פנטזיה

Fall To Pieces3

New member
פנטזיה

מה הפנטזיה שלכם? איזה בן סקסי הוא האידיאל מבכינתכם? צבע שיער, עור, משקל, שיער אני רוצה פרטים! :] ושנה ט ובה

TerryKasper

New member
אידיאלים =\= פנטזיה

לפחות מבחינתי; אידיאל, "גבר/ת החלומות" הם מה שהכי הייתי רוצה לצידי, בעוד ה"פנטזיה" היא אקט או סיטואציה שארצה לחוות. ואם כבר טרחתי להיות כזה נכון מבחינה פוליטית, might as well שאענה על השאלה [: שהופכת בעצם לשלוש (אפילו ארבע) שאלות- אין לי העדפה אמיתית לצבעים, פרט לעיניים חומות. עיניים חומות זה מקסים. על הכל בערך. גבר החלומות שלי יהיה גבוה. 190+ גבוה. חשוב לי שהוא גם לא יהיה דחליל שחיפי, אבל זה לא בהכרח אומר שהוא מחויב לשרירים. אני אוהב גבות עבות, ומופרדות, כמובן. הבעה רצינית שכזאת, מישהו אחראי וחרוץ שיודע מה הוא רוצה וכבר סלל מראש את הדך להשיג אותו. מזל גדי, עקרב? משהו בין הסכמות האישיותיות. כשזה מגיע לאישה, ההעדפות שונות לחלוטין. כשמישהי רק מגיע לי לגובה העיניים, היא נפסלת מראש. לא בתור ידידה, רק כבת זוג. אני אוהב אותן נמוכות, 160~150 נמוכות. המשקל לא מפריע לי, כל עוד המידות שלה נשיות [שעון-חול מובהק]. חזה גדול זו מעלה, אך לא הכרח. עגן לעומת זאת... 3>. אני אוהב בחורות שצוחקות המון, מהכל. כאלה שמחייכות רוב הזמן... תכלס כל הפרטים האלה, אצל בנים ובנות שוליים להחריד. הדרך האמיתית לליבו של טרי היא דרך בטנו. אנשים שיודעים לבשל כובשים אותי בין רגע. הפנטזיה הגדולה שלי תשאר בגדר סוד, או לפחות תשאר רחוקה מהעין עד שאחליט על אחת יחידה שאני באמת רוצה.

lily kane

New member
אני אלך על נוסח דומה לטרי

אני לא חושבת שיש לי אידאל כל כך וגם אצלי זה שונה בין בנים לבנות יש כמה סגננות צבע שיער: אדמוני,בלונדני,שחור,אותם עדיף ארוך וכמה שיותר חום כהה אני אוהבת עם תסרוקת קארה אבל זה פחות ימשוך אותי מאופציות אחרות עור: לבן עדיפות ללבן חיוור,או מעט מעט שזוף עיניים: ירקות,סוג מסוים של כחול אוקינוס שכזה צהובות או כל צבע פחות רגיל עלול לעשות לי את זה פנים: כאלו שנראו שסתתו אותם בסלע ,עצמות לחיים מרשימות בהחלט יעשו לי משהו ללא זקן או שפם שפתיים: ארוכות ודקות גוף: אני אעדיף שחיפים עם מעט קווי שרירים לעיתים נדירות אני אעדיף סוג מסוים של אנשים בעלי מבנה גוף רחב יותר ויותר שרירים כול עוד יש להם ביטחון עצמי ושיער ארוך (מבנה של זמרי מטאל) אני אהיה חייבת מישהו שעוקף אותי בגובהה אם זה הולך לבהות לי בציצים שלפחות יהיה מספיק גבוהה כדי שאחשוב שהוא מתבונן לי בעיניים לבוש גותי ובן שמבין חצי מילה על שירה ושיחות נפש ימיס אותי בשנייה כנראה אצל בנות שיער : אני אעדיף חלק לגמרי או גלי עד מתולתל שוב עדיפות לארוך עור: או מעט שחום או לבן וממש לבן חיוור נמשים: זה לא חובה אבל אני נורא אוהבת נמשים בעיקר אם הבת נוטה להסמיק זה נראה חמוד. עיניים: אותה הגדרה שפתיים: שפתי דובדן מעט יותר בשרניות מהרגיל בניגוד לבנים פחות מפריעה לי שיבהוו לי בחזה, אני גם אעדיף להיות הגובהה יותר היו בדיוק פעמיים שאני זוכרת שהבנות היו גבוההת ממני מעט או לפחות בגובהה שלי אני לא פוסלת שזה יכול לקרות שארצה להיות אם בת גבוהה אבל לרוב הגובהה אצלי מתקשר מעט לתפקיד לרוב יש לי שוב תסביך הנסיך יהיה לי צורך להיות המגוננת אם הבת שאיתה אני בקשר,אם אתן למישהי גבוהה להיות איתי זה כנראה אומר שהרשתי לעצמי לצאת מן התפקיד. בגוף חשוב לי רק שתיהיה יותר רזה ממני החזה לא חייב להיות גדול או קטן רק בפרפורציה הגיונית ליתר הגוף אני חושבת שאותו דבר לגבי התחת. מישהי אם לבוש קסופלי או בובתי עד לגבול שבו ארגיש פדופילית,יהיה נחמד בכלל אני אוהבת שבנות לבשות חצאיות ושמלות על אף שיש בנות שנראות טוב גם בלבוש גברי קלאסי גקטים כובעים שחורים ומכנסים שחרות הדרך לכבוש את ליבי זה חיוך ,להיות אדם לא רגיל ושירה, בנות ובנים שיש להם את היכלות לשיר יתפסו את ליבי בקלות שירה תמיד נתפסת עבורי ביכלות מיוחדת ואוו כתבתי הרבה יותר מדי נו מילא שנה טובה לכולם ולכולן

היי חדש ובא לי לענות

אני אוהב אותו רזה, בטן שטוחה, כמה שיותר חלק, צבע עור בהיר, שיער בהיר, עיניים בהירות, בקיצור הכל בהיר... ושלא יהיה נמוך מידי.

grungerock

New member
אממממ

מבחינת בנים: אני בדר"כ אוהב שריריים, שחומים, גבריים, שלא יהיו פאקצ'ות. לגבי בנות: בדר"כ אני אוהב אותן שמנמנות/גדולות עם חזה גדול, בנות חמודות כאלה ולא פרחות, ביישניות ואם יש להן משקפיים זה פלוס:)

למעלה