פנטגרם

Rossi46 ®

New member
פנטגרם

שלום, יש לי שאלות שאני חייב שתענו לי עליהם בבקשה. האם פנטגרם משמש לכישוף ? אם כן באיזה מאגיה, שחורה או לבנה ? האם ניתן לעשות סיאנס עם פנטגרם ? ומה הייחוס של הפנטגרם לכת השטן ?

אז ככה

1) כן. 2) גם וגם. 3) בתור מה? 4) כמו עוד הרבה זרמים בעולם, גם הם משתמשים בו. אני מציע שתעשה חיפוש למילה "פנטגרם" כאן בפורום וגם תציץ במאמרי הפורום. הנושא נדון פעמים רבות.

Nizzan Cohen

New member
בבקשה [לינקים]

יש למטה לינקים... והינה עוד לינק ועוד אחד וגם זה Blessed Be ! [נ.ב. נישאר רק שדה אחד ריק להודעה הזו - שדה התמונה.... אז נוסיף גם תמונה של פנטגרם שיהיה חביב
]

lilit jam

New member
../images/Emo32.gifבקשר לפנטגרם...

אני מכירה מישהי שעשתה קעקוע בגב של פנטגרם וברקע פרצוף של שד/שטן... יום אחרי שהיא עשתה את הקעקוע, היא התעוררה בבוקר, הסתכלה על הקעקוע במראה ופתאום היא רואה ש... הופיעו לה שריטות ענקיות (ואני ראיתי אותן) מסביב לקעקוע ועליו... אתם חושבים שזה מסמל משהו...? ואם כן, מה?

ToryMaster

New member
בטח

קוראים לזה תגובה טבעית לקעקוע
יכול להיות שהיא שרטה את עצמה בלילה או משו אבל מי יודע?

lilit jam

New member
"תגובה טבעית לקעקוע"...??

יש כמה תגובות טבעיות לקעקועים וזו ממש לא אחת מהן... וזה לא אפשרי שהיא שרתה את עצמה, כי הקעקוע בגב והשריטות היו כ"כ ישרות ומדויקות, שזה פשוט לא אפשרי שהיא עשתה את זה לעצמה...

האפור

New member
למה לא?

עשתה קעקוע... בטח כאב לה בלילה או משהו כי היא ישנה עליו.. נכנסה לה לחלום והיא התחילה לגרד.. בצורה ישרה... ותמיד קיימת האפשרות שהשטן בא וליקק אותה...

lilit jam

New member
../images/Emo2.gif

נגיד שהיא גירדה את הקעקוע... אז היא היתה מקבלת ממש פצעים וקילופים. והן היו שריטות מאוד דקות וישרות... שלא הגיוני שהיא עשתה אותן בעצמה, אלא אם כן יש לה ציפורניים מאוד מאוד מחודדות ושפיציות (מה שאין לה)...

לפני שקופצים להחלטה שמדובר

במשהו על-טבעי, כדאי לברר קודם אצל אנשים שמבינים בקעקועים. לא, אני לא מדבר על אנשים שיש להם איזה קעקוע או שניים על הגוף - הם לא ראו את כל מה שאפשר לראות לגבי קעקועים. תבררו אצל המקעקע עצמו, תבררו על המקעקע (אולי בכלל הלכתם לאיזה חאפר?), ישנם גם פורומים המוקדשים לנושא הקעקועים ואמנות הגוף. אם כולם יגידו לכם שזה בלתי אפשרי ולא הגיוני, אז יש טעם להתחיל (רק להתחיל) לחשוד באיזה משהו "על טבעי" וגם אז צריך לבצע בירורים. בזמנו היה כאן מאמר על החשיבה המאגית, אני ממליץ לקרוא אותו. משום מה אני לא מצליח למצוא אותו... ויקי, מה עשית איתו?

למשל, התסריט ההגיוני הבא:

נשאלת השאלה, האם החברה שלך ראתה את הקעקוע ביום שהוא נעשה? כי אם שמו לה מיד תחבושת, ייתכן ולא ראתה כי החתכים הללו נעשו שם קודם. למה הם נעשו? אולי יש סיבה למקעקע לעשות את החתכים האלה (או שהוא פשוט מקעקע גרוע שעשה טעויות) - אולי מאיזו סיבה רפואית, או אולי הוא עצמו רצה טיפה "לעבוד" עליה. שוב, כל זה במידה והיא ראתה רק בבוקר שלמחרת את הקעקוע בפעם הראשונה.

האפור

New member
מתוך נסיון...

פעם מתוך איזה שרשור באיזשהו פורום הבנתי שאם מציירים פנטגרמים ואת הסימנים של ארבעת היסודות על הגוף יכולים לקבל את התכונות שלהם ומיד בלי לחשוב עברתי משולחנות לידיים שלי וציירתי הרבה פנטגרמים והרבה סימנים ועם הרבה לורדים ואפילו על אנשים אחרים.. כי לכו תדעו אולי אני פגום.. וכלום, שום שינוי או השפעה. אפילו ניסיתי כמה שמות עוצמה (שדי אל-חי וכו'...) ואפילו י.ה.ש.ו.ה בגלל איזשהו סיפור שישו הצליח ללכת על המים בגלל שרשם את השם הקדוש על הידיים שלו (פחות או יותר) וגם זה לא הביא הרבה תוצאות אם בכלל. אני לא פוסל את האפשרות שדברים כאלה קיימים כי לא ניסיתי לטעון אותם באנרגיה או איזשהו לחש מיוחד... הדבר היחיד שראיתי שפועל עלי ועל אחרים אם מניחים אותו על הגוף זה קריסטלים ואבנים...

אמ..

אני חושב שבסיפור של ישו,כמו בהמון סיפורים אחרים התכוונו לשם המפורש של ה'...משהו שכולל הרבה אותיות (128 ,72 או משהו...). חוץ מזה...אתה מצייר על הכל,אז מה החוכמה? :-; חביב הקסם

מה שאני מנסה להגיד

"אפילו ניסיתי כמה שמות עוצמה (שדי אל-חי וכו'...) ואפילו י.ה.ש.ו.ה בגלל איזשהו סיפור שישו הצליח ללכת על המים בגלל שרשם את השם הקדוש על הידיים שלו (פחות או יותר) וגם זה לא הביא הרבה תוצאות אם בכלל." לא רשמת את שם האל המפורש,לכן לא יכולת לחולל ניסים. אני לא יודע כמה כוח יש לסמל אם הוא מצויר לו סתם ככה על היד,הנייר או הקיר... מילות כוח זה משהו אחר,אבל מכיוון שאני לא עובד איתם,אני לא רוצה לקבוע שום עובדה. והקטע עם הציורים בכל מקום היה בצחוק. חביב הקסם

Weirdi

New member
שריטות

לפני כמה שנה בערך גיליתי פתאום שיש לי צלקות על החלק החיצוני של פרק כף היד שלי, בצורה של כוכבית (בקוטר של5 סנטימטר בערך) אבל עם כמה שינויים קטנים (קו אחד ארוך יותר, קו אחד לא מחובר). זה היה מוזר, אבל עד היום אין לי מושג מאיפה זה בא או מה זה אומר. אז במקום להתחיל לחשוב שהשטן בא אלי בלילה וצילק אותי החלטתי בעצמי מה הסימן אומר ועד היום אני משתמשת בו. אז לכל דבר כזה אפשר לתת פירוש אישי וזה יכול להיות מאוד שימושי.

P o M i K i

New member
לי יש צלקת בערך מכיתה ה' על המתחת

לפרק יד בצד הפנימי, אין לי מוגש מתי היא איך זה קרה לי והיא מאוד עמוקה (היא נשארה מאוד בולטת עד היום) הרבה שואלים אותי אם ניסיתי להתאבד, אבל הצלקת אנכית ליד והיא על יד ימין את זה לא ממש יכול להיות
בקיצור צלקות יוכלות לבוא משום מקום, יש לי עוד כמה כאלו. אבל עדין השטן לא שולט בי...

Weirdi

New member
צלקות

באמת יכולות להופיע משום מקום. אבל סדרה של 4 צלקות שעושות צורה של כוכבית? נשמע קצת כמו השטן:)) ואיך את יכולה לדעת שהשטן לא שולט בך? הרי, אם היית יודעת, הוא לא היה שולט בך, אבל מה שאת חושבת שאת עושה מבחירה זה בעצם מה שהשטן אומר לך לעשות. ואם אנחנו כבר משווים צלקות אז יש לי צלקת מגיל נורא קטן של כוויה על הרגל- והצלקת בצורה מושלמת של בריטניה (מינוס אירלנד):)

ToryMaster

New member
איזה מגניב

אני לא חשובת שזה אומר שהשטן שולט בה (אגב, ההוא מעלייך זה... הוא
) אני לא פוסל תאפשרו תשל משמעות מאגית כלשהי, אבל בכל זאת, מפה ועד ל"השטן שולט בי" יש דרך ארוכה אני, By The Way ככה, לא מאמינה בשטן

Weirdi

New member
וופס

ידעתי שזה הוא. מצטערת פומיקי, עם הטעות הזמנית במין שלך:) אני דווקא חושבת שהשטן קיים בשביל אנשים שמאמינים בו. ולאנשים כאלו מגיע שהשטן יהיה קיים, כי אמונה בשטן היא בעיקרון אי לקיחת אחריות.

למעלה