פצצת אטום

אבו-דני

New member
יש יותר בנות יענה בלי כנפיים

--- מאשר בנות יענה עם כנפיים בחוות צאלים אותם חוות הידועות למי שעושה מילואים

mevaser

New member
תגובה

גם אדם חלש יכול לתת פקודה ללחוץ על כפתור,רגע לפני הסוף,כדי לא להיזכר בהיסטוריה כנמושה,לאחר יום העצמאות יוכל להיפגש איתי כל מי שיחפוץ בכך,והלב שלו יכוון אותו מאותה נקודה.

אומץ?..........

על איזה אומץ אתה מדבר? אולי צריך להזכיר לך את היציאה מלבנון.(שלא תבין לא נכון,אני שמח מאוד שיצאו מלבנון.) אבל למה אם ראש למטה? הצבא הכי חזק בעולם,מושפל. וזאת אחת הסיבות למצב של היום.כשהפלסטינים ראו איך אפשר להביס את המדינה, הם הדליקו את הפתיל שחיכה הרבה הרבה זמן. אז כשאתה מדבר על אומץ,בבקשה, אל תזכיר את אהוד ברק.

mevaser

New member
לסיכום

אני חייב להודות שהאמנתי שאזכה בלוטו,כי למרות שאני מתעב את שלטון הכסף תיעוב מר,קשה לפעול בלעדיו .עשיתי טעות כשנסיתי לגייס אנשים דרכו ולא בזכות הניסים והרעיונות שכן יש לי,בכל מקרה את המשפט האמור מי שמדבר איתי דרך המחשבה המליץ לי לרשום,לאחר מכן קיבלתי פירושים ולאור מה שרשמתי קודם כל אחד יכול להרכיב את הפזל בעצמו.

mevaser

New member
הלוואי

הלוואי ובמקרה הזה אתה צודק,אבל אחרי הגשמת הנבואה בערב פסח,אם גם ביום העצמאות אצדק,תצטרך לשקול היטב כמה אתה אוהב את המשחק ששמו"רולטה רוסית", התמונות שיהיו יסבירו לכל אנשי העולם למה צריך צדק שוויון ודת אחת,ומה יכול לגרום מנהיג טוטלילטארי לעמו ולעמים אחרים ששונים מעמו.

scofflaw

New member
אתה עושה נזק חמור!

אתה מנסה להפחיד אנשים? לדבר בשמו של אלוהים? באיזה זכות?

mevaser

New member
הצדק עימך

הגשם הכבד בערב פסח אותו ניבאתי ב16.3 אינו הוכחה מספיקה גם לדעתי,אני אפסיק להתנבא לגבי העתיד עד למוצאי יום העצמאות.

ציצפון

New member
שמע

אם כדבריך תיפול עלינו פצצת אטום, הרי ממילא לא נרגיש שום דבר וניתאדה תוך חלקיק השניה לשמיים, אפילו לא נדע שזה קרה לנו! אז ממה יש לפחד בדיוק אדוני? ציצפון.

mevaser

New member
הפחד

אני מתעד את זה כאן לא כדי להפחיד,אלא כדי שכל אנשי העולם בכל המדינות ישקיעו מחשבה עמוקה בדברים שאומר בעתיד ,לגבי הפחד,הפחד הוא דבר איום והוא לעולם לא עוזר,לא מומלץ לפחד מכלום בחיים.

mevaser

New member
הסיבה

אני רושם את זה כאן לא כדי להפחיד אלא משתי סיבות עיקריות 1)לתת אפשרות לאנשים לעזור לעצמם לפני כן 2)בכדי שבני האדם בכל המדינות ישקיעו מחשבה עמוקה בדברים שאומר בעתיד.

אבו-דני

New member
מבשר..אתה לא בסדר

-- מוצאי יום העצמאות?..מה עובר עלייך? כלום לא רשום לך ביומן שהשם יתברך בישיבה?

אבו-דני

New member
scofflaw מה אתה זועם עליו?

-- אני אדוני אלוהיך אשר הבאתיך לתפוז לקשקשה נותן בזאת למבשר היתר לנבא עתידך

למעלה