פרק 1
לי קוראים אליאור עכשיו הגעתי לבסיס שבו אני ועוד 6 אנשים ביחד! ראיתי בחורה יפהפייה שקוראים לה יעל באמת שהיא נראית נחמדה... השותף שלי לחדר אופיר כזה סקסי והשפתיים שלו כל כך בשרניות פשוט דורשות נשיקה... אני מהרהר כל הזמן מה אני דפוק?? הרי אני סטרייט ואני פתאום אני חושב מחשבות זדון על בחור!!! אני כבר לא יודע מה קורה לי אני מרגיש שאני משתגע אני מרגיש שאיני יודע מה אני רוצה מעצמי! ככה אני התהלכתי לי בכל הבסיס שלנו כולם שואלים אותי "אליאור מה קורה לך?" ואני כל פעם עונה "כלום" הלכתי לחדר בסביבות 2 בצהריים הייתי ממש מדוכא הרגשתי שאני מתגעגע הביתה, הרגשתי שאני לא יודע מה אני רוצה! פשוט לא ידעתי מה לעשות עם עצמי... פתאום נכנס אופיר שלגופו רק מכנס קצר ואז ברגע שראיתי אותו התמלאתי שלווה ואושר הרגשתי כל כך בטוח!! אופיר שאל אותי "אליאור מה קורה איתך היום?" אמרתי כלום ושאלתי למה שיקרה לי משהו שבגרוני גיחוך קטן ואז הוא אמר לי תגיד איפה אתה חי היום המפקד אמר לכולם להיות ב2 בצהריים בחדר אוכל ולא לאחר כי יש לו הודעה!! אני לקחתי את השעון וראיתי 2 ורבע!! אמרתי לו בוא נרוץ מהר לחדר!! הגענו לחדר אוכל נאי רואה את המפקד עם מבט רשעי הוא שואל אותי פתאום במן קול כזה מוזר למה איחרת? באותו הרגע לא ידעתי מה לענות ואז בקול מתבייש ובראש מושפל אמרתי לא הרגשתי טוב! המפקד אמר "לא מעניין אותי אם אתה חולה או אם אתה פצוע כל דבר שקורה לך עלייך להודיע ולא אתה תצטרך לספוג בעונש כבד!" אמרתי לו אני מבין ואני מצטער אני מבטיח שלא אחזור על זה! המפקד הסתכל עליי ושאל את כל החיילים "מה אתם חושבים? מה עליי לעשות לו?" החיילים שכל כך רצו לראות מישהו סובל אמרו "תן לו עונש" ורק אופיר החמוד אמר " אל תתן לו עונש" המפקד הסתכל על אופיר שהוא מופתע הוא שאל אותו "למה לא לתת לא עונש?" אופיר ענה שזה היום הראשון הוא עדיין לא יודע דבר הוא פשוט צריך ללמוד... המפקד משום מה הקשיב אך ורק לאופיר ולא לכל החיילים שכל כך רצו לראות אותי סובל! המפקד אמר לי היום לא תקבל עונש אבל אם תחזור על מעשייך אתה תקבל עונש והוא יהיה קשה! אמרתי לו כן המפקד! ישבתי לאכול עם כולם הארוחה הייתה טעימה גם השף היה ממש נחמד! בסוף הארוחת צהריים הכריז המפקד בערב של היום ה3 יהיה "נשף" כולם שאלו אותו "איזה נשף? מתי?" המפקד ענה והרחיב ביום 3 יהיה נשף בשעה 8 בערב על כל החיילים להתלבש יפה... הנשף הזה הוא בשביל גיבוש החיילים! תחילה נשב ב8 בערב לאכול ארוחת ערב ואחר כך נצא החוצה לרקוד עד 11 ואז נלך לישון! כולם שמחו ו2 הבנות שאתינו בבסיס היו כל כך מאושרות ועל מבטיהן היה ניתן לראות שהן משותקקות ללבוש שמלה יפה!!! אחרי הבשורה הנחמדה יצאנו החוצה המפקד אמר לנו שכאן זה מחנה האימונים שלנו יש במחנה הזה מסלולי ריצה ומכשירי כושר ואז הוא שחרר אותנו ואמר לנו שבגלל שזה היום הראשון זה רק הכירות עם המקום! שמחנו לרגל ההודעה וכל אחד התפנה לעיסוקיו אני הלכתי לשירותים ולהתקלח שם פגשתי את אופיר הוא אמר לי "היום ב 11 וחצי בלילה אתה כאן אבל שאף אחד לא ידע על זה" אני כל כך התרגשתי ועניתי לו בחיוב! התרחצתי והלכתי לחדר ידעתי שהפגישה תארוך זמן רב לכן הלכתי לנוח... קמתי היה 8 בערב מהר התלבשתי והלכתי לארוחת ערב בסוף הארוחת ערב בשעה 9 הלכתי עוד פעם לחדר ישבתי שם וקראתי ספר עד 11 (11 היא השעה שבא כולם הולכים לישון) אני ואופיר נכנסו כל אחד למיטתו והתנהגנו כאילו אנחנו ישנים... ב11 ועשרים בלילה הלך אופיר לשירותים ואמר לי בוא בעוד 10 דקות שזה לא יראה חשוד אמרתי לו טוב... ישר שהוא יצא מהחדר קפצתי ממיטתי לבשתי משהו נחמד ושמתי בושם והלכתי לכיוון השירותים... הגעתי לשירותים ראיתי אותו שם עומד אמרתי לו "מה קורה?" למה הזמנת אותי לפה?" הוא ענה שהוא רצה שנדבר פלירטטנו הרבה ממש הרגשתי בעננים ועל מבטו היה ניתן להבחין שגם הוא הרגיש כך! ואז פתאום באמצע שעשיתי הפלירטוט הוא תפס אותי ונישק אותי נשיקה כל כך טובה! באותו הרגע ידעתי שאני מאוהב ידעתי שאני לא סטרייט!!! אבל לא הפסקתי את הנשיקה היא הייתה ממש ארוכה! ואז אני נישקתי אותו עוד פעם ועוד פעם! היה כבר 3 בלילה אמרתי לו "הזמן עובר מהר שנהנים" הוא אמר לי "כן" הוא הלך ראשון לחדר אני בנתיים הלכתי לשירותים ואחר כך גם הלכתי לחדר בזמן שניסיתי להירדם חשבתי לעצמי "מה הולך להיות מחר?", "איך נתנהג?", "מה נעשה ברחבת האימונים?" אמרתי לעצמי מספיק לדאוג ונרדמתי הישארו איתנו גם מחר בפרק השני שהכל מתחיל להתחמם!