פנטזיה

ofirmoon

New member
פנטזיה

עם מי הייתם רוצים לראות את ברי משתף פעולה פה בארץ? עם מי הייתם רוצים לראות אותו משתף פעולה עם כל זמר/ת או להקה שתבחרו בחו"ל? איזה שיר ישראלי הכי הייתם רוצים שברי יעשה לו קאבר?

CaerBannog

New member
באמת שכבר לא נשאר לו עם מי לשתף

פעולה פה בארץ. בחו"ל? הייתי שולח לעשות שיתוף פעולה עם ה dirty three הרכב אינסטרומנטלי של כינור-גיטרה-תופים, רק שהייתי מכניס את ברי התפקיד גיטרה ומעביר את הגיטריסט שלהם לתפקיד בס.

CaerBannog

New member
אה, שכחתי שיר ישראלי.

בתכלס, כל דבר של מאיר אריאל, אולי הכי את "שיר כאב" זה יכול להיתו אחלה פראדוקס. וגם "פראג" של אריק איינשטיין ושלום חנוך (מה שאגב די הגיוני, מכיוון שברי ציין אותו כשיר האהוב עליו של איינשטיין, אחד הזמרים האהובים עליו, כידוע).

PussyHell

New member
בכל אופן, אני אענה כי זה נחמד.

הייתי רוצה לראות מה יוליד שילוב של טקסט רגיש כמו של חמי רודנר ונגינה קורעת של ברי. גם ירמי קפלן יהיה טוב. חייבת לציין, באותה הזדמנות-שהייתי רוצה לראות אותו חוזר ומשתף פעולה עם יזהר אשדות. אמממ...בחו''ל? אריק קלפטון נשמע מפתה. (תדמיינו לעצמכם את ברי שלנו מביא אותה ב"LAYLA". היה יוצא בנזונה). שיר ישראלי ...? את רוב הטובים ברי עושה
. מתוך מעבר מהיר על המחלקה הישראלית בוינאמפ הייתי מסוקרנת לשמוע את לבן בחלום שחור בביצוע סחרופי. היה יכול לצאת שונה מהקול המאומץ של רודנר.

אביavi2

New member
טוב, זה אולי קצת מוזר, אבל...

אמן בארץ- דנה ברגר (כן, כן, זה נראה לי יכול להיות לא רע בכלל). חידוש? אמממ... "עברנו את פרעה" של מאיר אריאל. ואמן בחו"ל...אולי עם מאסיב אטאק...

RYaniv

New member
לא יודע למה

אבל הייתי רוצה שברי יעשה חידוש ל"גשם" של אלי לוזון. נראה לי כמו פוטנציאל ענק (רק תחשבו על הגיטרות בקטע של ה"אוו אווווווו אוווווווווו"). שת"פ? בארץ - הדורבנים (הלהקה החביבה הנוכחית שלי).
בחו"ל - רדיוהד כמובן. עם דגש על השירים "Bones", "Paranoid Android" ו - "Just". מי יודע, אולי עוד ייצא מזה משהו.

giba70

New member
אלי לוזון בעצמו חידש את "גשם"

במקור זה שיר של בנזין. ובאמת חבל שלא שומעים כמעט את הגרסה המקורית, הרבה יותר טובה מאשר של אלי לוזון.

RYaniv

New member
וואלה

אפילו השיר היחידי שעוד סבלתי אצלו הוא לא שלו.

קניידעל

New member
באמת הרבה יותר טובה

ורוב האנשים שלא ידעו את בנזין בימיה (בד"כ בני דורי ומטה), לא מכירים את הגרסא הזאת. מזכיר לי שפעם הייתי ביומולדת של מישהו מהשכבה באיזה באר, וסגרו את הערב עם השיר הזה, בגרסה של בנזין. השתכרתי אז קצת, ובזמן שחצי מהאנשים שם עמדו ורק אני קפצתי באמצע וצרחתי עליהם -"זה לא קאבר, זה המקורי!!!". אוי, כל-כך טוב שהפסקתי לשתות...
לפחות אלכוהול לא טעים.

Mייקל

New member
אכן חלום סחרוף עם יורק ביחד.

אני רוצה לשמוע אותם ביחד. 'קרמה פוליס' עם הגיטרות של ברי. אח...

giba70

New member
אני הייתי רוצה לשמוע אותם

מבצעים יחד את Climbing Up The Walls, מתוך OK Computer, זה שיר מאוד חזק. וגם את My Iron Lung מ-The Bends

ofirmoon

New member
מה דעתכם?

ברי עם פרל ג'אם או רד הוט צ'ילי פפרז או אלאניס מוריסט כל שילוב פצצה

ofirmoon

New member
אבי סינגולדה

הייתי גם פעם רוצה לראות שילוב של ברי סחרוף עם אבי סינגולדה זה יכול להיות פסגת השיאפות מבחינת הרוק הארצישראלי

PussyHell

New member
אז אם כבר אבי סינגולדה...

שיצרפו אליהם את הגיטריסט האשף ארז נץ לטריו. יהיה יוסי.

giba70

New member
יהיה יוסי? אז שיהיה יוסי פיין ../images/Emo45.gif

באסיסט מעולה! מה אתם אומרים על שילוב שלו עם ברי?

PussyHell

New member
ג'יבה, אנחנו רוקמים לברי פרויקטים

שצריך להציע לו לעשות!

PussyHell

New member
אה, ו...

יוסי פיין, פעיל ב...? ? עם מי הוא מבסבס (מנגן בבאס
) ובאילו פרויקטים? השם מוכר לי ממומה.

ArsaWhat

New member
אקסנטריק סאונד סיסטם

ניגן גם עם דייויד בואי ולו ריד, והפיק את השני של הדג נחש והשני של שב"ק ס'.

למעלה