פףף....

אנההה

גם אצלך הדבר שהפריע לי זה שיכלת להאריך ארכובות ולא עשית את זה... חוץ מזה, שברגע שתורידי עקבים אוטומטית הרגליים 'יתארכו' לך ויהיה לך יותר קל לשמור על שיווי משקל מעל המכשול. כמו שאני מכירה את קיסר הוא גם מסתער על מכשולים...אבל ההסתערות שלו לא אמורה לשנות לך את הישיבה בצורה משמעותית(אם בכלל) מתוך ניסיון עם הסוס אני יכולה להגיד לך שזה לא בעיה לקפוץ איתו 120 בלי לעוף...אבל צריך פשוט *כמו שכתבתי לניצן* לשבת הכי אחורה ובתוך האוכף שאפשר, לתת לסוס להרגיש אותך ולהרגיש את הסוס. את יורה את הגוף שלך קדימה ומוציאה הרבה אנרגיה על זה, וסביר להניח שגם על החזרה הנכונה לאוכף בשלב יותר מאוחר. כל זה לא נחוץ...את צריכה טיפלה להרים את התחת מהאוכף ולחזור, זה הכל... הידיים שלך סגורות ואת טיפה נשענת על הצוואר שלו כדי לא לעוף מהיריה הזאת... בקיצור...באמת בשתפרת...מה שיש עכשיו זה דברים קטנים שלא מצריכים שיעור...פשוט תחשבי על זה כל רכיבה ותעבדי עם עצמך בחימום והכל...ותראי שזה ישתפר...

PinkHorse

New member
זה בעצם מה שג'רום אומר../images/Emo3.gif

ואני באמת מסתערת על המכשול, ועם קיסר כבר הסתדרתי..אני פשוט תמיד נורא לחוצה בשיעורים אז אני לא עדינה עם הגוף ואני זזה יותר מידיי. וכמו שאמרתי יש תמונות שאני לא קמה קדימה ויש שכן..נגיד
העובדה שקמתי אחורה באוכף העיפה לי את הרגליים אחורה (כמו שאמרתי-יש להן פיצול) והידיים עפו קדימה.

horse girl1

New member
אנה חייבת לציין..../images/Emo153.gif

השתפרת במלא! ממש יפה! ואממ אני מניחה שזאת תמונה מהתרות נכון!? אממ איזה מקצה עשית?(זה נראה גבוה)... קיצר זה נראה ממש טוב, ויש שיפור, תשמחי לפחות שיש שיפור ולא נשאר אותו דבר..ואממ זהו נראה שיש לך עוד עתיד

ממש מסכימה!

וואי אנה את עשית שיפור ענקי!! התמונות שלך נראות ממש טובותת אררררג הלוואי עליי
דרך אגב, את באה לאליפות?? אני כבר מתגעגעת..

PinkHorse

New member
תודה רבה שי../images/Emo70.gif|../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

כן זאת תמונה מהתחרות, זה היה מקצה 70 וג'אמפ אוף של 95 וזה מהג'אמפ אוף. והמון

The Horse Lover

New member
אנה זה ממש טוב!!!!

כאילו... אני לא מבינה והכל... אבל רואים שיפור ממש גדול!!! את צריכה להסתכל על זה שאת במגמת שיפור גדולה! והישיבה שלך השתפרה פול!!! ח"ח!

cowgirl Ms

New member
זאת יעל עם הסוס שלה?../images/Emo80.gif

איך שהייצור המטורף הזה קופץ... :X

cowgirl Ms

New member
כן.../images/Emo80.gif

טוב שהוא לא מטורף אבל. אבל עדיין, יש לו כזה פוטנציאל אדיר...

../images/Emo97.gifלמרות שאני יודעת..../images/Emo26.gif

בדיוק מה הבעייה ומה צריך לשפר, יהיה נחמד לשמוע עוד דעות

למעלה