פסססססססססססססססססססססססט

דרור4

New member
מזל טוב, יא סטס ../images/Emo65.gif

מזל טוב סטס, תהנה ותחגוג ותשתכר. האמת היא שכל הטכניון חגג. keep up the good work, ושהמשך חייך ימלאו בהנאה תענוגות והצלחה.

StasikD

New member
תודה תודה לכולם ../images/Emo13.gif

ההתאפקות מתגובות בימים האחרונים גרמה לי להרהר. כבר שנה וחצי כמנהל, אני חושב להתחיל להוריד פרופיל. אני לא נהיה צעיר יותר, ומתישהו נצטרך לחפש מחליפים. אז לשאלות מועמדים סטנדרטיות אני אנסה להתאפק מלענות, הגיע הזמן לגדל דור מחליפים. יש לנו מאגרי מידע אדירים, נשאר רק ללמד אחד את השני להשתמש בהם. תודה לכולכם, אישית, אני פשוט מתקשה להגיב על כל ברכה כי אני נתקע עם חיוך כשאני קורא אותן.

Cvoog

New member
סוף סוף! ../images/Emo24.gif

כי השנה לא רק לטכניון ולבן גוריון מותר לחגוג את יום הסטודנט יומיים, גם לסטס מותר לחגוג יומולדת יומיים!
בכל מקרה, אני מופתע שאף אשף ארכיון לא עלה על זה, אבל האמת מוכרחה לצאת לאור. מכיוון שלסטס מותר להעתיק ברכות יומולדת (ר' שרשור ברכות לגרגמל מגיע), גם לי מותר! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=159&msgid=24552991 (רק כדי שכולם יתרשמו כמה היינו משקיעים פעם בשרשורי יומולדת. לא עוד, עכשיו אנחנו עסוקים בלהתווכח עם עתודאים לעתיד)

Hamall

New member
הממ

באמת לא הבנתי את פשר השורה: "הגיע הזמן להגיד לך תודה, על שתמיד היית כזאת נחמדה!"

amircn1

New member
מזל טוב...../images/Emo140.gif

יומהולדת שמייח (למרות שזה מגיע קצת באיחור
)

למעלה