איימי יצאה משם כמו מלכה שהגנה על החברים שלה כמו שחבר צריך להגן על חבר,ככה אני חושב.

חההה...לעזוב במקומה??

עכשיו ממש אבל ממש הצחקת אותי מי הסכים לעזוב במקומה??? דז'ירה?? שידעה שמלאני תבחר בה ואמרה בעצמה אני אקל עלייך אתה באמת כזה תמים כדי לא להבין שזה היה כדי לא לצאת בתור כאלה שהעיפו אותם? הרבה יותר קל להגיד אני העדפתי שאיימי תשאר במקומי במקום להגיד העיפו אותי.....בסדר עזבו במקומה... ואני ממש ךלא מצדיקה את דייב בזה אני מסכימה ב-100% הוא היה לא בסדר הבנאדם הכי אמיתי שם זה קית' למרות שגם סקוט אמיתי ולא משקר אבל קית' אומר את מה שהוא חושב בניגוד לסקוט ולא יושב ושותק כשחברים שלו יורדים על אחרים למרות שהוא לא מסכים עם זה

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאמרתי כבר לא פעם אחת

שלקית' הכי מגיע לזכות (אחרי איימי כמובן) תמים, אני לא..

למעלה