פסססססססססססססססססססססססט

the last anigma

New member
מזל טובבבבבבבב!!!

יום הולדת שמח סטס... רק רציתי להגיד... שבתור בנאדם צבוע, חלול וריק מתוכן.. אתה די נחמד
סתם נו... אין לי מושג מה הפורום הזה היה עושה בלי מכונת הלינקים שלו... ובכלל בלעדיך כגולש וכבנאדם ולאו דווקא מנהל. אה כן, ובזכותך ובזכות וילי אני כבר יודעת קצת יותר על מעגלי זרם חילופין..
שיהיה במזל טוב... ואיך אומרים.. עד מאה כעשרים!! (או עשרים ואחד)

שמש27

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif המון המון מזל טוב!! ../images/Emo65.gif

לסטס שלנו - המון ברכות ליום הולדתך! אתה בטח עסוק נורא ותקרא את זה רק מחר - אז אני מקווה שעשית לך אחלה יומהולדת! ואם היה לך טיפה עצוב מתישהוא לאורך היום - דע לך שהיתה זאת יומהולדת מצוינת - כי אין יום שמח מאד בלי טיפה עצב! (זה כמו שהבשלנים הגדולים תמיד שמים טיפה מלח בעוגת נורא מתוקה
) אז רק תמשיך להיות כמו שאתה, ושישמור עליך האל והדיקן
בהצלחה בכל!

A Show

New member
מזל טוב סטס ../images/Emo13.gif../images/Emo77.gif ושלל ברכות../images/Emo47.gif

Rinushkaa

New member
../images/Emo48.gifשלחתי לך הודעה בבוקר.

לא הבנתי למה אתה סנוב ולא חוזר אליי. כל היום עברו לי בראש הקללות שאני אקלל אותך בערב ובסוף, כשכבר נסגרתי על מה אני חושבת עליך והתקשרתי, "המנוי אינו קיים" [או משהו כזה] זיין לי את הצורה
. אז רציתי להתנצל קודם כל, ולאחל לך המון המון מזל טוב יא גבר גבר
(<-מה שוטרת בזה?), ובעיקר עד 100 עם בת 20!!!
מואוואהההה הבלונדינית המתהווה של הפורום
! (אגב, יש סרטון חדש מיום הסטודנט, הפעם יצאתי קצת פחות בלונדינית..
)

eivi

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo65.gifיומולדת שמח../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

misterdude

New member
מזל טוב!!

תמשיך להיות עתודאי שנראה טוב מהרגיל, בשאיפה אלי (מלמטה
) מה עוד לאחל לך לשנה הקרובה? בוא נראה, אתה אמור לסיים את התואר ולחזור לשירות, אז המון הצלחה בזה שיהיה לך...

Johnny the Doe

New member
מזל טוב יא סחבי!

סטאס, אין משהו שאני יכול לאחל לך יותר מאשר שתישאר האדם המיוחד שאתה, עם היכולת תמיד להיות אוזן קשבת, הרגישות האינסופית וההומור המעוות שלך
איחלתי ליען בהצלחה

למעלה