פףף....

ולבקשת נטקה- תמונת דרסז'..

פחות או יותר.. מאתמול גם. והיא הולכת פה רע והידיים נראות רע והמגן מונח לא טוב.

S H I L G I

New member
כמעט לא רואים..אבל..../images/Emo113.gif

הידיים דווקא יחסית בסדר, המרפקים מכופפים יפה, רק תיישרי את הכפות עצמן [זה נראה מפה כאילו את מחזיקה בצורה של רוכב אופניים..אין לזה הגדרה אחרת חח] העקבים בסדר, בשביל דרסאג' זה אחלה המבט אחלה סה"כ נראה טוב [בקשר לקשר עם הסוסה..אני לא יכולה לראות בדיוק אז אני מעדיפה שלא להגיב על זה]

טוב שתי התמונות מאוד דומות...

אמ טובבבהדבר שהכי תפס לי את העין זה הדאקינג שלך...את צוללת כמו דג (בהמתי כמובן
) וסוגרת כתפיים...אני בטוחה בטוחה ב99 שדוכס דיי הסתער על המכשול הזה כי לא ישבת מספיק אחורה ולא פתחת כתפיים.את נוקשה עם הידיים ומוציאה מרפקים, דוכס יכול להשתמש בצוואר יותר טוב אם תתני לו את החופש מעל הקפיצה, מה שידרוש ממך לא לתת לו להסתער על המכשול ולפתוח כתפיים וחזה.פשוט תזזי אותו בין המכשולים ושניים שלושה צעדים לפני תסגרי אותו טיפה בזה שתשעני אחורה ותתני פקודה להאטה לאו דווקא עם קול, שחרור הגוף והוצאה אויר יספיקו.מרוב שהלחצת אותו לפני הקפיצה שכחת שאת צריכה להוריד עקבים גם מעל המכשול, אז זה נכון שהעקב לא למטה אבל ראיתי תמונות יותר טובות מאלה שבהן זכרת לדאוג שהרגליים ישארו במקום ובצורה נכונה.אם תסתכלי בעצם כל הגוף שלך תפוס ואת יותר כמו בוק (לא בוק ספר...בוק לבנה חחחחח) מאשר עם הסוס...את חושבת על להישאר עליו יותר מאשר לקפוץ את הקפיצה בצורה האופטימאלית...יפה שאת מסתכלת קדימה! אם לא תצנחי כל כך נמוך לא תצטרכי להתאמץ כל כך כדי להיסתכל קדימה... וחמודה, את מדברת עם מישהי שהיא כישרון בכל מה שקשור ללרכב עקום..
לאב יו בהמה שליייי

stary1

New member
אוי אני חולת נפש../images/Emo3.gif

זה היה לקראת סיבוב ובדיוק דירבנתי אז להתחשב
(לא מגיע לי סוס כלכך מושלם
)

stary1

New member
בקפיצות../images/Emo5.gif

מסכן הסוס..אני הורסת אותו
אה ו..בתמונה הקודמת..אל תתייחסו לקווים

יאללה בא לי להגיב..../images/Emo13.gif

שחף איזה חמודים אתם
או.קיי בעיקרון מה שהכי בולט: עקבים למטה לא בטוחה בזה אבל להוציא קצת את הרגל מהארכובה(?) וזהו אני חושבת. בקשר לידיים אני לא יודעת ממש מה להגיד. חכי לדורון

גם לקנטר..

עקבים למטה הרגליים קצת קדימה לא? זה נראה לי כאילו הם על החגורת בטן, לא בטוחה. להצמיד מרפקים לגוף לא בטוחה על זה אם את נשענת קדימה קצת או לא. אין לך תמונה בפרופיל?

stary1

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo55.gifנמנמ

לא..הן לא קדימה..זה רק בגלל המיקום שלנו בתמונה
בקשר להשענות..אני לא בטוחה..פשוט זה היה ממש קניה לפני הסיבוב..ככה שיש מצב
ו..תודה

טובבב

אז ככה, אהבתי את האורך של הארכובות
אבל מה שהורס זה העקב...גם כשאת מדרבנת העקב צריך להישאר למטה. את מסתכלת למטה וזאת טעות כי לא משנה לאן את פונה/מה את עושה הגוף והמחשבה שלך צריכים להיות קדימה ולא למטה. זה לא ברור מה את עושה עם הידיים אבל מה שאת כן צריכה זה עוד כיפוף במרפק (אמור להיות שם כיפוף של כמעט 90 מעלות, אם את צריכה תאריכים מושכות. אז אני לא מצפה ל90 אבל כן לכיפוף כל שהוא, אחרת את נועלת מרפקים וזה מסוכן. עוד דבר זה שתרימי את האגודלים כלפי מעלה. ובקפיצות- שוב העניין עם העקבים. תרימי את התחת יותר גבוה אחרת תחזרי מוקדם מידי לאוכף ולא נכון. הנתינת יד מאולצת בגלל זה כל היד של התעווטה, המרפקים יצאו החוצה ולא יודעת מה קרה במפרק של כף היד. כל הכבוד על המבט קדימה!
סה"כ-ח"ח

arieledaho

New member
אתם ממש מושלמים!!!

אני חושבת שלקפיצות אז צריכה לקצר בעוד כמה חורים (למרות שאני דרסז'יסטית וארכובות ארוכות זה מעולה חחח)

stary1

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo55.gifחיחי...תודע../images/Emo9.gif

אבל רק העיוורצ'יק מושלם

PinkHorse

New member
הנה../images/Emo4.gif

הקטע שאני הכי שונאת ברכיבה שלי זה הרגליים, הן תמיד עפות אחורה ויש להן אישיות משלהן. ובכללי כל תמונה לא דומה לשנייה כי אני רוכבת כמו דחליל

אנה הרגליים פה לא כל כך נוראיות!

בואי נתחיל מזה שהשתפרת בצורה מדהימה!!! סתכלי הרגליים שלך פה הם גבוליות ממש, זאת לא זווית טובה לראות אותם בדיוק אבל ממה שאני רואה הם פחות או יותר ממוקמות טוב, רק להוריד את העקבים לגמרי וזה יראה אחרת! למרות שאני חושבת שגם העקבים פה בסדר, אבל בגלל הזווית אני לא רואה טוב. עכשיו, בקשר לגוף. (ואל תסתמכי ב-100% על מה שאני אומרת לך פה) זה נראה כאילו את זורקת אותו יותר מדי קדימה. ואם לא היית זורקת את הגוף קדימה הרגליים גם היו נראות יותר טוב. (למרות שאני לא בטוחה בקשר אליהן- שוב בגלל הזווית
) זה נראה גם כאילו את קצת נשענת לסוס על הצוואר וזה רק בגלל שאת זורקת את הגוף קדימה (וגם לי יש את הבעיה הזאת).. את צריכה לעשות המון תרגילים על המשקל ברגליים, ולעבוד על הרגליים טוב וזה ישנה לך לגמרי את כל הרכיבה! אבל בקיצור אנה השיפור של ענק!! כאילו זה נראה ממש טוב בכל התמונות שראיתי עד עכשיו=) כל הכבוד

למעלה