פני הרוע

בון דוק

Well-known member
1757596223148.png

הרוצחת

DANIAVNI

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 136943

הרוצחת

נציין רק שהיא נעצרה על סמך פרשנות שניתנה לפוסט שפירסמה על הצתת ביתו של ראש ממשלת נפאל .
לא מיתמם, אני די בטוח שהיא הסיתה נגד נתניהו וכנראה שגם היא יודעת את זה .
כולנו מבינים ודי בטוחים .
הבעייה שמה שאנחנו מנחשים מדמיינים משערים וחשים לא מספיק ולא צריך להיות מספיק כדי לעצור אדם ולהרשיעו .

ai27

Well-known member
נציין רק שהיא נעצרה על סמך פרשנות שניתנה לפוסט שפירסמה על הצתת ביתו של ראש ממשלת נפאל .
היא פרסמה סיסמא כהניסטית,
ורמזה על שאיפה לחסול ראש ממשלה.

להתעלם מזה ייצור תקדים מסוכן.
הבעייה שמה שאנחנו מנחשים מדמיינים משערים וחשים לא מספיק ולא צריך להיות מספיק כדי לעצור אדם ולהרשיעו .
אפשר לערב את המחלקה היהודית
היא עדיין לא פורקה

Harrington

Well-known member
מנהל
צפה בקובץ המצורף 136943

הרוצחת

בהתחלה באתי לכתוב, בתגובה לכותרת המשנה, שאני לא חושב שביהמ"ש צריך להחליט על-פי 'לא ניתן לשלול (מסוכנות)' אלא על-פי קביעה פוזיטיבית בלבד. אבל לאחר שצפיתי בסרטון, החלטתי שלא לכתוב זאת. אכן כשהיא מדברת מתוך אולם בית המשפט ולאחר שנעצרה על "הצורך למגר את האיש הזה", בהחלט נכון לומר ש"לא ניתן לשלול את מסוכנותה" ונכון לקבל החלטה בהתאם (קרי המשך מעצר). אמנם אם ניתן להשיג את התוצאה הרצויה גם בדרכים חלופיות, דרקוניות פחות, עדיף. אבל כנראה שזה לא הוצע במקרה הזה (אם נכון, פאק של עורכת דינה).

כל זה כמובן מעבר לראיות שנטען שהתביעה הציגה שמאשרים את מסוכנותה וכו'.

זו בהחלט טענה מיתממת. קטע אגב שאני לא מבין אצל השמאל (בדרך כלל). כאילו, אם אתה חושב משהו, מחליט לומר משהו, עמוד מאחורי דבריך כמו גבר (גם כשאתה אשה :cool:). לעשות כאילו רק כדי להתחמק מצעדי ענישה כמתחייב במדינת חוק? מלמד לא מעט על האנשים שנוהגים כך. אמנם לגיטימי כמובן לנסות להתחמק מענישה ומעצר ולגיטימי להעלות במסגרת זו כל תירוץ שיכול לסייע בכך. אני לא מצפה מאף חשוד/נאשם ללכת מורם ראש לכלא רק כדי 'לצאת גבר'. אבל מבחינה ציבורית זה בהחלט מעיד על האוכלוסיה המדוברת ובמקרה הזה, על הדוקטורית הזאת.

בכל מקרה כמו שכתבת בעצמך (לא כולל המשפט האחרון שלך), אין כאן לא ניחוש, לא דמיון, לא השערה ולא תחושה. מובן לחלוטין מה הגב' ביקשה לומר ומשחקי נדמה לי אינם רלוונטיים כשמדובר בשאלת מסוכנות. טוב עשה בית המשפט כשלא נכנע לטיעון הזה (ככל שהועלה גם שם) ולא שיתף פעולה עם משחקי 'נדמה לי'.

certified.woke

Well-known member
וואו, איזה להג לגלזי!
המחוזי חיפה הוריד את השלום עכו מן העץ עליו טיפס...

צפה בקובץ המצורף 136943

הרוצחת

מה אפשר לצפות ממי שעובדת בתור עובדת מחקר בחוג למקרא עמית הוראה בחוג ללימודי הערבית והאסלאם?

certified.woke

Well-known member
מה בדיוק אינו נושא חן בעיניך בדר' יולנדה יבור, "עובדת מחקר", "חוג למקרא", "עמית הוראה", או "חוג ללימודי הערבית והאסלאם"?

certified.woke

Well-known member
אהבל, היא לא נסתה לרצוח איש, אלא חשפה דעתה על ראש הממשלה המכהן והתבטאה מטאפורית.
דעתי דומה, כך גם דעת מכרי.
זו בעצם סתימת פיות אלימה...

נערך לאחרונה ב:
הפועל השחור ממורמר? :) עד איזה שעה יהיה לנו שקט ממך היום לאחר לילה קשה שהיה לך? (פעם קודמת, היית צריך לישון כמעט עד הצהריים :sleep: עד מתי תצטרך לישון היום מרוב התשישות? :unsure: ). חבל, הרי הצעתי לך פתרון, קח דלי, מגב, סמרטוט, מטאטא, יעה ובוא שטוף לי את הבית, אתן לך יותר מאשר 35 ש"ח לשעה שאתה מרוויח כפועל שחור

ממורמרי,
אתה לא שיא השכל כפי מה שהוסבר והוכח, אז רגע לפני הסוף, בוא קבל שיעור חשוב, שכאשר הובסת, תפנה ללכת ותברח עם הזנב בין הרגליים כל עוד נפשך בך. אבל מה שלא, אל תהיה |טמבל| מספיק בשביל לחשוב שאם תישאר ותמשיך לדבר לאחר שהובסת אז תנצח, ובינתיים תמשיך לחטוף עוד ועוד 😂
יש לך מעל 20 תגובות להגיב, ידוע לי שזאת עבודה קשה עבורך ואתה מותש מעבודתך כפועל שחור בלילות ולא יכול עוד.
מה לעשות, אלו החיים שיצרת כשבחרת לא ללמוד וכעת אתה משלים בגרויות כרוני |אקדמאי|

למעלה