פסקולים...

talrv

New member
בטח מזויף ../images/Emo3.gif

סתם, תתחדשי אור!!
טל.

לא דווקא...

המטבע שלהם דיי זול יחסית לשקל אצלנו אז יש מצב שהוא מצא דיסקים מקוריים במחיר מציאה שכזה.... אבל תמיד יכול להיות שגם לא

c o n n o r

New member
תאילנד = ארץ הזיופים

נכון שקונים שם דברים בגרושים אבל כל מה שיש שם מזוייף

guysahaf

New member
ועוד איך זה מזוייף

אבא שלי כל הזמן טס לתאילנד ומביא לי דברים, ולפעמים אני טס איתו ורואה איך הם עושים את זה. זה מאוד איכותי - אבל מזוייף.

Real Fetish

New member
מוכרים שם גם את אנג'ל? ../images/Emo13.gif

כמה עולות כל העונות ביחד אם את\ה יודע\ת כמובן.

sknr 1

New member
זה לא משנה......

אים האיכות זהה למקור, אז זה ממש לא משנה. חוץ מיזה שההגדרה של מזויף היא ממש מזוייפת !! לדוגמה - אים יש לי דיסק שקניתי בחנות בכסף, ואני מעתיק אותו למחשב ואחר כך צורב אותו לדיסק , בישביל לישמור עותק לגיבוי (במידה והמקור ינזק/ ישרט/ילך לעיבוד. אז מה זה אומר שהעותק מזוייף ?? כנל לגבי תוכנות מקוריות שעולות הרבה כסף, ואי גבויים בדיסקים נוספים גובל בחוסר אחריות (במידה והתוכנה או השירים חשובים לכם)

kittycatbone

New member
אף פעם לא חשבתי על זה באמת..

לצרוב לעצמי את הדיסקים הקנויים שלי... כי באמת לפעמים אני מפחדת שיגנבו לי, או שאני אאבד את הדיסקים.. כאילו כשהם בתוך התיק הזה של הדיסקים.. או שאחד הדיסקים יישבר לי..
וזה דיסקים שאני ממש אוהבת! אבל צד שני.. יש לי כבר בזמן האחרון יותר מדי דיסקים מכדי לעשות גיבוי לכל אחד מהם...
אבל אתה צודק! ולדעתי האישית, כל עוד זה איכותי, אז למי אכפת שזה "מזוייף"?? העיקר שזה באפי, איכותי, היה זול, וזה כמעט כל העונות!!

למעלה