פלשתינים

פלשתינים

פצצת מרגמה נחתה בגוש קטיף פלסטיני דקר תושבת ערד 3 רקטות "קסאם" לעבר שדרות החמאס תיכנן לפגוע בשיירת רה"מ "האלימות היא כרסום הדמוקרטיה הישראלית יש לגנות ולהוקיע אותה " יצחק רבין כפי שרבין אמר יש לגנות ולהוקיע את הפלשתינים מחברתנו וממדנתו

Ronnie Avidov

New member
בוא נתחיל קודם

אצלנו לא? בוא קודם נלחם בארגוני טרור יהודי

Deathatred

New member
אין טרור יהודי

וגם אם היה, אז זה אומר שצריך לתת לפלשתינים לשחוט יהודים כאוות נפשם? תפקידו של צה"ל להגן על אזרחי ישראל. כמה שזה מעצבן אותך ומקומם אותך גם ליהודים יש זכות לחיות - ובטח להגן על עצמם.

Ronnie Avidov

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אין טרור יהודי?! צה"ל לא מגן על עלינו צה"ל הוא שיצר את המצב הזה מההתחלה

Katanya

New member
אוי רוני איזו שטות....

שוב פעם צהל הוא אירגון טרור, זה הדבר הכי טיפשי להגיד, צהל מגן עליך בלי צהל אתה או קרוב משפחה שלך כבר מזמן חס וחלילה היו נפצעים או חמור מזה. מי אם לא צהל היה מגן עליך? אתה באמת חושב שאם נפרק ברגע זה את צהל ינוחו הנשקים במזרח התיכון כי הנה "השטן הגדול", "הארגון המחרחר מלחמה" "המשריש שנאה " הצהל הזה. די די להאשים סתם את צהל שבזכותו אתה חי!!! בעעעעעע כ"כ מעצבן אני מקווה שמבקרי הפורום שלא בנוער יבינו שאין זו עמדה אפילו הקרובה טיפ טיפה לעמדות נוער מרצ!

../images/Emo7.gifאין דבר עצוב יותר מצחוקו של אדם

שלא מבין עד כמה הוא לא מבין...

high hopes

New member
רוני,

זה חמוד ויפה שאתה חושב שלא צריך את צה"ל אוטופית אני מסכימה אבל אני לא רוצה להיות עדה למה שיקרה פה במידה ולא יהיה לנו צבא מחר בבוקר, וגם אתה לא. אתה יכול לבקר את פעולותיו של צה"ל אך אין מקום להאשמות חסרות שחר.

Ronnie Avidov - אני נענית לאתגר...

אני אענה לך בשרשור חדש תחת הכותרת "האם הטירור הוא תוצאת הכיבוש בלבד"...אוקי..? כי מעניין אותי לדעת באיזו מידה עוד אנשים כאן בפורום חושבים שגם לפלשתינים יש\אין אחריות למצב עם כל חוסר המוצא שבו...ולא רק ממשלת שרון... את דעתך כבר הבנתי - הם לא אשמים בכלום...ואת דעתי לא קשה לנחש, אני משערת..:) ובהודעה זו תבין מה אתה כל כך לא מבין...אבל יש לי מבחן ענק ומגעיל ביום ראשון, אז כל העניין יחכה לשבוע הבא..

Alexco

New member
רוני

לא מייצג את עמדות אנשים בפורום הוא מייצג את עצמו בדיוק כמוך

pelegs

New member
לא שזה מצדיק חלילה את הטרור

הפלשתיני, אבל אני חושב שאתה שוכח את נעם פדרמן, גאולה כהן ושות'...

Roobie

New member
מה הקשר לגאולה כהן?

היא היתה בלח"י לפני קום המדינה, אבל אני חושב שלא על כך הויכוח.. והיא גם בכלל לא עסקה בפעילויות צבאיות בעת היותה בלח"י. לא צריך פשוט לשלוף שמות.. היא קיצונית אבל בסך-הכל אישה נחמדה, לא שונאת ערבים ולא כלום, פשוט מאמינה ברעיון ארץ-ישראל השלמה אבל מנקודת מבט בגיניסטית - של אוטונומיה מסויימת לפלשתינים. אמנם זה לא צודק לדעתנו, אבל זה לא הופך אותה לגזענית. דיברתי איתה ולמרות שהיא ידעה שאני תומך מרצ זה אפילו לא גרם לה לעקם את הפנים
היא באמת לא טרוריסטית (ולא, אני לא אומר את זה בגלל שאני חושב שהיא נחמדה... זה בלי שום קשר). דרך אגב, הנה ראיון שערכתי איתה.

pelegs

New member
אוקי, מודה

זרקתי את השם הראשון שצץ לי בראש, גם אם הוא לא מדויק למקרה. צודק, מצטער.

יש טרור יהודי.

הפעולות האלימות שהיו נגד הבריטים לפני קום המדינה לא היו טרור? האירגון ששם מטען חבלה בבית-ספר ערבי הוא לא אירגון טרור? זה לא אומר שמותר לאף צד להשתמש באלימות.

Deathatred

New member
כמה פלשתינים נרצחו ע"י אזרחים

יהודים במהלך העימות האחרון?
לפי בצלם - 11 בלבד. כמה אזרחים ישראלים נרצחו ע"י פלשתינים? יותר מ 500. את שאר החשבון אני משאיר לך בתור תרגיל. מסקנה: אין טרור יהודי ובטח שלא טרור יהודי מאורגן ובודאי שאין משהו מקביל כאן לחמאס.

למעלה