תשמעו שמעתי עכשיו שירים שלכם
קודם כל מחמאות- באמת גם אני מקנא בכם שאתם מפורסמים בגיל כל כך צעיר... שלא יעלה לכם לראש כי בז'אנר שאתם נמצאים בו התהילה עוברת תוך כמה שנים או במקרה הגרוע כמה חודשים. תעריכו כל רגע של מסך שנותנים לכם וכל הופעה שנותנים לכם- כי גם אתם יודעים (אני שמעתי אתכם ואתם נשמעים ילדים בוגרים לגלכם) שמבחינת מוסיקה לא מגיע לכם להופיע יחד עם ברי סחרוף. אבל באמת מגיע לכם על ההשקעה שאני משוכנע שהשקעתם בלנסות שישמעו אתכם- פה אני בטוח שאין פרוטקציה. אז סחתיין. כמו כן תמשיכו לכתוב מילים "מפגרות"- זה לא פגם בפרנק זאפה (שאם לא שמעתם עליו כדאי שתתחילו), לד זפלין, קפטן ביפהארט וסיסטם אוף אה דאון שכולם כותבים מילים מוזרות, מפגרות או שטחיות... זה גם מה "שמוכר" אם זה מה שאתם מחפשים. ואני באמת רוצה להביא לכם ביקורת כדי שתלמדו ותוכלו להתפתח. המתופף שלכם באמת מוכשר- אבל מוכשר בתחום התיפוף זה כלום... זה יכול לעזור לו כשהוא ידע את הבסיס. בנתיים הוא לא שומר על מקצבים, מתפרע גם כשלא צריך ונראה כאילו כל התיפוף בא לו באילתור ואין לו מושג קלוש בתיפוף מקצועי. אז שהחבוב יקח שיעורי תיפוף וילמד מקצבים ולדעתי הוא יוכל להגיע רחוק- כי יש לו יכולת אלתור ויש לו את אחד הדברים היותר חשובים שיש למתופף בז'אנר הזה (שלדעתי, אגב, מסריח מהתחת אבל זו רק דעתי) וזה נוכחות. הבסיסט שלכם סביר, סביר מינוס. אולי ביחס לבחור בן 14 זה לא נורא, כמובן שהוא יכול להשתפר בקלות... אני בסיסט ואני יכול להגיד לכם משמיעת שיר אחד שהבחור קודם כל התחיל בתור גיטריסט, למד שיעורי גיטרה ולא למד שיעור בס אחד. הוא חייב לעמוד עם מטרונום על קצב או שהשירים של הלהקה ימשיכו להשמע לא מלודיים ומבולגנים. זה הכרחי לכל בסיסט. הייתי גם ממליץ למלחין של הלהקה לתת לבס מעט מאוד עבודה עד שהבחור יעבוד על המקצב. וטיפ שלי- שינסה לפרוט עם האצבעות, זה עוזר ככה להרגיש את הבס. ואחרון הגיטריסט שקצת קשה להעריך אותו כי בגלל שהקצב מבולגן (בגלל הבסיסט) קשה לו לשמור על קצב, יש אקורדים בסיסיים בשירים שהוא לא מצליח לעשות ופשוט מתפקששים לו והדבר הכי נורא זה הקטע מעבר בשיר הזה עם הבמבה- פשוט חובבנות. מה שיפה זה שהוא לא כל כך זייף עם הקול (בהנחה שזה הוא שר ולא הבסיסט). הוא חייב להתחיל לעשות סולמות, גם הוא צריך לעבוד עם מטורונום והוא צריך לעשות לפחות שעה ביום אקורדים בסיסיים- EM, G, A וכו'... לסיכום אני מקווה שתצליחו כמה שיותר ושתדעו להתפתח בכיוון שאתם רוצים ולא בכיוון שמנדלסון אומר לכם.