פראג בק סטייג'

Plum fairy

New member
אוי וויי

תורידו את זה מהר! מזל שלא צירפתי את אחת התמונות שאני מופיעה בהן, עוד היו רואים אותי בשער.. וויי זמיר, להוריד מהר, אני מתפדחת..

westend girl

New member
כבר חשבתי ששמת תמונה של מרטין מאחורי הקלעים

G I R L P

New member
Wow!!!!

אין לשמוע דברים כאלו!!! איזה מגניב בטח היה לך! אני בטוחה שאם הייתי במקומך הייתי כמו מאובן, לא מוציאה מילה מהפה.... ממש שותקת. נשמע שהחוויה תשאר עימך עד הקבר בייב, וזה מה שחשוב, חוויות כאלו לא עוברים כל יום ולא כל יומיים. ירוקה לחלוטין מקינאה!!! {הכי חבל לי שדייב היה סטייל סנוביש כזה... מאכזב
}

סנאית22

New member
שתי תגובות

ראשית - אשרייך וכיף לך, אני בטוחה שזאת חוויה לכל החיים. אני כמובן מתפוצצת מקנאה, אני מזמן יודעת שמרטין איש נחמד מאד ולבבי (אני משערת שראיתי כמעט את כל הראיונות איתו שיש ביו טיוב...) ומה לא הייתי נותנת כדי להיות איתך שם בחדר ולפטפט עם האיש המקסים הזה, שלמרות הגאונות המוזיקלית שלו נשאר צנוע ונעים (וגם איש משפחה למופת). ודבר שני - עכשיו, אחרי ההכרות האישית שלך עם דפש והקשרים שנוצרו, אנחנו סומכים עלייך שתעזרי לנו להביא אותם לכאן שוב!! לטובת כל מי שלא מתאפשר לו לטוס לראותם באירופה. ואם אפשר אז השנה, בתור מופע סיום!!! אני בטוחה שיהיו שוב 50,000 שירצו לראות אותם! (רק שהפעם נדאג שההופעה תהיה בפארק הירקון, לא באיצטדיון ר"ג). אין לך תמונות של מרטין ואנדי בלי הילדים?? אם כן אנא שתפי אותנו!

Plum fairy

New member
אלק קשרים אישיים..

בנות, זה לא שיצאתי משם עם מספרי הסלולר שלהם.. לא נראה לי שכדאי לבנות עלי לגבי ההופעה הבאה שלהם כאן, וממש לא נראה לי שתתווסף הופעה בארץ בסוף הטור הנוכחי, בואו נהיה ראליים.

סנאית22

New member
הופעה נוספת של דפש כאן-זה בכ"ז רעיון טוב,לא?

לגבי הופעה נוספת שלהם כאן - אני לא באמת זורקת את זה על כתפייך, זו היתה יותר הזדמנות להעלות את הנושא שלדעתי הוא מאד ריאלי! יש כאן הרבה מאד מעריצים שרופים שישמחו לראות את דפש שוב!!! כבר היו התארגנויות שהתחילו מפורומים בתפוז וקרמו עור וגידים (למשל החרם המוצלח מאד על "קסטרו" בעקבות מכירת פרוות), אני מאמינה שאפשר לעשות זאת שוב כאן. מישהו רוצה להרים את הכפפה? אפרופו קשרים אישיים - סיפרת שהבטחת לחזור אליהם עם תוצאות המחקר, כך שהבנתי שקיבלת מהם איזושהיא דרך להתקשרות (גם אם כמובן לא הסלולריים האישיים). עוד שאלה - אולי פספספתי משהו שכבר סיפרת בעבר - את יכולה לספר על הקשר של שמות הילדים שלך לדפש מוד (האם לי קשור לכך שהשם האמצעי של מרטין הוא לי??), ומתי הספקת לספר על כך למרטין? וכן, אם הוא זכר פרט אישי כזה ממך זה בהחלט לא הולך ברגל! שוב, אני מפרגנת לך על החוויה האדירה, שבדמיוני התקיימה כבר מספר פעמים...ותתפלאי, ממה שספרת, זה בערך מה שחשבתי שיכול לקרות - החביבות, חוש ההומור, השיחה המעניינת. (קראתי באחד הפרופילים של מרטין שהסרט האהוב עליו הוא "שואה", והעיתון האהוב עליו "ניו סיינטיסט" - מה תגידו על זה?)

Another Girl

New member
טוב, אחרי שקצת "התאוששתי".. ../images/Emo8.gif

צודקת, בהחלט אין מצב שלא אגיב על זה לעומק. תשמעי - הרווחת ביושר (לחלוטין!) חוויה שכל חובב ומעריץ דפש באשר הוא יכול רק לפנטז עליה בחלומותיו הרטובים ביותר. מה שאת מספרת נשמע כמו איזשהו חלום שעובר לנו בראש ואצלך זה התממש באופן המדהים ביותר שאפשר לדמיין.
כולי קנאה, הערכה וסגידה לא רק על המפגש עצמו, אלא על זה שהייתה לך מטרה והיית מוכנה לעשות מה שצריך לעשות (בגבול הטעם הטוב כמובן), להשיג את המטרה הזו ולהוכיח לכולנו שחלום כזה הוא לא בגדר בלתי אפשרי. כל הכבוד לך. לגבי מה שאת מספרת עליהם מבחינת האישיות - האמת, לא הופתעתי בכלל. נראה לי שנעים למעריצים לחשוב שהאישיות התוססת והכריזמטית של דייב משקפות אותו במציאות, אבל לדעתי במציאות ההצלחה והפרסום עשו את שלהם והוא הפך לקצת נפוח ולא כל כך לבבי. נוכחתי בכך באופן אישי במסיבת העיתונאים, בה היה ניכר הבדל גדול בין מה שמרטין ואנדי לעומת מה שדייב שידר (זה ניכר גם בסרטונים שצילמנו, לדעתי). מדהים בעיניי שאשכרה פיתחת איתם שיחה על עניינים ברומו של עולם, דיברת על ישראל וגם שמרטין זכר את ה"הסטוריה המשותפת" שלכם... זה לא עניין של מה בכך בכלל. בכל מקרה, מתה לראות תמונות...

Plum fairy

New member
תמונות בדרך אליך בערב, מהמחשב של הבית

ולגבי דייב, אפשר לקרוא לו דיווה... מצד שני כנראה שהוא כבר שבע ממעריצים אחרי 30 שנה, ניתן לו 10 שנים והוא יחפש את המעריצים.. זה לא שהוא היה מגעיל, ובת'כלס בזמן שהוא נכנס גם לא היה יותר מידי זמן לפתח שיחה..קצת טווס אבל בינינו - סחטיין עליו. ולגבי החלום והתגשמותו, באמת קרעתי את התחת בלמצוא קונקשיין, אבל אני הכי לא מקושרת בעולם,לא בסצינה ולא פעילה במועדון (רק מפאת חוסר זמן) כמעט לא מכירה מעריצים מהארץ, יש לי כמה חברים מעריצים בחו"ל וזהו, ואם אני מצאתי את הדרך - כל אחד יכול, זה רק עניין של התמדה וחפירה..כבר הייתי בדרך לחיפוש שורשים יהודיים שיקשרו אותי למיוט, מזל שנמצא קשר לפני..

../images/Emo47.gifוואו איזו מדהימה-שיחקת אותה לגמרי../images/Emo178.gif

אני ירוקה קנאה נשמע כ"כ כייף once in a life time

piegirl1

New member
נשמע כמו חלום, הלוואי עליי..

לשבת איתם ולדבר זה מדהים, וטוב מאוד שהם פגשו מעריצה ישראלית מוצלחת ואינטליגנטית לתקן רושם שלילי (כמו שטוענים שיש להם עלינו). יש שמועה חדשה על סיבוב נוסף לרגל שלושים שנות פעילות, אולי בזכותך הם יבואו גם לכאן..

למעלה