פלשתינים

Deathatred

New member
כי המחבלים משתמשים

באזרחים כמגן אנושי ויורה מאחוריהם.

גם בגין ושמיר מעולם לא רצחו...

אזרחים חפים מפשע בכוונה תחילה. במלון המלך דוויד פוצץ מתחם צבאי של ארכיונים צבאיים, והיו אזהרות חוזרות ונשנות לפקיד המלון שיש פצצה ושיפנו את המלון כדי שלא יהיו נפגעים. ההוצאה להורג של שני קצינים בריטים הייתה כאולטימטום לאי הוצאתם להורג של חברי המחתרות שנתפסו ע"י הבריטים, אמנם אירוע נורא, אבל מי שהוצא להורג היו חיילים בריטים ולא אזרחים ולמי שתהה, מאז האירוע הזה לא הוצאו להורג יותר חברי מחתרות. הטבח בדיר יאסין הוא באמת האירוע הנורא ביותר שאפשר לייחס לאצ"ל ו\או ללח"י, בכל אופן, גם שם אנחנו יודעים היום לפי מסמכים ארכיונים שנתפסו במלחמת ששת הימים בעיקר, כי כפי שטענו המחתרות במשך שנים, היו שם חיילים עיראקים שהתחפשו לנשים וירו לעברם... האם זה מצדיק את ההחלטה לירות לעבר נשות הכפר? (ד"א, ילדים לא נרצחו שם למי שטוען שבוצע שם טיהור אתני) לטעמי לא, אבל זה לא רצח מכוון וברור של אזרחים חפים מפשע כולל ילדים כפי שמבצעים ארגוני הטרור הפלשתינאים. כל האירועים שציינתי לעיל, אשר כונו תמיד בקרב אנשי שמאל ישראלים או בקרב אנשים מחו"ל "טרור", הם אירועים מזוויעים, אשר ספק אם הייתי בוחר לעשות אותם כאמצעי לגיטימי למלחמה, אבל הם בלי ספק אינם אירועי טרור כפי שאנחנו מכירים את המושג היום מארגוני הטרור הפלשתינאים...

גם בגין ושמיר מעולם לא רצחו...

אזרחים חפים מפשע בכוונה תחילה. במלון המלך דוויד פוצץ מתחם צבאי של ארכיונים צבאיים, והיו אזהרות חוזרות ונשנות לפקיד המלון שיש פצצה ושיפנו את המלון כדי שלא יהיו נפגעים. ההוצאה להורג של שני קצינים בריטים הייתה כאולטימטום לאי הוצאתם להורג של חברי המחתרות שנתפסו ע"י הבריטים, אמנם אירוע נורא, אבל מי שהוצא להורג היו חיילים בריטים ולא אזרחים ולמי שתהה, מאז האירוע הזה לא הוצאו להורג יותר חברי מחתרות. הטבח בדיר יאסין הוא באמת האירוע הנורא ביותר שאפשר לייחס לאצ"ל ו\או ללח"י, בכל אופן, גם שם אנחנו יודעים היום לפי מסמכים ארכיונים שנתפסו במלחמת ששת הימים בעיקר, כי כפי שטענו המחתרות במשך שנים, היו שם חיילים עיראקים שהתחפשו לנשים וירו לעברם... האם זה מצדיק את ההחלטה לירות לעבר נשות הכפר? (ד"א, ילדים לא נרצחו שם למי שטוען שבוצע שם טיהור אתני) לטעמי לא, אבל זה לא רצח מכוון וברור של אזרחים חפים מפשע כולל ילדים כפי שמבצעים ארגוני הטרור הפלשתינאים. כל האירועים שציינתי לעיל, אשר כונו תמיד בקרב אנשי שמאל ישראלים או בקרב אנשים מחו"ל "טרור", הם אירועים מזוויעים, אשר ספק אם הייתי בוחר לעשות אותם כאמצעי לגיטימי למלחמה, אבל הם בלי ספק אינם אירועי טרור כפי שאנחנו מכירים את המושג היום מארגוני הטרור הפלשתינאים...

Deathatred

New member
כמה פלשתינים נרצחו ע"י אזרחים

יהודים במהלך העימות האחרון?
לפי בצלם - 11 בלבד. כמה אזרחים ישראלים נרצחו ע"י פלשתינים? יותר מ 500. את שאר החשבון אני משאיר לך בתור תרגיל. מסקנה: אין טרור יהודי ובטח שלא טרור יהודי מאורגן ובודאי שאין משהו מקביל כאן לחמאס.

Ronnie Avidov

New member
לאזרחים ישראלים

אין סיבה לפגוע בפלסטינים (יש לנו את צה"ל שיעשה את זה) הפלסטינים לא מחזיקים אותנו תחת כיבוש, הפלסטינים לא הורסים לנו בתים, הפלסטינים לא עושים שום דבר אפילו קרוב למה שצה"ל עושה להם הם נלחמים על החירות שלהם (אגב, בדיוק כמו שהיהודים נלחמו על המדינה)

Ronnie Avidov

New member
זה לא הוגן להשוות

אותנו עכשיו לפלסטינים עכשיו, אנחנו לא נלחמים על מדינה, הם כן. אם אתה רוצה לעשות לעשות השוואה תבדוק כמה אזרחים נהרגו מפיגועים היום (בידי ארגוני טרור פלסטיניים) וכמה נהרגו בקום המדינה (בידי ארגוני טרור יהודיים כגון הלח"י והאצ"ל)

Roobie

New member
אז אתה מצדיק את הטרור?

כי זה בדיוק מה שעשית בשתי ההודעות האחרונות. בטח היית מאושר אתמול. (זאת ציניות, כדי להסביר לך כמה אתה טועה בהודעות שלך. אני לא באמת חושב ששמחת אתמול)

Roobie

New member
למה לא?

ככה זה נראה מההודעה שלו. כשהפלשתינים עושים טרור זה בסדר, וכשיהודים עושים אז לא ניתן להבנה (וכמובן שאני מסכים עם החלק של היהודים). ובנוסף לזה הוא גם השווה את צה"ל לאירגון טרור. אבל מילא, הוא לא הראשון כאן שעושה את זה.

Deathatred

New member
נו באמת

האם לכל מיואש יש את הלגיטימציה לרצוח כאוות נפשו? אין ספק שרובי צדק לגביך.

MoonShield

New member
נו באמת...

קודם כל אני אציין שוב שאתה מכליל ומה שאתה אומר גובל בגזענות. הייתי רוצה גם לציין שאני רואה המון דמיון בין הימין הקיצוני הישראלי לארגוני הטרור הפלשתינים: הפלשתינאים מיואשים ממה שקורה אצלהם, מהריסות הבתים, מהכיבוש התמידי והעוצר. היאוש גורם לשנאה כוללת נגד יהודים. אותו דבר לגבי הימין הקיצוני של ישראל - אנשים מיואשים מהפיגועים, בחדשות מראים כאלה זוועות שמעוררות רגשות שנאה כוללים כלפי פלשתינאים. למזלנו הם לא מסוגלים להקים ארגוני טרור כמו שיש שם בגלל שאנחנו מדינה עם חוק ועם משטרה שאמורה לאכוף אותו. אני מתנגד לשניהם. שתי דעות קיצוניות וגזעניות. ועכשיו לעניינינו - נכון אנחנו צריכים להלחם בטרור, כי אי אפשר לחיות ככה. אבל השאלה היא האם הדרך שממשלת ישראל נוקטת כרגע היא הדרך הנכונה? אני לא אתמקד כרגע בצד ההומני של העניין כי לא נראה לי שזה מעניין אותך או אנשי ימין בכלל. לדעתי דרך הכיבוש מיצתה את עצמה והוכיחה עצמה כלא שימושית כלל. אמנם צהל מחסל את כל ראשי הטרור כשהוא נכנס לשטחים, תוך כדי הוא משמיד בערך אותו מספר של אנשים חפים מפשע. עכשיו תחשוב שעל כל אחד כזה שהוא רוצח הוא נותן מוטיבציה לעוד עשרה להצטרף לחמאס ובשלב יותר מאוחר להקריב את חייו בשביל להרוג אותנו. איזה אלטרנטיבה אני מציע אם כך? שני הצדדים כל כך מחוממים כרגע אחד על השני שאנחנו חייבים להקים הפרדה ולתת לכל צד להרגע. לפנות את ההתנחלויות כי 1.זה התגרות מיותרת 2.ההתנחלויות זה אחד הגורמים המשמעותיים יותר למצב הכלכלי הנוכחי 3. הכי חשוב - זה עולה לנו בחיי אדם - חילי צהל נהרגים כל יום בגלל שאין קו תפר ישר מסודר ובאורך מינימלי. הכוונה היא שבגלל שהקו התפר כל כך מפותל ויש התנחלויות מבודדות שצהל צריך לשמור עליהן הוא לא יכול לרכז כוחות רציניים בשביל לשמור על כל הגבול. זה ההצעה שלי ושל מרצ. מה אתה מציע לעומת זאת?

למעלה