אידיאלים =\= פנטזיה
לפחות מבחינתי; אידיאל, "גבר/ת החלומות" הם מה שהכי הייתי רוצה לצידי, בעוד ה"פנטזיה" היא אקט או סיטואציה שארצה לחוות. ואם כבר טרחתי להיות כזה נכון מבחינה פוליטית, might as well שאענה על השאלה [: שהופכת בעצם לשלוש (אפילו ארבע) שאלות- אין לי העדפה אמיתית לצבעים, פרט לעיניים חומות. עיניים חומות זה מקסים. על הכל בערך. גבר החלומות שלי יהיה גבוה. 190+ גבוה. חשוב לי שהוא גם לא יהיה דחליל שחיפי, אבל זה לא בהכרח אומר שהוא מחויב לשרירים. אני אוהב גבות עבות, ומופרדות, כמובן. הבעה רצינית שכזאת, מישהו אחראי וחרוץ שיודע מה הוא רוצה וכבר סלל מראש את הדך להשיג אותו. מזל גדי, עקרב? משהו בין הסכמות האישיותיות. כשזה מגיע לאישה, ההעדפות שונות לחלוטין. כשמישהי רק מגיע לי לגובה העיניים, היא נפסלת מראש. לא בתור ידידה, רק כבת זוג. אני אוהב אותן נמוכות, 160~150 נמוכות. המשקל לא מפריע לי, כל עוד המידות שלה נשיות [שעון-חול מובהק]. חזה גדול זו מעלה, אך לא הכרח. עגן לעומת זאת... 3>. אני אוהב בחורות שצוחקות המון, מהכל. כאלה שמחייכות רוב הזמן... תכלס כל הפרטים האלה, אצל בנים ובנות שוליים להחריד. הדרך האמיתית לליבו של טרי היא דרך בטנו. אנשים שיודעים לבשל כובשים אותי בין רגע. הפנטזיה הגדולה שלי תשאר בגדר סוד, או לפחות תשאר רחוקה מהעין עד שאחליט על אחת יחידה שאני באמת רוצה.