כולם חוזרים לפרדייז "אושר גדול"
טוב כולם עפו ופתאום הם חוזרים ל-48 שעות..מעניין למה אממ בשביל לקדם את התוכנית ולעלות את הרייטנג ! כמובן שהגעתם של כולם עשתה שמח לאיימי ורע עד רע מאוד לטרה, קית, דייב ובלי יוצא מהכלל שרלה! נכחתי לדעת שכולם זונות!!! כול מי שחזר כול בו אהובי!!!! כולם משחקים אותה קדושים פתאום!! ומנחיתים הכול על שרלה ,טרה וקית. מה קרה!? שכחו שגם הם שיחקו את המשחק ונידו את שרלה מהמשחק ועשו קבוצה משלהם נגד!!! אני חוזרת נגד שרלה!!!! אז מה פתאום עכשיו הם יורדים עליה בצורה ניכרת ומרירה!!! אני עם הייתי שרלה הייתי יוצאת עליהם בכזאת תקיפה רצינית כי ככה לא עושים!! הם משחקים אותם גיבורים כולל איימי הזנזונה..אבל חכו שכולם ילכו איימי תהיה כמו כלב בודד ועצוב!! ותשחק אותה ראש קטן!! אני עכשיו מאוד מאוד שונאת את קבוצת המקוריים(מהתחלה שנאתי אבל לא כמו עכשיו..)!! הם מטונפים,זונות ,כלבים, וחושבים את עצמם יותר מדי.. מה שהם עושים זה אסור כי גם הם שיחקו את המשחק וגם הם עשו קבוצה משלהם בעצם הכול התחיל מהם..וגם הם היו מגעילים כלפיי כולם! הבעיה היחידה זה שהם היו...היו!! עכשיו הם אינם עוד בפרדייז ותודה לאל שהם עוזבים!!! כי הם חבורת חזירים!!!! אני שונאת שם את כולם אחד אחד ולדעתי כולם יאכלו זבל עם הזמן!! עלק בו ההומו הזה וקריסטין עושים כמו ברבי..חח ממש לא מצחיק!! אבל ממש! לפי דעתי כול המקוריים הם ילדים קטנים שמחפשים נקמה בשביל הכיף!! אבל שרלה ,קית ,טרה ודייב הם אלה שיוצאים גדולים!!!! והם ירקבו בזבל!! אוווך אני מלאת עצבים!!!!!! עם הייתי שם מכות!!!!!!!!!!!111 כולם1!!! הייתי מפוצצת לקריסטין את גבעת הסיליקון ולאיימי את הפלולות1!! ולזאק הייתי מחוררת את המוח לא שיש לו בכלל..אוך הייתי קורעת לו את הביצים ומכינה ארוחת בוקר נפלאה...