פרגונים וביקורות

SuperMoryMory

New member
... שמע/י שניההה

אני איזה יומיים או שלושה בפורום הזה אני כבר לא יכולה כל שניה בא איזה אחד שהחליט שהוא מוצארט החדש שיכול ככה סתם להעביר ביקורית סטנית כאילו שמישהו ביקש.. תגידי לי אם זה לא מעצבן אותך.. פאק אם אני הייתי במקומם אני הייתי משתגעת איזה אנשים מגעילים ישש! מיילא ABHMK אבל השאר מדברים בצורה כל כך פוגעת... אני לא יודעת איך הם מצליחים לשמור על קור רוח ולא לצאת עליהם. הדבר היחידי שלורל הגיב עליו זה שאמרו עליו שהוא מתופף בן זונההה [!!] אבל גם זאת מחמאה.. :) אז מה את אומרת?

NA BoldAs Love

New member
אני יותר מהיומיים בפורום.

בכלל אני עם ביט מהימים העכורים של ההייד פארק.. ואת לא יכולה לתאר לעצמך כמה אני מסכימה איתך בקשר לכל אלה שחושבים שהם דיוודים גפן רטנים[למי שתוהה הוא לא קשור לאביב]. ותאמיני לי שאחרי כמה הודעות מעצבנות כאלו הם כבר לא שמים זין. זה כמו נגיד שיבוא ערס ויקרא לך זונה. פעם אחת תגיבי פעם שניה תגיבי פשם שלישית תגיבי פעם רביעית תקלטי שהמסכן יגמור בבית תמחוי עם 24 ילדים שהוא עשה עם הפוסטמה של השכבה ותפסיקי. [וואי יצא לי דימוי יפה היום(=] ודרך אגב היה פה סיכום בימים עברו על שלא מגיבים לנאצה..נדמה לי. אז מה שאני עושה זה חוקי?

SuperMoryMory

New member
את שואלת אותי? זה החוק שלך.. :S

חחח P= בכל אופן אם יש חוק כזה [שאת המצאת] אני אצייט לחוקים ואתאפק מ ב ט י ח ה % $ & [נב] תדעו שכפית חיזוקית משפיעה עלי הרבה יותר מרגיעון..~! [מה הפלא? כל דבר שקשור איכשהו לביט 69 משגע אותי]=>[לטובה!] חיחי xD

ABHMK

New member
התשובה היא כן חוץ מאחד..

חח רואים שאת לומדת איתם בכיתה חח.. ואני ממש לא תקפתי אותם.. אמרתי שמעתי אותם והיתלהבתי.. רק אמרתי שהרכב הנגנים לא משהו..שוב חוץ מהמתופף וזהו..

SuperMoryMory

New member
חח.. רואים שאתה לא רואה טובבבבב

כי אני בכלל לא לומדת איתם באותה כיתהה!! [הלוואי] ואם הרכב הנגנים לא משהו אז לך תחליף אחד מהם.. למה לאא??

SuperMoryMory

New member
ציטוט מההודעה הקודמת שליי

"וגם אם אתה כן.. [מורה למוזיקה/יודע על מה אתה מדבר] אז זה לא מעניין-- באלך להגיד את זה למישהו.. תתאמן מול המראה.. ואם באלך להגיד את זה ללהקה אז תגיד את זה בצורה יותר מקצועית ותקיים איתם פגישה ותציע להם רעיונות לבניה עתידית של הלהקה.. מה אתה אומר? נאה דורש - נאה מקיים."

Betzefer

New member
באמא שלי../images/Emo134.gif

את מפגרת חבל על זמן. אם יזרקו לך נעל לראש את תתקעי במקום. הבן אדם מסביר, הנגנים ברמה סבירה והמתופף טוב, למה את חייבת להקליד דברים שאת לא מבינה בהם בכלל? קחי רגיעון ><.

l i s H A

New member
מי לוקח רגיעון

אני בקטע של כפית חיזוקית מוחעחעחעחעעעחחעחעחעחע^^

Rock This World

New member
אולי את צודקת...ואולי הוא קצת הגזים

אבל יש לו זכות להביע דעה - גם אם היא לא מוצאת חן בעינייך.....את לא חייבת לקבל אותה.... זה לא שהוא קילל או משהו כזה רק הביע דעה!

dweck2k

New member
בנות תרגיעו

הבחור בא ופרגן, לא צריך ישר להרוג כל מי שעם הפרגון מוסיף טיפונת ביקורת. זכותו המלאה. קצת תרבות דיון. דוויק

avshalomariel

New member
אכן מספיק בוגר.

אין ספק שהאלבום החדש נשמע בנזונה, אבל השירים הראשונים כמו "דני מכור לבמבה" (השירים שהוקלטו לפני שזה התחיל להפיק אותם) לא נשמעו יוצאי דופן. כמובן שיש יצירתיות ויש כישרון, אבל זה כבר לא כ"כ בולט היום. בכל מקרה, אהבתי את התגובה
.

L o r a l

New member
יו

הכל עבודה קשה. התחלנו לנגן שהיינו בני 12 בערך.. פשוט התאמנו ועשינו מלא חזרות כל שבוע.. שלחנו אימיילים והתקשרנו לכל דבר שיכול לקדם אותנו.. כל עיתון או כל דבר שיכול לעזור לנו.. והנה הגענו למשהו.. הכל עבודה קשה

ROTEM789

New member
על כל אחד אפשר למצוא תירוץ למה הוא מצליח...

הרי אף פעם לא יפרגנו נכון?! למה לפרגן אם אפשר פשוט לרדת ולמצוא תירוצים למה ככה ולמה ככה... אז מה שלהורים שלהם לא חסר כסף.. זה לא משנה את העובדה שהם הצליחו הודות עצמם.. אתה יודע מה נגיד שזה בגלל הכסף. אז הם הצליחו לפרוץ וכולם מכירים אותם נכון?! אבל למה שאנשים יקנו את הדיסקים שלהם? אני בטוחה שזה לא בגלל שההורים שלהם עשירים נכון?! אז יאללה יאללה נתראה בשמחות צ'או צ'או..

SuperMoryMory

New member
רק שתדעע..

אוקי אני מבינה שגם לך בא להצליח עם הלהקה.. אני צריכה שתסביר לי כמה דברים בכנות דבר ראשון אתה צודק כי פאנק רוק זו באמת אחלה מוזיקה. לא הבנתי מה הקשר לאיפה שהם גרים<? כאילו אם הייתי מלוד אז זה אומר שאני לא כישרונית? או לחלופין..? מה קשור הגיעו מרמלה, למה שלא תהיה נציגות גם מסביון? "מאד נחמד להאמין שלהקה של צעירים מתחילים הגיעו לגדולה בעזרת המזל בלבד" אתה צודק.. אבל המזל לא תמיד משחק פה את הכל.. קראתי את רוב הכתבות..הם עבדו ממש קשה וגם כשלא היה מפיק לתקליט הם ישבו והקליטו בעצמם.. חוץ מזה ראיתי בשוקס שלהם משהו שיעניין אותך: היה כתוב שם "אם אתם רוצים שנופיע איפשהו, רק תארגנו הסעה ונבוא" שים לב כמה נחישות וכמה רצון יש להם! לא מגיע להם כבוד על זה חוץ מכל כך הרבה הערות מעליבות? תאמין לי שבעזרת רצון אפשר לעשות נפלאות-- רוצה הוכחות?-- קבל אחת גדולה- מה אומרת לך המילה ביט 69??

עדי D

New member
כי פאנקרוק זה הכי אחי.

מה איכפת לך מה הם בחרו לנגן.. הם בחרו מה שהם אוהבים.... והם גם כותבים מה שבא להם. ואני מסכימה לגמרי שיש חלק מהשירים שיש בהם טקסטים אולי טיפה ילדותיים אבל הלו. תזכור מה הגיל שלהם.. אפשר לחשוב על מה ילדים בגילנו כבר יכתבו. וחוץ מזה שיש להם גם המון טקסטים ממש ממש טובים.

למעלה