עם מי הייתם רוצים לראות את ברי משתף פעולה פה בארץ? עם מי הייתם רוצים לראות אותו משתף פעולה עם כל זמר/ת או להקה שתבחרו בחו"ל? איזה שיר ישראלי הכי הייתם רוצים שברי יעשה לו קאבר?
פעולה פה בארץ. בחו"ל? הייתי שולח לעשות שיתוף פעולה עם ה dirty three הרכב אינסטרומנטלי של כינור-גיטרה-תופים, רק שהייתי מכניס את ברי התפקיד גיטרה ומעביר את הגיטריסט שלהם לתפקיד בס.
בתכלס, כל דבר של מאיר אריאל, אולי הכי את "שיר כאב" זה יכול להיתו אחלה פראדוקס. וגם "פראג" של אריק איינשטיין ושלום חנוך (מה שאגב די הגיוני, מכיוון שברי ציין אותו כשיר האהוב עליו של איינשטיין, אחד הזמרים האהובים עליו, כידוע).
הייתי רוצה לראות מה יוליד שילוב של טקסט רגיש כמו של חמי רודנר ונגינה קורעת של ברי. גם ירמי קפלן יהיה טוב. חייבת לציין, באותה הזדמנות-שהייתי רוצה לראות אותו חוזר ומשתף פעולה עם יזהר אשדות. אמממ...בחו''ל? אריק קלפטון נשמע מפתה. (תדמיינו לעצמכם את ברי שלנו מביא אותה ב"LAYLA". היה יוצא בנזונה). שיר ישראלי ...? את רוב הטובים ברי עושה
. מתוך מעבר מהיר על המחלקה הישראלית בוינאמפ הייתי מסוקרנת לשמוע את לבן בחלום שחור בביצוע סחרופי. היה יכול לצאת שונה מהקול המאומץ של רודנר.
אבל הייתי רוצה שברי יעשה חידוש ל"גשם" של אלי לוזון. נראה לי כמו פוטנציאל ענק (רק תחשבו על הגיטרות בקטע של ה"אוו אווווווו אוווווווווו"). שת"פ? בארץ - הדורבנים (הלהקה החביבה הנוכחית שלי).
בחו"ל - רדיוהד כמובן. עם דגש על השירים "Bones", "Paranoid Android" ו - "Just". מי יודע, אולי עוד ייצא מזה משהו.
ורוב האנשים שלא ידעו את בנזין בימיה (בד"כ בני דורי ומטה), לא מכירים את הגרסא הזאת. מזכיר לי שפעם הייתי ביומולדת של מישהו מהשכבה באיזה באר, וסגרו את הערב עם השיר הזה, בגרסה של בנזין. השתכרתי אז קצת, ובזמן שחצי מהאנשים שם עמדו ורק אני קפצתי באמצע וצרחתי עליהם -"זה לא קאבר, זה המקורי!!!". אוי, כל-כך טוב שהפסקתי לשתות...