הופעה נוספת של דפש כאן-זה בכ"ז רעיון טוב,לא?
לגבי הופעה נוספת שלהם כאן - אני לא באמת זורקת את זה על כתפייך, זו היתה יותר הזדמנות להעלות את הנושא שלדעתי הוא מאד ריאלי! יש כאן הרבה מאד מעריצים שרופים שישמחו לראות את דפש שוב!!! כבר היו התארגנויות שהתחילו מפורומים בתפוז וקרמו עור וגידים (למשל החרם המוצלח מאד על "קסטרו" בעקבות מכירת פרוות), אני מאמינה שאפשר לעשות זאת שוב כאן. מישהו רוצה להרים את הכפפה? אפרופו קשרים אישיים - סיפרת שהבטחת לחזור אליהם עם תוצאות המחקר, כך שהבנתי שקיבלת מהם איזושהיא דרך להתקשרות (גם אם כמובן לא הסלולריים האישיים). עוד שאלה - אולי פספספתי משהו שכבר סיפרת בעבר - את יכולה לספר על הקשר של שמות הילדים שלך לדפש מוד (האם לי קשור לכך שהשם האמצעי של מרטין הוא לי??), ומתי הספקת לספר על כך למרטין? וכן, אם הוא זכר פרט אישי כזה ממך זה בהחלט לא הולך ברגל! שוב, אני מפרגנת לך על החוויה האדירה, שבדמיוני התקיימה כבר מספר פעמים...ותתפלאי, ממה שספרת, זה בערך מה שחשבתי שיכול לקרות - החביבות, חוש ההומור, השיחה המעניינת. (קראתי באחד הפרופילים של מרטין שהסרט האהוב עליו הוא "שואה", והעיתון האהוב עליו "ניו סיינטיסט" - מה תגידו על זה?)