פעם סוס שבר את הרגל

PiKolulo

New member
פעם סוס שבר את הרגל

חח תמשיכו אני אוהבת כאלה זה מצחיק!

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאבל אז בא קוסם,

עשה קסם וריפא אותו.. טחחחחח

OHIO

New member
../images/Emo45.gif גוווווו בבאי!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

גלו לי ידידי איך בא אלי בבאי? איך הוא צנח מצחיק כל כך מחזיק במטריה?

OHIO

New member
יש לי חבר ושמו בבאי

יש לי חבר ושמו בבאי איזה מזל שבא דווקא אלי. כי הוא מצחיק והוא צוחק, והוא יודע לשחק, ויש לו אלף ידידים בין החיות והילדים.

S H I L G I

New member
חח אני פשוט לא מצליחה להזכר

אבל אני מכירה את זה שיווווו ראיתי את זה מלא כשהייתי קטנה

harazy

New member
אז בואו ידידיי....

לא זוכר את ההמשך אבל זה משהו כמו אז בואו ידידיי .....משהו משהו משהו.... בבאי

Sweet SuGaR

New member
רואים?!?! זה רק של הפריפריה!!!!!!

שיץ'(= (22:19) : פפפ טוב... אתה יודע מי זה בבאי!?!? ענר (22:20) : ? ענר (22:20) : מה אנייודע? שיץ'(= (22:20) : מי זה בבאי!! סידרה מצויירת ענר (22:21) : בבאי@!???. שיץ'(= (22:21) : כן!!! נכון אין כזה דבר?? ענר (22:21) : אין כזה דבר ענר (22:21) : מה את ממציאה לי דמויות? שיץ'(= (22:23) : לא!!! חברות שלי לא מבינות איך אני לא מכירה אותו! ואני טוענת שאין כזה דבר זאת הייתה ההוכחה הראשונה!!!!! ההוכחה השניה: שיץ'(= (22:34) : אתה מכיר סידרה מצויירת שהיה בה יצור שקראו לו בבאי!??! לויס (22:35) : בבאי!?!? לא מזה? שיץ'(= (22:35) : חחחחח בדיוק!!! די היצור הומצא בפריפריה לויס (22:37) : על מה את מדבר בילבלת אותי =) שיץ'(= (22:37) : חברות שלי המציאו יצור שקוראים לו בבאי ואני לא מכירה בבאי! לויס (22:38) : הם סתם ממציאות ..!

TauraMan

New member
בבאי שולט!!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

והוא לא הומצא בפריפריה

../images/Emo85.gif../images/Emo26.gif ../images/Emo6.gif

גלו לי ידידי מאין בא בבאי? איפה נולד ואיך נדד ואיפה הוא היה? גלו לי ידידי איך בא אלי בבאי? איך הוא צנח מצחיק כל כך מחזיק במטריה? יש לי חבר ושמו בבאי איזה מזל שבא דווקא אלי. כי הוא מצחיק והוא צוחק, והוא יודע לשחק, ויש לו אלף ידידים בין החיות והילדים.

למעלה