פעם סוס שבר את הרגל

Sweet SuGaR

New member
בבאי זה יצור שהומצא בפריפריה!!!!!

אין אף אחד בת"א שמכיר את בבאי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבר הפיל אימפריה~!!!!!!!

OHIO

New member
סליחה???? בבאי רולז!! היה כל הזמן

בערוץ אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בבאי בלב ובנשמה וכל בבר הוא סתם בושה (פם פם) סתם בושה (פם פם) סתם בושה (פם פם) סתם בושהההההההההההההההההה

Blue Eyessss

New member
תומכת!!!!!!!

גפ אני- בבאי בלב ובנשמה וכל בבר הוא סתם בושה-פם פם סתם בושה-פם פם סתם בושההההההההההההההההההההההההההההה ובנוסף- ***אחוות הג'ינג'ים רולז*** "ג'ינג'י-אדום זה קווווול"

Sweet SuGaR

New member
בואו לת"א

נלמד אתכם על הנעלולים (כשאתם יוצאים לדרככם פם פם פם) על בימבה על
בבר
ועל ק-ל-י-מ-ר-ו ושלתיאל קוואק!!! והמומינים!!!!!!! מי זה בבאי!?!?!?!?!?!?

Blue Eyessss

New member
קבלו ת'חתימה!!!

אני מכירה את כלללל אלה!! ות"א סתם בושה שהם לא יודעים מי זה בבאי!

harazy

New member
פחחחחח

נעלולים=נעלולי פלא? אם כן אז גם זה היה ובימבה זה חייתי!!!! בבר=המלך בבר=הפיל?? אם כן אז גם זה קלימרו גם היה שלתיאל קוואק גם היה והמומינים גם היה

גם באדי...../images/Emo3.gif

באדי המסוק ממראי גבוה...הוא אמיץ ואין לו פחד...באדי המסוק ממראי גבוה....

serdonix

New member
קבלו תחתימה!! ../images/Emo9.gif

ושיייי!! בבר אכן המלך!! ובימבה!! ושאלתיאל קוואק! יו איך אהבתי את זה!!!!! ונעלולי הפלא!! *נוסטלגיה* וכולם אומרים לי שעם פן אני דומה לקלימרו...

עבודות קשות לרוב לו!!!

מוש מוש מוש מוש! הוא איכר חרוץץץ אבל תמיד יש הפתעות, תראו!!! אז כידאי לכם לפגוש את מוש מוש מוש מוש, מוש מוש מוש מושששש

גברת פילפלת שולץ../images/Emo3.gif

אני אישה קטנה מאוד ושמיי פילפלת. יש לי כפית קסמים קטנה כפית קסמים שובבה, והיא עושה לי לפעמים תרות כאלללללללללללללללללה מזל שהכול קורה רק לטובה!

יאאאאאאאא את לא יודעת מי זה בבאי?!?

**מכווווווווווות** תשאלי את אחותך אולי היא מכירה!!! בווושה.. וכן בבר זה הפיל המלך..עם ה230950828 הפילים הקטנים שיש לו..

Chikolito

New member
רעות קיבלת את תמיכתי הרבה...

מי שלא מכיר את בבאי חור בהשכלה פשוט חחחחחחחחחחחחחחחחח זה כמו לא לדעת מי זה שלתיאל קוואק

בבאי קיייים איך את לא מכירה אותו?!

הוא כזה שמממן כזה לבן או ורוד שיש לו מטרייה כזאתי צבוענית והוא יכול לעוף איתה והיה איזה ילד אחד עם שיער שחור.. חחח שהם היו חברים ממש טובים וכל החברים של הילד הזה אהבו את בבאיי!! את לא מכירה את זה?! בווווושהה?!?! ותסדרה המלך בבר מה זה לא סבלתי! ועד היום לא סובבללת!! איכסההה חחח בבאי שוולללטטט ועוד יותר זה מוש מוש השור!!

למעלה