פפסית מציגה!

פפסית

New member
פפסית מציגה!

ברוח עשיית הסדרות פה בפורום החלטתי לעשות גם אני סדרה! הסדרה שלי היא על זוג הומואים בצבא! כן, כן הלהיט החדש!!! הסדרה תיקרא אופיר ואליאור שהם בתפקיד הראשי לצידם ישחקו עוד 5 שחקנים! בתמונה... שמות השחקנים בסדרה ותפקידיהם! משמאל לימין: אופק- "השף" יניב- "השומר" שרון- "המפקד" יעל- "המנקה" גולדי- "הנותנת" אליאור- "מפקד מחלקה" אופיר- "רכז כושר"

פפסית

New member
פרק 1

לי קוראים אליאור עכשיו הגעתי לבסיס שבו אני ועוד 6 אנשים ביחד! ראיתי בחורה יפהפייה שקוראים לה יעל באמת שהיא נראית נחמדה... השותף שלי לחדר אופיר כזה סקסי והשפתיים שלו כל כך בשרניות פשוט דורשות נשיקה... אני מהרהר כל הזמן מה אני דפוק?? הרי אני סטרייט ואני פתאום אני חושב מחשבות זדון על בחור!!! אני כבר לא יודע מה קורה לי אני מרגיש שאני משתגע אני מרגיש שאיני יודע מה אני רוצה מעצמי! ככה אני התהלכתי לי בכל הבסיס שלנו כולם שואלים אותי "אליאור מה קורה לך?" ואני כל פעם עונה "כלום" הלכתי לחדר בסביבות 2 בצהריים הייתי ממש מדוכא הרגשתי שאני מתגעגע הביתה, הרגשתי שאני לא יודע מה אני רוצה! פשוט לא ידעתי מה לעשות עם עצמי... פתאום נכנס אופיר שלגופו רק מכנס קצר ואז ברגע שראיתי אותו התמלאתי שלווה ואושר הרגשתי כל כך בטוח!! אופיר שאל אותי "אליאור מה קורה איתך היום?" אמרתי כלום ושאלתי למה שיקרה לי משהו שבגרוני גיחוך קטן ואז הוא אמר לי תגיד איפה אתה חי היום המפקד אמר לכולם להיות ב2 בצהריים בחדר אוכל ולא לאחר כי יש לו הודעה!! אני לקחתי את השעון וראיתי 2 ורבע!! אמרתי לו בוא נרוץ מהר לחדר!! הגענו לחדר אוכל נאי רואה את המפקד עם מבט רשעי הוא שואל אותי פתאום במן קול כזה מוזר למה איחרת? באותו הרגע לא ידעתי מה לענות ואז בקול מתבייש ובראש מושפל אמרתי לא הרגשתי טוב! המפקד אמר "לא מעניין אותי אם אתה חולה או אם אתה פצוע כל דבר שקורה לך עלייך להודיע ולא אתה תצטרך לספוג בעונש כבד!" אמרתי לו אני מבין ואני מצטער אני מבטיח שלא אחזור על זה! המפקד הסתכל עליי ושאל את כל החיילים "מה אתם חושבים? מה עליי לעשות לו?" החיילים שכל כך רצו לראות מישהו סובל אמרו "תן לו עונש" ורק אופיר החמוד אמר " אל תתן לו עונש" המפקד הסתכל על אופיר שהוא מופתע הוא שאל אותו "למה לא לתת לא עונש?" אופיר ענה שזה היום הראשון הוא עדיין לא יודע דבר הוא פשוט צריך ללמוד... המפקד משום מה הקשיב אך ורק לאופיר ולא לכל החיילים שכל כך רצו לראות אותי סובל! המפקד אמר לי היום לא תקבל עונש אבל אם תחזור על מעשייך אתה תקבל עונש והוא יהיה קשה! אמרתי לו כן המפקד! ישבתי לאכול עם כולם הארוחה הייתה טעימה גם השף היה ממש נחמד! בסוף הארוחת צהריים הכריז המפקד בערב של היום ה3 יהיה "נשף" כולם שאלו אותו "איזה נשף? מתי?" המפקד ענה והרחיב ביום 3 יהיה נשף בשעה 8 בערב על כל החיילים להתלבש יפה... הנשף הזה הוא בשביל גיבוש החיילים! תחילה נשב ב8 בערב לאכול ארוחת ערב ואחר כך נצא החוצה לרקוד עד 11 ואז נלך לישון! כולם שמחו ו2 הבנות שאתינו בבסיס היו כל כך מאושרות ועל מבטיהן היה ניתן לראות שהן משותקקות ללבוש שמלה יפה!!! אחרי הבשורה הנחמדה יצאנו החוצה המפקד אמר לנו שכאן זה מחנה האימונים שלנו יש במחנה הזה מסלולי ריצה ומכשירי כושר ואז הוא שחרר אותנו ואמר לנו שבגלל שזה היום הראשון זה רק הכירות עם המקום! שמחנו לרגל ההודעה וכל אחד התפנה לעיסוקיו אני הלכתי לשירותים ולהתקלח שם פגשתי את אופיר הוא אמר לי "היום ב 11 וחצי בלילה אתה כאן אבל שאף אחד לא ידע על זה" אני כל כך התרגשתי ועניתי לו בחיוב! התרחצתי והלכתי לחדר ידעתי שהפגישה תארוך זמן רב לכן הלכתי לנוח... קמתי היה 8 בערב מהר התלבשתי והלכתי לארוחת ערב בסוף הארוחת ערב בשעה 9 הלכתי עוד פעם לחדר ישבתי שם וקראתי ספר עד 11 (11 היא השעה שבא כולם הולכים לישון) אני ואופיר נכנסו כל אחד למיטתו והתנהגנו כאילו אנחנו ישנים... ב11 ועשרים בלילה הלך אופיר לשירותים ואמר לי בוא בעוד 10 דקות שזה לא יראה חשוד אמרתי לו טוב... ישר שהוא יצא מהחדר קפצתי ממיטתי לבשתי משהו נחמד ושמתי בושם והלכתי לכיוון השירותים... הגעתי לשירותים ראיתי אותו שם עומד אמרתי לו "מה קורה?" למה הזמנת אותי לפה?" הוא ענה שהוא רצה שנדבר פלירטטנו הרבה ממש הרגשתי בעננים ועל מבטו היה ניתן להבחין שגם הוא הרגיש כך! ואז פתאום באמצע שעשיתי הפלירטוט הוא תפס אותי ונישק אותי נשיקה כל כך טובה! באותו הרגע ידעתי שאני מאוהב ידעתי שאני לא סטרייט!!! אבל לא הפסקתי את הנשיקה היא הייתה ממש ארוכה! ואז אני נישקתי אותו עוד פעם ועוד פעם! היה כבר 3 בלילה אמרתי לו "הזמן עובר מהר שנהנים" הוא אמר לי "כן" הוא הלך ראשון לחדר אני בנתיים הלכתי לשירותים ואחר כך גם הלכתי לחדר בזמן שניסיתי להירדם חשבתי לעצמי "מה הולך להיות מחר?", "איך נתנהג?", "מה נעשה ברחבת האימונים?" אמרתי לעצמי מספיק לדאוג ונרדמתי הישארו איתנו גם מחר בפרק השני שהכל מתחיל להתחמם!

מוליפופ

New member
איזה יפה!! ../images/Emo3.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

כמה פרקים יש? והכון התמונה הם לא עומדים מתחת לדבר הזה שאם שני אנשים עומדים מתחתיו הם צריכים להתנשק?? (אה נזכרתי זה דבקן אני חושבת)

לומית

New member
חחח... אחלה!../images/Emo39.gif

למרות שאני ממש שונאת הומואים, זה מגעיל! אבל עדיין.. סיפור נחמד!

פפסית

New member
אני לא לסבית או משהו..

גם אין לי נטיות לכלום חוץ מלגברים
אבל אני חושבת שהומואים כל כך חמודים הם רגישים והם נחמדים!!! אך אני מתה עליהם, הלוואי שכל הבנים היו כמוהם אבל רק עם נטיות מיניות לנשים!

double O S

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

פרק הבא
רוצה פרק הבא

פפסית

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif

זה לא סרט כחול זאת סדרה חמודה ונחמדה שאני עובדת עלייה!

פפסית

New member
פרק 2 הובא במיוחד לבקשה מיוחדת

6 בבוקר אני עדיין ישן היה לי חלום מדהים על אופיר הרגשתי שאני בעננים הכל היה כל כך טוב!!! הרגשתי ריח של עשן (והל מתוך שינה) חלמתי כי בבסיס יש עשן יש שריפה נוראית שמאיימת לקטול את חיינו! אבל מסתבר שזה לא היה רק חלום באמת היה זה עשן של שריפה!!! השומר שלנו (השומר החליט להכין ארוחת בוקר מכיוון שהשף היה כל כך עייף והוא היה יותר עירני ממנו) קם בבוקר ומרוב עייפות אינו שם לב מה הוא עושה והא עשה שריפה נוראית שממש איימה לאיים עלינו!! המפקד גם הוא הריח בחדרו שיש שריפה מהר עם הפיג'מה בא למטבח הוא ראה את השומר הלחוץ ומנסה להפסיק את השריפה הוא מנסה ומנסה השריפה בנתיים כבר עשתה לו כמה פצעים... הוא ממשיך להילחם עם השריפה והמפקד צופה בשריפה וצועק לעזרה אינו יודע מה לעשות! השריפה התחילה להתפשט אבל השומר שלנו לא הפסיק הוא המשיך להילחם בשריפה!! עברה כבר שעה שהשריפה הייתה!! לשומר היה חם הוא הרגיש כל כך רע אבל בסוף הוא הצליח להתגבר על השריפה!! אבל הייתה בעייה עכשיו לא היה מה לאכול לכן השומר והמפקד התקשרו לקייטרינג שהכין לנו ת'אוכל! רק אחרי השריפה אני קמתי וגם כל שותפי לחדר!! כולם בעת השריפה ישנו מלבד ליניב (השומר) ומלבד למפקד! בארוחת הבוקר (8 בבוקר) ראינו אוכל טוב ממש!! היה הרבה מה לאכול! היה חביתה והיה סלט היה קינוח והיו עוד מלא דברים!! הייתי כל כך רעב כל המחשבה הזאת על אופיר גרמה לי לרצות לאכול! לקחתי הרבה אוכל ואכלתי כמו אכלן מקצועי! ישבתי כמובן ליד אופיר שאינו לקח שום דבר חוץ מסלט! שאלתי אותו בלחש אתה מנסה לרדת במשקל בישבילי? הוא ענה בחיוך ואמר "אולי" אכלנו שבענו ואז המפקד אמר עכשיו כולם הולכים החוצה למכשירי הכושר! כולנו רצנו ממש מהר עלינו על מכשירי הכושר כולנו ביחד היה חם משהו כמו 40 מעלות חום בחוץ אבל אנחנו לא נכנענו!! כאשר כבר עברו 4 שעות שהיינו על המכשירי כושר מ10 בבוקר עד ל2 בצהריים אמר לנו המפקד עכשיו כולם לכו תרוצו! רצנו ורצנו היינו נוטפים מזיעה כבר הרשתי שאני חייב להתקלח אם לא אני פשוט אמות!! רצנו בסביבות השעה אני כבר לא יכולתיח לנשום ומהר עם סום הריצה רצתי לשתות מים! שתיתי ושתיתי פשוט לא הפסקתי! ואז המפקד אמר באמצע שאני וכל חבריי שותים "כולם לכו ועשו את מה שאתם צריכיןם לעשות!! מי שצריך לנקות שינקה מי שצריך לבשל שיבשל כל אחד יעשה את מה שהוא צריך!" לי לא היה מה לעשות בידיוק ואמרתי זאת למפקד המפקד אמר לי "בסדר רק אתה משוחרר בחורצ'יק!" אמרתי לו כן המפקד ורצתי להתקלח!! התקלחתי הרגשתי איך המים הקרים נעימים לי הרגשתי שאני בתוך בריכה קרה ונעימה!! יצאתי מהמקלחת היה כבר 5 אחר הצהריים ראיתי את יעל המנקה היא בקשה ממני עזרה ומיד נחלצתי לעזרתה! הלכנו למטבח עזרתי לה לשתוף את הכלים ולנקות את השאריות של האוכל!! לפתע היא נישקה אותי אני דחפתי אותה שאני כועס ושאלתי אותה "מה את חושבת שאת עושה?!?!?" היא אמרה "מהיום הראשון שראיתי אותך התאהבתי בך הרגשתי שאני רוצה רק אותך!" אמרתי לה אנינו יכולים להיות ביחד ואני לא יכול להסביר לך אז אל תשאלי היא בכתה והלכה! אני הלכתי לחדר לא יכולתי להפסיק לחשוב על התקריות! המשכתי לקרוא את הספר שהתחלתי אתמול הספר היה ממש טוב הוא היה מעניין וגם מצחיק!! לפתע אני רואה שהשעה כבר רבע לשמונה מהר התלבשתי והלכתי לחדר אוכל... אכלנו כולנו ודיברנו!!! יעל הסתכלה עליי במבט של אהבה ואז בלחש אמרתי לה יעל מספיק עם זה! יעל נפגעה מאוד ובכלל אפילו לא רצתה להרים את עיניה אליי! המפקד פתאום אומר "כפי שידוע לכם היום הייתה שריפה במטבח והשומר שלנו יניב השתלט עליה! מגיע לו כפיים וגם פרס הוא יקבל ליום אחד להיות עוזר המפקד זאת אומרת הוא יעזור לי ואינו יעשה את הדברים הקשים שעליו לעשות מה שאומר שבגלל שהוא החליף את השף שלנו וגם השתלט על השריפה, השף הבטלן שלא היה מוכן לקום בבוקר להכין אוכל הוא ישמור על הבסיס במשך יומיים במקום יניב וכמובן שהוא גם ימשיך להכין את האוכל!" השף אופק כמעט התחיל לבכות! הוא נשאר סיים לאכול וברגע שהמפקד אמר אתם משוחררים הוא הלך לחדר לישון! גם יניב שהיה כל כך תשוש מכל אירועי היום הלך לישון! עכשיו רק נשאר שגולדי יעל והמפקד ילכו לישון כדי שאני ואופיר נוכל לבצע את זממנו! היה כבר 10 וחצי כולם ישנו שינה עמוקה אז אני ואופיר הלכנו לשירותים התמזמזנו קצת וכבר היינו ממש עייפים אז הפסקנו להתמזמז והלכנו לישון!

פפסית

New member
אופס

רשמתי בתמונה האחרונה ששמתי שיעל מנסה לנשק את אופיר אבל בעצם יעל מנסה לנשק את אליאור הזה שכותב את היומן!! דרך אגב מחר יבוא הפרק השלישי!

פפסית

New member
הישארו היום לצפות...

בפרק ה3 הפרק הכי שווה והכי מפואר היום תגלו איזה סודות הולכים להיחשף מה יקרה? איך יעל תתנהג לאליאור?? מה יקרה בין אופיר לאליאור? הכל תגלו בפרק הבא!

p r u d e n s

New member
תגידו,../images/Emo176.gif

זה אני או שהסרט מזכיר במיוחד את "יוסי וג'אגר"? איך קוראים לשיר הנושא? "תפסיק לרוץ בין הגללים"?...

למעלה