פסקולים...

פסקולים...

יש לי שאלה. אני יודעת שלאנג'ל יצא פסקול אחרי סוף העונה החמישית ולבאפי יש את הפסקול של המיוזיקל, אבל חוץ מזה לבאפי יש פסקול רגיל של הסדרה כמו לאנג'ל?

את יודעת אולי איך קוראים להם?

כי חיפשתי באינטרנט את השם ומצאתי שניים אחד של המיוזיקל והשני בכלל של הסרט המקורי....

רייל

New member
הממ.

http://www.ostlyrics.com/b.php יש 3 פסקולים. אחד ששוחרר ב1999, אחד של המיוזיקל ואחד ששוחרר ב2003. תרד למטה בקישור.

kittycatbone

New member
אני יודעת ש..

לפסקול השלישי (כלומר השני לא כולל המיוזיקל) קוראים "רדוי סאנידייל", ולראשון לפי מיטב ידיעתי אין ממש שם.. אלא זה פשוט buffy the vampire slayer soundtrack... כי פשוט יש לי אותו והוא מגניב
(חוץ מכמה שירים מעצבנים)

IDOffryn

New member
יש אפילו 4 פסקולים

הראשון המיוזקל והשלישי יצא בשני מהדורות שונות לאירופה ולארה"ב ככה שזה עוד 2 פסקולים חבל שלא הוציאו דיסק לנגינות של כריסטופר בק וכדומה..

kittycatbone

New member
הו וואלה!

אבל שתי הגירסאות, כאילו האירופאית ושל ארה"ב, זה שירים שונים? או סתם כריכה שונה..?

guysahaf

New member
באחת מהם יש הרבה הרבה יותר

אני חושב שבגירסה האירופאית יש הרבה הרבה הרבה יותר שירים.

kittycatbone

New member
נצל"ש...

ציירתי ציור של ווילו היום... כי .. לא היה לי מה לעשות..
הממ, אני די גרועה בלצייר פרצופים, וזה יצא מעוות ביותר.....
אבל .. אני צריכה להמשיך לנסות אני מניחה..
כדי שזה ייצא לי ביום מן הימים נורמאלי..
הנה הציור

sknr 1

New member
בעיית השמנה

לדעתי וילו ממש יפה, אבל לאחרונה היא מאוד השמינה, בימיוחד בפנים, מה שמאוד מכער אותה. הבעיה קיימת גם אצל הרבה שחקנים מפורסמים !! אפילו ג'ורג' מהסידרה סינפלד - אפילו שבמקור הוא היה שמן, השמין ממש בצורה קיצונית, בפעם האחרונה שראיתי אותו בטלביזיה !! כנל לגבי צנדלר מהסידרה חברים, ועוד אחרים שאני לא זוכר כרגע

Shir4Ever

New member
איי מושלמת../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

שמנה או לא שמנה היא פשוטטטט יאאאאאאאאאאאפה

sknr 1

New member
נכון, אבל....

היא נורא השמינה, וזה מכער אותה נורא )) :

guysahaf

New member
וגם אנג'ל....

לא נעים להגיד בפורום הזה, אבל סתכלו על אנג'ל בעונה הראשונה של באפי, ובעונה החמישית של "אנג'ל". מישהו קצת השמין בפנים... נראה שמתחילת באפי עד סוף אנג'ל, כל המשקל של באפי עבר לאנג'ל. היא נהייתה גפרור והוא נהיה... מקרר.

kittycatbone

New member
חח תאוריה טובה../images/Emo6.gif

למרות שאנג'ל (דיויד בוריאנז!) הוא לגמרי לא היחיד שהשמין..
דבר ראשון, גם אלייזה דושקו קצת תפחה... ואפילו ספייק שתמיד נראה טוב, אפשר לראות שהוא טיפה יותר "גדול".. וזאנדר... וזה תמיד ככה
לא יודעת למה... אבל כולם בכל מיני סדרות וכאלה פשוט משמינים קצת עם הזמן
היחידה באמת ששוברת את המסורת זאת שרה מישל גלר שרק הופכת ונעלמת מרגע לרגע
(וגם ג'ואי, כאילו מאט לה-בלנק לא בדיוק.. הרזה בואו נאמר
)

נו מרוויחים כסף, מרוויחים מעריצות

והמפגרות שאנחנו, נישאר איתם תמיד
אז הם אל צריכים להשקיע XD וספייק לא השמין. זאת המצלמה

kittycatbone

New member
חח אוקיי../images/Emo6.gif

וצודקת
אולי זה זה... XDD למרות שהייתי רוצה שדיויד בוריאנז יחזור לימי האנורקסיות של עונה 1 של באפי שלו..
הוא פשוט חתיך ככה!
וממש לא חתיך עכשיו..
טוב, אולי טיפה. אבל כל כך הרבה פחות..
|כמובן אבל שאני לא מזלזלת בשחקן עצמו, כי מבחינת משחק הוא שחקן מעולה לדעתי!|

sknr 1

New member
צודק

בתור ערפד שלא צריך להישתנות, הוא השמין מאוד. הרבה שחקנים, מרגע שהם מיתפרסמים, מתחילים להשמין , מוזר ?? !! מעניין למה

בסדר אבל אל תשכחו שהוא בן אדם

הוא כבר לא בן 20 ומשהו (לא זוכרת מתי בדיוק הוא התחיל את הסידרה) הוא בדיוק כמו כל בן אדם שאנחנו מכירים מהחיי יום יום שלנו - מתבגרים משמינים, משתנים. אתם לא באמת מצפים שבגיל 40 תיראו כמו שניראתם בגיל 20 נכון? והאמת אני לא מבינה מה אתם רוצים, נכון הוא השמין קצת עם השנים אבל השניה ראיתי תמונות חדשות שלו בפורום והוא ניראה מצויין, אז הוא לא אנורקס אבל הוא גם לא מקרר!

אהמ ג'יימס אהמ...

ג'יימס מרסטרס [ספייק נו] התחיל את הסדרה בגיל 34 אם אני לא טועה. ועד עונה 6 או 7 הוא לא נראה יותר מ-25.

למעלה