פראג בק סטייג'

Plum fairy

New member
פראג בק סטייג'

הלו ג'ירלז! בהמשך לדרישת ההנהלה, פותחת שירשור חדש לחוויות מהביקור בצ'ילאואט רום. קצת כתבתי על איך הכל התחיל והתפתח אז לא אחזור על זה שוב, אם למישהי יש עוד שאלות - אפרט בשמחה. שלושה שבועות לפני ההופעה קיבלתי טלפון מבחורה שהציגה את עצמה כאחת מאנשי ההפקה, הודיעה לי שקיבלנו אישור מיוחד "בהמלצתה של גברת סוזאן בוייסאט - גור" ושכרטיסי ה - VIP לכניסה לבק סטייג' ימתינו לנו ביום ההופעה בקופה מס' 1. כיון שהייתי היסטרית ופחדתי שלא אצליח להגיע לקופות בזמן, שיהיו המון אנשים ועד שנגיע לקופה כבר יהיה מאוחר מידי, שאלתי אם אפשרי לשלוח את התגים בפדקס, על חשבוני כמובן. הגברת הנחמדה לא יכלה לקבל החלטה כזו בעצמה, ורק אחרי יומיים (שבהם הסתובבתי כמו אחת עם צירים) התקשרה שוב וביקשה את הכתובת שלנו למשלוח התגים. התגים המיוחלים הגיעו לאחר 5 ימים, שגם בהם הייתי פקעת עצבים - בקיצור בנות, מי שמתכננת מהלך כזו שתצטייד מראש בצ'יפרלקס/ווליום.. טוב, כשהגיעו התגים כבר נרגעתי, ויכלתי לטוס עם חיוך גדול מרוח! ביום ההופעה הגענו בסביבות 18:30 למקום ההופעה, כבר היו די הרבה אנשים והיה קשה לפלס את דרכינו, מזל שבעלי גבוההוא ניפנף בגאווה עם התג שלו לכיוון אחד הסדרנים שמיד פילס לנו דרך פנימה, הייתי בהי טרילילי, לא האמנתי שזה קורה לי, הלכנו אחרי איש ביטחון שדיבר בקשר, הגיע עוד איש ביטחון שהוביל אותנו בכל מיני מסדרונות שרואים דומים להם בתמונות של האתר הרישמי, ואז הגיע הבחורה ששוחחה איתי בטלפון, אמרה לנו שהיא מכניסה אותנו לצ'ילאאוט רום וזהו! אין הוראות, אין בקשות ואין כלום! הדלת נפתחה ובום טראח אנחנו עומדים בחדר עם מרטין (שהיה עם ויוה, קרלו וסוזאן) פלטשר ועוד כמה שאני לא מכירה - הההללללםםם! מה עושים? מה אומרים? למי פונים? נאלמתי דום! אני בטוחה שגם החלפתי צבעים בין אדום ללבן ללא הכרה. מזל, מזל , מזל שבעלי היה איתי והבין את המצב הקטטוני שהייתי בו, אחרת הייתי נשארת לעמוד שם ככה עד היום..הוא ניגש לסוזאן, הציג אותי ואת עצמו והודה לה, וזהו, משם הכל זרם, כאילו כולנו חברים מהטירונות. דייב לא היה, הוא הגיע רק בעשר דקות האחרונות שהיינו שם, והחלפנו איתו רק מספר משפטי נימוסים, לחיצות יד ותמונה כמובן. לעומת זאת עם מרטין ופלטשר ישבנו ודיברנו קרוב לשעה והיה מעלף! הח'ברה האלו ממש, אבל ממש לא "רוק סטאר", מקשקשים, פתוחים, שואלים ועונים, התייחסנו אלינו ממש מדהים, אין ספק שזו הייתה חוויה יוצאת דופן בכל קנה מידה. קצת על השיחות - סיפרנו שאנחנו מישראל, והח'ברה לא התפלאו, אמרו שהם יודעים שיש להם הרבה מעריצים בישראל שטסים לראות אותם בהרבה הופעות, וששמו של מועדון המעריצים הישראלי עשה לו שם בעולם. אני שאלתי על החוויות מישראל, ודווקא עושה רושם שלא היה להם הלם תרבותי ושיש עוד מעריצים בעולם שגרועים לפחות כמונו..לא היתה תחושה של "לשם אנחנו לא חוזרים יותר", אני (אולי ברוב חוצפתי, לא יודעת) אמרתי שאני יודעת שהחליטו לפתוח את הסיבוב בישראל על מנת לפצות אותנו על הסיבוב הקודם, אבל שבאופן אישי אני מעדיפה לראות הופעה שהיא באמצע הטור, שכבר יש התגבשות.. חוץ מזה סיפרנו קצת על עצמנו, אני סיפרתי שאני רופאה, ודווקא כאן החברה התפלאו, כנראה לא ממש הטייפקאסט של המעריץ שהם מכירים, ואז התחילו להריץ עלי דחקות של "אי, כואב לי כאן, אח כואב לי שם, דוקטור Help Me" משהו בנוסח..יש לשניהם חוש הומר סבבה, באופן כללי רצו שם הרבה בדיחות והתבדחויות, לפעמים יוצא מהם ה"דג הבריטי" אבל באופן כללי הרושם שלי היה משוחרר וזורם. סיפרתי על הבנים ועל השמות שלהם, ולהפתעתי מרטין זכר את זה! (אז היה רק לי, אח"כ התווסף אדם) ומרטין קרא לילדים שלו והכיר לנו אותם, הבן שלו בדיוק בגיל של לי, ביקשתי לצלם אותם ומרטין הסכים. קאלו היה לבוש בצורה קצת פטאטית - עם ווסט מוכסף, בדיוק כמו של מרטין, קצת הזוי בעיני.. חוץ מזה סיפרנו שחיינו 4 שנים בברלין במסגרת חילופי סטודנטים, ומרטין התחיל לדבר איתנו גרמנית שוטפת, אמא'לה זה היה מפחיד! הבחור מת על גרמניה. חוץ מזה הם שאלו אותי איזה שיר אני הכי אוהבת, עניתי מיד, אין לי התלבטויות בעניין. סיפרתי שבבית חולים שאני עובדת אנחנו מכניסים אנשים לחדרי ניתוח ונותנים להם לבחור את המוזיקה שתנוגן במסגרת הניתוח, ושהרבה פעמים בהמלצתי שומעים את דפש, הם היו בהלם, הוספתי וסיפרתי על מחקר של גוף - נפש- מוזיקה ומה שביניהם, והם מאוד מאוד התעניינו אז סיפרתי הרבה פרטים והבטחתי לשלוח את תוצאות המחקר כשיסתיים. חוץ מזה שתינו תה, אני בעיקר סיפרתי על מה זה דפש עבורי, ובעלי סיפר מה זה לחיות עם מישהי שמעריצה את דפש, בקיצור היו צחוקים.הבאתי לשניהם מתנות מהארץ - למרטין שני צמידים שראו שהוא ממש התלהב מהם, לאנדרו דיסט של עברי לידר ושל כנסיית השכל. לקראת הסוף דייב נכנס, היה מן "לא מריח לא מסריח" לא נחמד מידי וגם לא מגעיל, סתמי כזה, לחץ יד, הצטלם, שאל מי אנחנו, נתנו לו את המתנה שקנינו לו (ספר עיצוב, אני יודעת שהוא קנה קונדו חדש) וזהו. הגיע הזמן להפרד, למרות שמבחנתי הייתי נשארת שם לנצח...מילות פרידה, שתי נשיקות על כל לחי ו...דמעה בזויות העיין (שלי) היה כבר קרוב לשמונה, נכנסה הבחורה שהכניסה אותנו, זה מדהים שאני לא זוכרת את שמה בכל ההמולה הרגשית שעברה עלי, רציתי לשלוח לה מייל תודה ואני אפילו לא יודעת מי היא..היא הובילה אותנו שוב במסדרונות והעבירה אותנו לידי סדרן שהכניס אותנו להופעה ו..זהו, נגמר, עכשיו מחכים שתתחיל ההופעה, אני לא מסוגלת לעכל מה עבר עלי, זה אשכרה חלום שהתגשם.

יאמה

New member
אלוהים, איזה סיפור,

רק מלקרוא אני מתחילה לרעוד מהתרגשות..... אפשר תמונות?

MaKe NoIsE

New member
ח-ל-ו-ם !!! תמונות בבקשה ../images/Emo13.gif

וואי איזה כיף לך !!! הגשמת חלום...

Plum fairy

New member
לגבי תמונות

אין מצב שאני מפרסמת כאן בפורום תמונות של הילדים של מרטין,אני מקווה שכולם מבינים למה. גם את שלי אני לא ששה לפרסם. לא בא לי שתמונות שלי יסתובבו ברחבי הרשת. לחלק מכן שלחתי בפרטי, למי שאני מכירה אשמח לשלוח בפרטי, והתנצלותי הכנה עם אלו שאני לא מכירה ולא אשלח להם, תהנו מהתמונות של ההופעה למטה. יש כמה תמונות של הבנים לבד, אותן אני אשמח להעלות. סורי, ואני מקווה שאתם מבינים אותי.

westend girl

New member
וואו, את לא אמיתית!

אין דברים כאלה. ואיך הצלחת לא להגיד לנו פה כלום לפני זה, כשידעת על זה? ונראה לך שבזאת הסתיים תפקידך? מהר תמונות. אה כן, ושוב - וואו וואו וואו!

Plum fairy

New member
לא סיפרתי כלום לפני

כי עד שלושה שבועות מתאריך ההופעה כלום בעצם לא היה סגור, חוץ מהפנטזיות שלי..ואח"כ פחדתי לפתוח פה, שמא משהו יתפספס..גם ככה הייתי בהסטריית הביטולים של תחילת הטור, וככל שהתקרב מועד ההופעה והקפור באירופה החמיר, הייתי בהיסטריית ביטולי הטיסות, הפסקת הרכבות וכל שאר הדברים שהראו בחדשות. בקיצור הייתי בהיסטריה כללית. סורי..פעם הבאה (שאני חולמת עליה כבר מעכשיו כמובן) מבטיחה לדווח על צעדי לפני!

MaKe NoIsE

New member
שאלה,

סלחי לי על החוצפה, איך השגת את הכרטיסים האלה ?
אני גם רוצה

Plum fairy

New member
בכייף

יש שירשור של החוויות מההופעה בפראג, איפשהו למטה, שם כתבתי את כל החוויות עד להשגת התגים, אין לי כח לכתוב שוב, כי זה סיפור של חצי שנה שכיווצתי לכמה שורות.

Plum fairy

New member
דרך אגב, אם מעניין משהו לשמוע

על המחקר של גוף, נפש, מוזיקה ומה שבינהם שסיפרתי עליו אני אשמח בהזדמנות לפרט לכם מה עושים אצלנו, זה מאוד מעניין וכולם כאן אוהבים מוזיקה אז אני בטוחה שיעניין אתכם. לילה טוב בינתיים, מחר עבודה..

angie007

New member
איזו חוויה חלומית!

אני לא בטוחה שהייתי מצליחה להוציא מילה מהפה בסיטואציה כזאת. בכל מקרה אני מאוד אשמח לשמוע על המחקר, זה מעניין אותי מאוד מאוד!

Plum fairy

New member
די נו!!

אי אפשר שכל התגובות שאני מקבלת אחרי שישבתי חצי שעה לכתוב את כל החוויות זה "אין לי מילים" ו"אני בשוק", יאללה בנות, אתן מילוליות יותר מזה!
אני שמחה שאתן נהנות מהדיווחים.

באמת אני ממש ספיצ'לס וזה כמעט ולא קורה

לי לצערי סובביי
מצד אחד אני מפרגנת לך בטירוף. את נשמעת אחלה בן אדם וכבוד שייצגת את הישראלי היפה בפני דפש
. מצד שני גם אני רוצה ולא נראה לי שזה יקרה,פרט אולי בחלומות
זה נראה לי הטופ של הטופ להגיע למעמד זה. ואשכרה ( לא האמנתי בחיים שאומר זאת ) אבל עוד ירד לי מדייב. גם מתחיל להתקרח וגם לא חברותי במיוחד... לפחות הוא היה בלי כפפות???

Another Girl

New member
../images/Emo6.gif

טוב, האיש כבר מזדקן, די טבעי שיתחיל להתקרח... עצוב, אבל אין מה לעשות

למעלה