פצצת אטום

mevaser

New member
פצצת אטום

סדאם חוסיין רגע לפני הסוף שלו,יטיל פצצת אטום על מדינת ישראל במלחמה הקרובה שתהיה במפרץ.הגשם בערב פסח שהתחיל מרעם ביום בהיר ,הוא רמז לשם בו יקרא אותו יום שחור בעולם,והשרב הכבד ביום העצמאות הקרוב ,יבשר לכם שלא רחוק היום,ובחרתם בחיים ולא במוות.

mevaser

New member
רעם ביום בהיר

רבות מחשבות בלב איש,אבל עצת אדוני היא תקום ותעמוד.

ציצפון

New member
סלח לי אדוני אבל ...

סלח לי אדוני אבל נביאי זעם כמוך שמעתי מהיום שנולדתי, כל כמה שנים קמים אנשים חכמים שטוענים שהשנה יגיע סוף העולם, שהשנה העולם יחרב, והנה אנחנו עדיין חיים ונושמים! אז אנא ממך ... את הדברים שאמרת לגבי הגשם והשרב אפשר להגיד על כל גשם ושרב, כל שנה לקראת סוף החורף יש ימים הפכפכים של שרב וגשם ששובר את השרב, אין כאן שום דבר יוצא דופן כך שלא תוכל לייחס את זה לרמזז כלשהו לקראת הבאות. ושוב, אנחנו שומעים כל שנה כמעט נביאי זעם כמוך שמבשרים על סוף העולם, נסיון העבר מלמד שמדובר בסתם קישקושים, למה שהפעם זה יהיה שונה מנבואות שקר בשנים קודמות? ציצפון.

mevaser

New member
הזאב הגיע

האלוהים שבשמיים מתעב את אלוהי הכסף ששולט במדינה ,ולמה בדיוק אני צריך את הכסף לאור הנתונים שנתתי לך כאן?פעלתי בתמימות כי המלאך שמדבר איתי תמיד מוסר דרך המחשבה גם טוב וגם רע, ואלוהים מכריח את בני האדם לחשוב,לשם כך הוא נתן להם שכל.בהזדמנות זאת אני מזכיר לך שאני רק בן אדם, ורושם בפעם השלישית"ובחרתם בחיים ולא במוות",המשפט הזה לא בא ממני,וכל מי שימצא איפה הוא מופיע עוד פעמיים יקבל תשובות להרבה שאלות,חשוב להפעיל מחשבה ולהבין שאם אחרי אלפי שנים אלוהים שולח שליח זה לא להזהיר מטילי סקאד.כל מי שחושב שגשם בפסח שהתחיל לאחר יום בהיר,ושרב כבד באמצע אפריל,ביום מאוד מסוים,הם דברים נורמליים,אני מצטער בשבילו,אבל מבטיח להמשיך לנסות להציל אותו.בחרתי בגיוס כסף כדרך לגיוס אנשים,אני רק בן אדם ,אני יכול לטעות.

ציצפון

New member
אדוני נראה לי שאתה לא טוב בניחושים

זוכר את ההודעה שלך מה 3.4.02 שעה 23:00 ?? "8 דקות לפני ההגרלה המספרים הזוכים הם 7 14 21 28 35 42 עם האות ה ובחרתם בחיים ולא במוות" כמו שאמרתי, אתה ממש לא טוב בנבואות, אז עדיף לדעתי שפשוט תשב בשקט ותפסיק ליגרום להיסטריה ותפסיק להפחיד האנשים עם נבואות הזעם שלך. ציצפון.

mevaser

New member
המשפט אחרי המספרים

המשפט אחרי המספרים לא בא ממני,הוא בא לפני ההגרלה,וכדאי לחשוב היטב מה הוא עושה שם.

ציצפון

New member
התיימרת להוכיח משהו, וניכשלת, תלך

תקשיב, תפסיק בבקשה לדבר איתנו ברמזים, או שתדבר בצורה ברורה וגלויה או שלא תדבר, אנחנו לא ילדים קטנים. העניין הוא שניסית להוכיח כאן משהו, רשמת מה יהיו המספרים שיזכו בהגרלה, וניכשלת בגדול, אז אם בקטנות ניכשלת ( ניחוש מספרי לוטו ) למה שנאמין לנבואותיך הגדולות ( פצצת אטום ) ?? בבקשה תענה לי עכשיו, למה שנאמין לך? במה בדיוק אתה שונה משאר נביאי הזעם שראינו בשנים קודמות שבישרו לנו כל פעם מחדש על סוף העולם? תסביר לי במה בדיוק אתה שונה מהם?? גם הם היו מאד בטוחים בעצמם ( בדיוק כמוך!! ) גם הם אמרו כי מלאכים משמיים מנחים אותם! והעובדה שאתה לא יכול להתווכח איתה היא שכל הנבואות הקודמות היתרסקו לרסיסים, אז איזו סיבה שבעולם יש לנו שהפעם נאמין לך? אתה יותר טוב מהם? הזכרת ענייני כספים... משהו פה נראה לי קצת מסריח, שמעתי כבר על נוכלים שמנצלים תמימות של אנשים לעשיית רווח כספי לעצמם... מאד חשוד נראה לי כל העניין הזה פתאום... מאד חשוד ועם ריח לא טוב. ציצפון.

mevaser

New member
הגיון בריא

תנסה להבין מה יעשה סדאם רגע לפני שיניחו עליו יד ,והפעם המבצע לא יגמר בפחות מזה,כסף בשביל נשק לא קונבנציונלי לא חסר לו,ואנשים ממזרח גרמניה ורוסיה שמבינים בנושא אפשר לקנות בהרבה כסף ולשים במקום סודי .בקשר לרווח הכספי שדיברת עליו אני אנסה לגייס כסף לרעיונות שלי רק אחרי הרעה,אבל תודה על ההצעה.בקשר אליך,תחושת הבטן שלי אומרת שתהיה איתי באיזור ערד בזמן הרעה כמו הרבה אחרים.

aaa123

Member
אתה לא נביא ואין לך אפשרות לדעת מה

סדאם יעשה. אם ברצונו להשתמש בפצצת אטום נגד ישראל או לא רק הוא יודע. כמו כן כסף לא בהכרח יעזור ,והוא לא יכול להיות בטוח שהאנשים שהוא יקנה יהיו נאמנים לו ,ולא יהיו בעצם מרגלים מטעם ארצות הברית. אתה מניח בעצם את ההנחות הבאות: 1)האמריקאים יתפסו את סדאם חוסיין 2)סדאם חוסיין ידע שעומדים לתפוס אותו ויורה על זריקת פצצת אטום על ישראל 3)האנשים הכפופים אליו יצייתו לו ואכן ישגרו פצצת אטום לכיוון ישראל. 4)המומחים שסדאם חוסיין קנה באמת יעזרו לו לבנות פצצת אטום אמיתית ולא משהו דמוי פצצת אטום שלא פועל. 5)טיל החץ לא יפגע בפצצת האטום בדרך עשרות קילומטרים מעל האדמה. אני משער שלפחות אחת ההנחות לא נכונה.

mevaser

New member
הנביא

אני לא נביא עד שאתן לך מספיק סיבות לחשוב שאולי אני כן

אבו-דני

New member
והרי נבואת אבו-דני שלעולם מתגשמת

-- כה אמר אבו-דני בשבתו כנביא מחליף למוחמד מחר תזרח השמש במזרח..מזרח..זרח הערבים ימשיכו להתאבד יחדו הניאו פאשיסטים מחופשים לשמאלנים ימשיכו לעודד אותם וציצפון יתבעאס עוד פעם מחדש

mevaser

New member
הפניה

אני מפנה אותך לעיתונים מקומיים בנגאסקי והירושמה ביפן,הם דיברו בדיוק כמוך רק במילים אחרות,הלא יאומן לא נתפס עד שהוא קורה,לא מומלץ לטמון את הראש בחול,למרות שהמדבר יהיה מקום מרכזי בחיי בקרוב.

ציצפון

New member
אבו-דני ../images/Emo6.gif גדול אתה!

יש לי עוד כמה נבואות - מחר יהיה יום שני... מחר השמש עוד תיזרח עלי ( בבוקר ... בערך ב 6:00 כזה כאילו כזה, דהה? ) מחר ב 8:00 יהיו חדשות בערוץ 2. נו איך אני בתור נביא?
ציצפון.

orion111

New member
יש לי הצעה - תרגע נסה לחשוב קצת

סאדם חוסין חלש - וחצי מהצי הפאסיפי (צי שביעי) קצת אחרי אירן (חונה ליד סרילנקה) כלומר הוא מטווח היטב. לעצם עניין האינתפיאדה - מה לא ברור לכם - רק הפרדה חד צדדית תביא לפתרון! לפי חלק מחברי הפורום הזה (ואחרים) נראה שבאנגליה הייתם החוליגאנים במגרשים, בצרפת הייתם המרוקאים שפוגעים ביהודים ובגרמניה - עדיף שאני לא אגיד. מה כל השנאה כלפי מי שחושב אחרת? תרומתכם הרי למלחמה (חוץ מדיבורים) זניחה לכן שבו בשקט ותנו לנו להחזיר את אהוד ברק לשלטון! או לחילופין את פואד (ברירת מחדל) להם לפחות יש אומץ ולא כמו הימין המתלהם הזה (מוציא מהכלל את רה"מ ז"ל בגין)

ציצפון

New member
סליחה

גם אני הצבעתי ברק, גם אני תומך עכשיו תמיכה מלאה בשרון הגיבור!! את פוהד ממש לא הייתי רוצה לראות כראש ממשלה, עכשיו כשהוא שר ביטחון הוא לא יודע לישמור את הפה שלו סגור ומגלה סודות כמוסים בלי חשבון על ימין ועל שמאל בשניה ששמים לו מצלמה מול הפרצוף, מה יהיה כשיהיה ראש ממשלה?? אני אפילו לא רוצה לחשוב על זה... ציצפון.

הפרדה חד צדדית בהחלט

ויש עוד הרבה שחושבים כמונו. רק שהם לא יושבים כל היום ומפציצים פורומים בידיעות (אולי יש להם משהו יותר טוב לעשות...)

orion111

New member
יפתח - צודק

הרבה חושבים (בתקווה) = הרבה מצביעים = ממשלת שמאל = שגשוג = פחות אבטלה = פחות ירידה = ישראל חזקה לשנים! אבל כמו שהראו פעם באיזה סקר בינ"ל בישראל לא יודעים חשבון ולכן גם לא מבינים את המשוואה שצויינה ו.... מחכים לביבי ומריעים לאריק - באמת קשה להבין אותם..אולי יש פה באמת 2 עמים?!

למעלה