פסקולים...

kittycatbone

New member
ג'יימס מרסטרס

הוא באמת מקרה מיוחד
כאילו בגיל שלו הוא נראה פשוט פי אלף יותר צעיר!!!!! אבל מה שכן, למרות שהשינוי בקושי נראה ולא ממש מפריע, אפילו הוא השמין טיפטיפטיפטיפונת יחסית לעונה 2 של באפי... תסתכלו ותראו שרואים שהוא יותר "אנורקס" שם
אגב, אולי באמת אי אפשר לצפות שבגיל 20 הם יראו כמו שהם בגיל 40, זה לגמרי נכון, אבל דיויד בוריאנז הוא בסה"כ בן 34 אם אני לא טועה... ואולי זה לא צעיר, אבל זה לגמרי לא זקן, ולדעתי האישית לא אמורים להתחיל להשמין בגיל הזה... כאילו אולי הוא כמובן לא יראה כמו בשנות ה20 שלו, אבל הוא עדיין יכול להיראות יותר טוב!

סתם זרקתי מספרים

לא ידעתי בן כמה הוא בכלל או בן כמה הוא היה. אבל בכל מקרה למה שאמרת בסוף, אולי הוא לא ניראה כמו שהוא היה בן 20 אבל לדעתי הוא עדיין בגיל 34 ניראה מצויין.....

אז?

תסתכלי על טום קרוז הוא בן 40 פלוס וברוב בסרטים שלו הוא ניראה בן 25-30 בלחץ.... יש אנשים שניראים תמיד צעירים יותר כי ככה הם (שזה יכול להיות דבר טוב אבל יכול להיות גם דבר רע מבחינתי), אבל עדיין אין לזה שום קשר למה שאמרתי שאנשים הם לא ערפדים (!) הם מישתנים עם השנים... וחוץ מזה לדעתי לפחות ג'יימס לא ניראה צעיר בכלל. זה לא מונע ממנו להראות מצויין, אבל זה שהוא נראה טוב גם לא גורם לו להיראות צעיר. בשום שלב בסידרה לא הייתי נותנת לו גיל +20, גם בפרק הראשון שהוא הופיע בבאפי המראה שלו קרץ לגיל 30.....

kittycatbone

New member
כן זה נכון...

אבל הקטע אצל ג'יימס זה שהוא פשוט נראה מצויין
כאילו אולי היה לו מראה של 30 וקצת, אבל כשהוא הגיע כבר לגיל ארבעים זה לא נראה כמעט כאילו הוא השתנה, ככה שבגיל ארבעים להיראות כמו בן 30 וקצת זה מעולה
אשכרה ערפד הוא

k R I P s

New member
ממש יפה!!!!!

אומנם לא ממש דומה לווילו אבל ההציור עצמו ממש יפה!!! ח"ח

kittycatbone

New member
תודה../images/Emo9.gif

וכן... :S זה לא ממש דומה...
אבל זה עוד משהו שאני צריכה לעבוד עליו... XP

kittycatbone

New member
והפעם פיית'..

שוב, רציתי לצייר... כמו שאמרתי אני צריכה להתאמן אז אני ממשיכה
והפעם ציירתי את פיית'... יש שם כמה דברים מעוותים במיוחד גם כן (נו כרגיל
).. במיוחד השפתיים..
הממ זה הציור
ואני אשמח אם תגיבו לי... ^^

talrv

New member
אהבתי את הציור של ווילו ../images/Emo13.gif

יש פוטנציאל.. רק מוודאת שאת זוכרת את מגבלת ה-5 תמונות לשרשור. אם תרצי, תבקשי ואני אפתח לך גלריה. טל.

kittycatbone

New member
הו שכחתי מזה../images/Emo2.gif

ותודה
אני אמשיך להתאמן... ^^ וגם מאוד כיף לצייר דמויות מבאפי/אנג'ל.. רק שאני חוששת לצייר בנים.. :X אני בטח עוד יותר גרועה בזה... וגם אני לא רוצה לצייר כאלה שבאמת חתיכים, כי אז הם ייצאו לי מכוערים + וזה יהיה חבל..
(בגלל זה בבצפר כשהיינו צריכים להביא תמונה של מישהו שאנחנו מכירים לא רציתי, כי ידעתי שזה ייצא לי מכוער ולא דומה אז לא רציתי להעליב...
ככה שבמקום ציירתי את ווילו)

sknr 1

New member
ואוו !!!

ציורים טובים, עים תמשיכי תוכלי להישתפר !! יש לך אותם בנפח המקורי? אים כן תישלחי לי בבקשה לאי מל - [email protected] אני אוסף תמונות וציורים מהסידרה באפי

kittycatbone

New member
תודה!!../images/Emo9.gif

ובנפח המקורי אני לא יודעת אם ממש שווה לך, כי זה כזה של 2000 על לא יודעת מה, וכשרואים את זה ב100% זה סתם מטושטש כזה ומוזר...
גם זה יחסית גדול עדיין.. אבל אם אתה עדיין רוצה שאני אשלח אותם פסדר
רק תגיד

white is formal

New member
יצא די דומה לדעתי, יותר מווילו....|

כל הכבוד אהבתי אגב הקו הזה בכותרת זה ניסיון ל-

LadyHacksAway

New member
נצל"ש

אני יודעת שאני לא כותבת הרבה אבל חלקכם מכירים אותי קיצר אמא שלי חזרה מתאילנד לא מזמן[ביום חמישי ליתר דיוק] והביאה לי 6 עונות של באפי! כל העונות עלו 250 שקל! חסרה לי רק עונה 4 שהייתה חסרה במלאי סתם רציתי להשוויץ
לילה טוב!

למעלה