פסססססססססססססססססססססססט

Cvoog

New member
פסססססססססססססססססססססססט

לסטס יש היום יומולדת 21, אבל לא שמעתם את זה ממני...

moriai

New member
../images/Emo24.gif

סטסוןןןןןןןןןןןןן
כבר איחלתי לך מזל טוב אבל מה רע בעוד פעם? שיהיה לך רק טוב,אושר,עושר,בריאות(חשוב......
),הצלחה וחרשנות יתר!! אני מקווה שתהיה שנה מוצלחת,מכל הבחינות מתה עליך
מורי

Mushon8

New member
../images/Emo65.gif אני חייב לזוז למשחק כדורסל,

אני אחזור ואאחל...

Mushon8

New member
ל ../images/Emo47.gif הבלתי מעורער...

תמשיך להיות בן אדם תותח, משכמך ומעלה, ומקווה שתגיע לצבא ויפתחו לך את הישבן בעבודות שקשורות למקצוע
תשאיר קצת בחורות שם, איפה שאתה... מושון.

Cvoog

New member
טוב מסתבר שלא מספיק לו שרשור

הוא דרש גם ברכה מושקעת.. אז הנה: סטס היקר! חשבתי מה לך לאחל לרגל יום הולדתך העשרים ואחת דומה כי כל דבר יפה וחשוב כאן כבר נסחט. ובטבע יש כל כך הרבה דברים יפים לומר, אז כתבתי שיר קטן עם מסר די מוזר. זוכר איך פעם מזמן בילינו בצ'אט כל הלילה? היה כל כך נחמד לעבוד על כולם עם בודס ושמש למעלה. לפתע אבל אנחנו סטודנטים - גדולים ובוגרים, אבוי לנו אם במקום ללמוד עכשיו נעשה כאלה דברים.... הגיע הזמן להגיד לך תודה, על שתמיד היית כזאת נחמדה! כי גם כשהמצב בקוונטים, אתה הופך את הדברים לסימפטיים. לכל אפסילון קטן כרצוננו (אתה זוכר מה שבשנה א' עבר עלינו)... בקיצור, כמו גדולים - הגענו לחלק של האיחולים חייה את הרגע, רגע את החיים - העולם מזמן הפתעות, המזל מזמן אתגרים. ימים קשים עוד לפניך, אל תכנע לרגע - כי אתה תצליח לעבור הכל ללא פגע. יש הרבה דברים שהייתי רוצה עוד לומר, אך לצערי המקום נגמר. מזל טוב, יומולדת שמח, המון המון בריאות ואושר (ברכות נדושות כנהוג) אוהב, סיווג נ.ב אם ממש משעמם לך אתה מוזמן לקרוא את האות הראשונה בכל שורה מלמעלה למטה... והמווון מזל טוב גם לקוזקיש שחוגג שנה בפורום
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=159&msgid=54763884

bigredlight

New member
פששש....

כל-כך הרבה ימי הולדת באותה תקופה. המממ.... מה מיוחד בתקופה שלפני 9 חודשים וכמה שנים? מעניין
מזל טוף

BugoK

New member
מזל טוב ענקי!

לבן אדם שנותן מעל ומעבר למען פורום. תודה רבה לך, ועד מאה כעשרים.

למעלה