פרגונים וביקורות

OMFGomer

New member
שמעתי את החומרים שלכם

והאמת היא שקצת מפריע לי שהטקסטים טפשיים. כאילו, שירים טפשיים לכיף וכאלה זה סבבה לאללה, אבל יש מקרים שהטקסט כתוב ממש רע. ילדותי מידיי שכזה. יש גם הרגשה לפי איך שהחומרים נשמעים שבאופן כללי אתם לא שומעים הרבה מעבר לשייגעצ. ממה עוד אתם שואבים השראה?

avshalomariel

New member
לא נאצה, ווידוי.

אני מקנא בלהקה ביט 69. לא, אני לא שונא את המוזיקה, אני לא חושב שהם ילדים קטנים, ואני לא חושב שהכל בא מפרוטקציות. אני מקנא, וגם אני רוצה לדעת מה הסוד. איך להקה של ילדים בני 12 שכותבים חומר נחמד עם ליריקה טיפשית, התפרסמה והגיעה להופיע לרוק עצמאות עם שורה של להקות מובילות בישראל? איך להקה שכמוה קיימות לפחות מאה ברחבי הארץ, הגיעה למצב שהיא עובדת עם גדולי האמנים בארץ, ומוציאה דיסק מצליח יש לנו כמה עובדות יסוד : 1. הם להקת פאנק רוק - ז'אנר שמצליח מאד בארץ, בעיקר בעזרתה של הלהקה "שייגעצ". 2. הם ילדים בני 12 - הגימיק. 3. הם גרים בסביון - ולפיכך להוריהם לא חסרים ירוקים. מאד נחמד להאמין שלהקה של צעירים מתחילים הגיעו לגדולה בעזרת המזל בלבד, אבל לי יש ספקות. הבנתי שכל חברי הלהקה גולשים פה, אז אני אשאל אתכם שאלה, ואני רוצה שתענו לי בכנות : האם אתם מאמינים שהגעתם למעמד כזה בעזרת הכישרון בלבד? אם אני אקבל על השאלה הזאת תשובה כנה ובוגרת, לעולם לא אגיד על ביט 69 מילה רעה. ערב טוב.

ABHMK

New member
יש לי מילה.

ביט 69= חבורה של ילדים שמנגנים בצורה בסיסית ביותר נוטה לטוב (חוץ מהמתופף שהוא בן זונה של דבר). אני שמעתי.. לא רעים בכלל, יש לאן להיתקדם. מבחינת הרכב נגנים לא משו (חוץ מהמתופף המטורף). אבל יצרתיים.. תמשיכו לעבוד תגיעו רחוק.. הייתי פה, אביתר!

The Main Event

New member
צודק...

החומרים שלכם באמת ילדותיים מדי...ועוד משהו שאני לא מבין עם כישרון כמו שיש לכם למה בחרתם פאנק רוק??..לכו על רוק אמיתי לא מטאל או משו כזה אבל משו בסגנון גאנז נ רוזס... ופאנק רוק זה באמת כל השירים אותו סיגנון הכל אותו דבר פשוט אקורדים ומילים שונים זה פשוט כל כך דומה...

shirush1112

New member
אז ככה.

אני לא המפיקה שלהם או משהו כזה אבל אני יענה לך כמו שאני חושבת. תנסה להקשיב למוסיקה שלהם בלי לדעת מי הם,תקשיב לשיר אחד בלי לדעת שהם בני 14, אני יודע תשזה קשה אבל תחשוב שאם היית פועל ככה היית רואה שהם טובים,טובים מאוד. אז זה בדיוק מה שקרה לי,שמעתי תשיר שלהם ברדיו בלי לראות מי הם. כן אני בת 13 וחצי ואם כל החברים שלי היו בוגרים כמוני ודבקים במטרה שלהם כן,הייתי מצליחה להקים להקה, ואפילו טובה. והם לא התחילו ישר מלמעלה הם התחילו להופיע בהופעות קטנות ואני בטוחה, שזה לא עניינך ולא ענייני מה יש להורים שלהם בארנק אם כל הכבוד. ואני לא מעריצה אותם אני אוהבת את המוסיקה שלהם אם חשבת אחרת. הם מוכשרים,ועל כישרון אי אשר להתווכח, וחברים שלי שמעו אותם בלי לדעת בני כמה הם ואמרו שהם מדהימים. אז אל תספר לי סיפורים הם התחילו בדיוק כמו כל להקה קטנה. מקווה שזה מספיק בוגר בשבילך. שיר.

crazysapir

New member
היית פה ואל תחזור...מה דעתי בהחלט שונה:

אוקי המתופף באמת כמו שאמרת "בן זונה של דבר" והנגנים מעולים ברמה מוטרפת בדיוק כמו לורל ..רק שלורל מנגן על תופים. כ"כ במה שהוא מתעסק הוא מעולה.

אני מביעה מחאה! לא רק לורל הוא

בן זונה של דבר. למה ברי ורענן לא מנגנים מהר וטוב?! במיוחד יחסית לגיל המאוד (מאוד!) צעיר שבו הם התחילו ושהם נמצאים בו עכשיו. מה זה הקיפוח הזה?! ברי ורענן, המשיכו כך! (לתגובה אין קשר ישיר להודעה הניזכרת לעיל)

ABHMK

New member
חברה אל תדברו בלי להבין..

המתופף ברמה גבוהה מכולם.. הם מנגנים ברמה בסיסית וסבבה. להקה טובה מבחינה מוזיקלית.. לא אבל הם יצרתיים.. יכול להיות שבעוד כמה שנים הם לא יראו אף אחד ממטר.. אז מה? גם הביטלס (להבדיל) בכבודם ובעצמם לא היו נגנים טובים במיוחד.. ובכל זאת להקה אדירה.. בקיצור מתופף מטורף גיטריסט לא משו ואבאסיסט עוד יותר לא משו.. לא אמרתי שהם גרועים.. אבל תרגיעו.. שיהיה לכם המון בהצלחה.. אני אהבתי תמוזיקה שלכם!

SuperMoryMory

New member
אבמהמקקק [ABHMK]

תענה על שאלון קצר ובסופו סיכום- 1. יש לך אלבום שירים שלך? 2. יש לך שירים להקליט באלבום? 3. יש לך להקה לנגן איתה את השירים שאתה מתכוון להקליט? 4.יש לך כלי לנגן עליו יחד עם הלהקה איתה אתה מנגן את השירים שאתה עומד להקליט? 5.אתה בגלל יודע לנגן על הכלי שיש לך ביחד עם הלהקה איתה אתה מנגן שירים שאתה עומד להקליט? אם התשובה היא לא ב4 שאלות.. אז אין לך דיעה פהה.. אתה לא מורה למוזיקה ואין לך מושג מה אתה מוציא מהפה שלך.. וגם אם אתה כן.. [מורה למוזיקה/יודע על מה אתה מדבר] אז זה לא מעניין-- באלך להגיד את זה למישהו.. תתאמן מול המראה.. ואם באלך להגיד את זה ללהקה אז תגיד את זה בצורה יותר מקצועית ותקיים איתם פגישה ותציע להם רעיונות לבניה עתידית של הלהקה.. מה אתה אומר? נאה דורש - נאה מקיים.

NA BoldAs Love

New member
אני חייבת להגיד..הוא יצא עליהם הוא

משהו.. הפתיחה שלו קצת מוזרה אבל אני לא רואה סיבה להביא אותה בתקיפה פה...בתכלס היה צליל של פירגון בסוף[= אל תתעצבנו מכל דבר אחויות! זה נהיה פה רפלקס.

למעלה