פרגונים וביקורות

עדי D

New member
קצת נסחפנו../images/Emo122.gif

עם כל הכבוד שזה הפורום של ביט69 ויש המון המון כבוד..! לא נראלי שכל מה שצריך לדבר עליו זה ביט69

shirush1112

New member
לא ביקורת.

אתה לא יכול להחשיב את זה לביקורת אם זה מלווה בקללות וגידופים.

Rock This World

New member
אם כבר ביקורת......./images/Emo4.gif

גם אני שמעתי את הדיסק והדבר הראשון שחשבתי זה איזה מוזיקה מעולה.....ממש נותנים בראש!!! אבלך אם מתחילים להתמקד בשירים אז יש איזה קטע ששמים לב שבאמת ילדים בני 14 כתבו אותם אבל מצד שני זה די הכיף של הלהקשיב לזה.....למשל חלק מהשירים שהקשבתי התחלתי להגיד לעצמי " זה כלכך נכון
".... אני מחכה לדיסק הבא ומקווה שבקטע של השירים אולי יהיה שיפור...
מה שעוד רציתי לשאול זה למה עשים את ההפסקה הזאת של החמש שש דקות בשיר האחרון זה היה הדבר היחיד שממש הציק לי בדיסק......אבל אולי יש סיבה לדבר (!?!?!) סה"כ אתם להקה מעולה

crazysapir

New member
חח להמ זה די מגניב שזה ככה

טיפשי ובלי שום קשר לעולם.. חח הכי כיף ומצחיק לשמוע...

SuperMoryMory

New member
הלוו הללוו צריך לעשות פה סדר..

קודם כל-- ל OMFגומר ולחבר שלוו-- אם יש לכם בעיה עם השירים של הלהקה [הכי שווה בארץ] אז זה בסדר גמור.. למה אתם חושבים שזה מעניין אותיי..?! לא נאה לכם-- אל תשמעווו דבר שניי -- לדעתי יש להם את השירים הכי שווים בעולם [בגלל זה יש להם פורום לא..?] וזה ממש לא ילדותי כי הם כותבים על כל הדברים שמטרידים ילדים בגיל שליי לדוגמאא [אני בכיתה ט' שולטט'] וזה פעם ראשונה שיש להקה שאני באמת מרגישה שתופסים תראש שלי וזה אחלהההההה !! [דא] זו הלהקה הראשונה בחיים שלי שאני מעריצה אז מגיע לי כפיים~! D= חוץץ מזה-- לכל אלה שכתבו "לילדים בגיל שלההם" אז גמאני בגיל שלהם ויש עוד איזה מליון אנשים בגיל שלהם ואם זה ניראה לכם שירים לא לליגה שלכם אז אל תשמעו.. בכל אופן אתם תהיו אלה שמפסידים~! לסיכום-- חוץ מהמילים יש אחלה מוזיקה וגם אם זה היה בתורכית הייתי שומעת את זההההההההה זהו. סיימתי. תודה.

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifביט69 בפנאי פלוס

במדור מחיר התהילה רענן וברי מחזיקים כוסות יין [דוויק סחתיין על האישור] ו[מקווה לפחות] נהנים מכל רגע

the mnm factor

New member
תשמעו שמעתי עכשיו שירים שלכם

קודם כל מחמאות- באמת גם אני מקנא בכם שאתם מפורסמים בגיל כל כך צעיר... שלא יעלה לכם לראש כי בז'אנר שאתם נמצאים בו התהילה עוברת תוך כמה שנים או במקרה הגרוע כמה חודשים. תעריכו כל רגע של מסך שנותנים לכם וכל הופעה שנותנים לכם- כי גם אתם יודעים (אני שמעתי אתכם ואתם נשמעים ילדים בוגרים לגלכם) שמבחינת מוסיקה לא מגיע לכם להופיע יחד עם ברי סחרוף. אבל באמת מגיע לכם על ההשקעה שאני משוכנע שהשקעתם בלנסות שישמעו אתכם- פה אני בטוח שאין פרוטקציה. אז סחתיין. כמו כן תמשיכו לכתוב מילים "מפגרות"- זה לא פגם בפרנק זאפה (שאם לא שמעתם עליו כדאי שתתחילו), לד זפלין, קפטן ביפהארט וסיסטם אוף אה דאון שכולם כותבים מילים מוזרות, מפגרות או שטחיות... זה גם מה "שמוכר" אם זה מה שאתם מחפשים. ואני באמת רוצה להביא לכם ביקורת כדי שתלמדו ותוכלו להתפתח. המתופף שלכם באמת מוכשר- אבל מוכשר בתחום התיפוף זה כלום... זה יכול לעזור לו כשהוא ידע את הבסיס. בנתיים הוא לא שומר על מקצבים, מתפרע גם כשלא צריך ונראה כאילו כל התיפוף בא לו באילתור ואין לו מושג קלוש בתיפוף מקצועי. אז שהחבוב יקח שיעורי תיפוף וילמד מקצבים ולדעתי הוא יוכל להגיע רחוק- כי יש לו יכולת אלתור ויש לו את אחד הדברים היותר חשובים שיש למתופף בז'אנר הזה (שלדעתי, אגב, מסריח מהתחת אבל זו רק דעתי) וזה נוכחות. הבסיסט שלכם סביר, סביר מינוס. אולי ביחס לבחור בן 14 זה לא נורא, כמובן שהוא יכול להשתפר בקלות... אני בסיסט ואני יכול להגיד לכם משמיעת שיר אחד שהבחור קודם כל התחיל בתור גיטריסט, למד שיעורי גיטרה ולא למד שיעור בס אחד. הוא חייב לעמוד עם מטרונום על קצב או שהשירים של הלהקה ימשיכו להשמע לא מלודיים ומבולגנים. זה הכרחי לכל בסיסט. הייתי גם ממליץ למלחין של הלהקה לתת לבס מעט מאוד עבודה עד שהבחור יעבוד על המקצב. וטיפ שלי- שינסה לפרוט עם האצבעות, זה עוזר ככה להרגיש את הבס. ואחרון הגיטריסט שקצת קשה להעריך אותו כי בגלל שהקצב מבולגן (בגלל הבסיסט) קשה לו לשמור על קצב, יש אקורדים בסיסיים בשירים שהוא לא מצליח לעשות ופשוט מתפקששים לו והדבר הכי נורא זה הקטע מעבר בשיר הזה עם הבמבה- פשוט חובבנות. מה שיפה זה שהוא לא כל כך זייף עם הקול (בהנחה שזה הוא שר ולא הבסיסט). הוא חייב להתחיל לעשות סולמות, גם הוא צריך לעבוד עם מטורונום והוא צריך לעשות לפחות שעה ביום אקורדים בסיסיים- EM, G, A וכו'... לסיכום אני מקווה שתצליחו כמה שיותר ושתדעו להתפתח בכיוון שאתם רוצים ולא בכיוון שמנדלסון אומר לכם.

timon12

New member
../images/Emo124.gifביט69 - ביקורת מאתר- BIKORET4U

בגלל שאני נחמד אז העתקתי לכם את הכתבה: " הלהקה החדשה ו"המבטיחה" ביט69 פצחו אלינו בשמחה ובאהבה , למרות שאנשים שופטים אותם רק בגלל מצבם הכלכלי וגילם הצעיר יחסית וקובעים מין סטראוטיפ עליהם ועל המנגינה המיוחדת שהם מפיצים. הכל התחיל מאהבתם הצחה למוזיקה , הם פתחו אפילו מייספייס משלהם והם מפיצים המון הודעות לחברים הרשומים אצלהם (שבטח לחציים שילמו רק שילחצו על כפתור הADD), את האמת בשביל מה אתם עושים הופעות ? יש לכם מספיק כסף. כמובן שבהתחלה שמחנו ואמרנו שאולי מישהו יממן להם נגנים מחליפים שיעשו כאילו הילדים החמודים מנגנים וזה ישמע בדיסק בצורה מקצועית ושיבוא לנו באמת באותו הרגע עוגת גבינה. תאמת בא לי עוגת שוקולד. אז ככה: המתופף מעולה ומפוצץ ! תרתי משמע - עור התוף שלי התפוצץ . זה לא יאומן שהוא מצליח לתופף בצורה כה מקצועית. הקצב אינו נשמר באף אחד מהשירים המעולים. הזמר אם ככה אתם קוראים לו , בואו נגיד סולן זאת אומרת שהוא סולל לנו בראש. הבסיסט בסטייל הבוהמי שיק מאוד נוכח גם במוסיקה וגם בלהקה עצמה , הוא מאוד מוסיף לרעש. על קולות הרקע אין מה לדבר בכלל, איזו מקצועיות. ומה שנותר לנו זה רק לבכות,כתחליף אם אתם חייבים להאזין להפצת מוזיקה זו, אפשר גם לנסוע לסניף הקרוב של סופר פארם / ניו פארם ולקנות אטמי אוזניים מאיכות גבוהה מכיוון שאטמים באיכות ירודה עלולים לסכן אתכם ברעש מחריד ופוגע, סמכו עלי. מחקרים הוכיחו - הרופאים טוענים - לכל החרשים שאינם שומעים מתחת ל90 דציבלים , אתם תשמעו את הרעש הזה (בזכות המתופף ה"אלוהי" כמובן) ואולי גם זה יפתח להם את הסתימה שיש להם באוזניים (זו רק דרך ביטוי). על ההפקה המוזיקלית המעולה של יובל בעל העיניים הגדולות(סמל ההיכר של הסרט מישהו לרוץ איתו) בלהקה העוד יותר איכותית שייגעצ- ולזאת ייאמר שהוא עושה את עבודתו בצורה ראויה ונאמנה. לסיכום אני חושבת שזו להקה מקסימה ואני כבר מחכה לדיסק השני שבטח גם יהיה לו אלבום פלטינה באימיול (סתם זה לא יגיע - 3 הורדות בלבד יהיו - של לורל , ברי ורענן) דירוג הדיסק : 9 בסולם ריכטר. בתודה רבה , סימה ועקנין. YI " נ.ב: אני יודע שתחשבו שאני באתי ללכלך על הלהקה אבל הפעם, זו כתבה אמיתית שנכתבה ע"י מבקרת מוזיקה מוסמכת.

YARDENIS11

New member
למה לא? תאמת אני דווקא

שומעת שירים של הלהקה ולדעתי הם נחמדים אך לכל אחד מותר להעביר את ביקורתו.

תראי...

אני גם חושבת שלכל אחד יש זכות להעביר ביקורת ולהביע את דעתו, אבל א' לפי דעתי זה לא המקום לפרסם ביקורת מהסוג הזה וב', התכוונתי לזה בפעמים הקודמות שהוצגו כאן ביקורות, אפילו יותר "נחמדות" מאלה, סתם התפתחו דיונים וריבים שהגיעו למקומות רחוקים מדי לדעתי. רק רציתי להגיד שיתעלמו, ולא יפתחו כאן שיחות ארוכות שלמות על אם הם טובים או לא, כי אני באמת חושבת שכל מי שפה בפורום הזה חושב שהם טובים, אחרת הוא לא היה פה. אין לי שום בעיה עם ביקורת, ואני מצטערת שכך הבנת את זה.

למעלה