פלייאוף - הלילה השני

liron1311

New member
לגמרי

בדיוק מה שרציתי להגיד בהקשר של תומאס/בראדלי/טרנר וגם אוליניק.

טרנר נתן עונה מפתיעה אבל נראה לי שזו פשוט לא סדרה בשבילו, אין לו שום סיכוי לשמור על לברון בשום מובן (עדיף לשים עליו כבר את סמארט) ובהתקפה כל מהלכי הOLD-MAN-MOVES שלו לא באמת עובדים או לפחות לא עבדו היום.
בראדלי היה על הפנים, גם בהגנה. יכול להיות שהוא עדיין פצוע מהמשחק ברביעי כשהוא יצא ולא חזר או שיחק יום אחרי. בסופו של דבר הוא עשה רק נזק והיה צריך לקבל פחות דקות, במיוחד בסוף. אני מאמין שסטיבנס הכניס אותו בעיקר שיאפס קצת את הידית כי הם חייבים את הקליעה שלו בהמשך, במיוחד בהרכב הפותח.

חוץ מהם, נהנתי מאוד מבוסטון. כל העונה קיוותי שאוליניק ישחק יותר, למרות החולשה שלו בהגנה. בחודש האחרון ההרכב הכי כיף (ולא יפתיע אותי אם הכי טוב אבל לא בדקתי) של בוסטון היה תומאס, סמארט, קראודר, ג'רבקו ואוליניק. קצת חלש בריבאונד, אבל הרכב עם המון האסטל, קליעה מהגבוהים שמפנה את הצבע לחדירות של אייזאה. 2 שחקני ההגנה החזקים (סמארט/קראודר) בפנים והשאר טובים מספיק יחד עם העזרה והרוטציות המעולות שיש לסלטיקס בהגנה זה לרוב רץ טוב ההרכב הזה.
כמו רוב העונה, בוסטון לא ויתרו למרות שבהחלט היו כמה מצבים כאלה שאפשר להתפרק במשחק פלייאוף חוץ ראשון ככה. חושב שההימור שלי שניקח משחק יתממש.

אוליניק נכנס לבעיית עבירות, בגלל זה לא שיחק

עשה שתי עבירות תוך 6 דקות בסוף הרבע הראשון (אותן 6 דקות בהן קלע שתי שלשות ושם 10 נקודות).
אחר כך יצא ונכנס שוב 6 דקות לסיום הרבע השני ועשה עבירה שלישית ויצא, כל זה לקח פחות מדקה.
בראד סטיבנס כבר פתח איתו את המחצית השנייה, הוא שיחק שמונה דקות ועשה את הרביעית שלו...
&nbsp
בקיצור, הוא לא היה יכול לשחק יותר ממה שהוא שיחק, זה לא התאמות שסטיבנס צריך לעשות אלא אוליניק שצריך לשמור על העבירות שלו יותר.

fatnoam

Active member
לגבי קליבלנד בוסטון

דבר ראשון אני חושב שלברון עשה משהו מאוד יפה במשחק הזה - הוא ניסה לתת לכולם תחושה של פלייאוף. זה התחיל ברבע הראשון, הוא קיבל פאול מהיר, יצא על השופט אחו שילינג, ואז פשוט פוצץ בהגנה את כל בוסטון בלי משרוקית. זה פלייאוף, תפוצץ קודם, שאל שאלות אחרי זה.
&nbsp
אחר כך לברון התפנה ללשתף את החברים. כל הזמן אקסטרא פאס, אפילו לפעמים יותר מדי, רק כדי שלאב ייגע בכדור, וגם לג'יי אר שלא מפחד לזרוק הוא נתן את הכדור כל הזמן. קיירי התחיל לאט, אבל זה תמיד ככה ליד לברון. לברון היה החילוף הראשון של בלאט (יצא באיזה 7 דקות לסיום הרבע, חזר אחרי 4 דקות אם אני זוכר), ואז קיירי היה צריך להוביל לבד והתחיל להתפרע. גם על הספסל כיפים וחיבוקים של לברון עם קווין לאב. בוא נשים בצד את הטינה האישית ההדדית, ובוא ננסה לקחת אליפות. לדעתי זה מאוד יפה. זה מזוייף לחלוטין כן, די ברור שלברון שונא את לאב, אבל אם זה פועל, למה לא.
&nbsp
במשחק עצמו, אין ספק שההבדל המהותי בין הקבוצות הוא הסגל. לקאבס יש סגל של קונטנדרית, בוסטון היא קבוצה עם סגל על סף די ליג. סטיבנס פשוט נהדר, איך הוא מוציא מהשחקנים שם 120%. אני חושב שבוסטוןן עוד ינצחו משחק או שניים בסדרה. הם משחקים מסודר להפליא ושחקנים שם לא צריכים להתאמץ מעבר לתרגיל בשביל לזריקה טובה, הם פשוט לא מספיק מוכשרים בשביל לקלוע את הזריקות האלה תמיד, אבל זה יגיע. היחידי שם שמשחק מחוץ למסגרת זה אייזיה תומאס. הדברים שהוא עושה בהחלט באים על חשבון כולם מצד אחד, מצד שני, אתה חייב שיהיה לך שחקן אחד חריג, מקורי וכשרוני בקבוצה כזו שמאומנת עד דק. קליבלנד עשו עליו עבודה טובה, למרות שסיים עם איזה 17 ו-8.
&nbsp
אגב, זו לא הסדרה שמוזגוב יהיה בה חלק משמעותי. הגבוהים של הסלטיקס הרבה יותר ניידים ממנו, והוא לא מגיב טוב לשלל החסימות שלהם בהתקפה. לא סתם הרכבים של ג'ונס ב-4 עבדו כל כך טוב לבלאט. אין לסלטיקס שחקני פוסט (חוץ מסאלינג'ר שחוזר מפציעה ושיחק דקות מצומצמות), אין להם חודרים שמצריכים את הרים פרוטקשן הזה. אני חושב שדייויד צריך לשחק יותר עם טריסטן ולאב, או אפילו עם מריון \ ג'ונס \ לברון ב-4. כל הנ"ל יכולים לשמור על זלר ואוליניק הרכים, ואפילו על באס שהוא נמוך ולא משתמש בכח שלו בהתקפה (רק עולה לג'אמפרים יעילים).

OrEl74

Well-known member
מנהל
00:30: אטלנטה-ניו יורק נטס (שידור בספורט 5 הרגיל)

OrEl74

Well-known member
מנהל

לא יודע למה, זה סתם מצחיק אותי שלקחו שכונה, גדולה ככל שתהיה וקראו קבוצה על שמה.

TheReturn23

New member
ברוקלין זה עיר

יש קבוצות שנקראות על שם העיר ויש על שם המדינה

picki23

New member
סתם לידע כללי

ברוקלין, קווינס וברונקס הן עיריות - משמע הן ערכים אך כולן נחשבות ומצטיירות כניו יורק סיטי בגלל הרצף הטרטוריאלי בין מאנהטן לבין שכונות אלה. כולן חלק מהמטרופולין הגדול של ניו יורק (כשמאנהטן היא הלב).
&nbsp
ולכן הן לא שכונות זו התייחסות נפוצה

הן עדיין חלק מהעיר ניו יורק

למיטב ידיעתי, אותו ראש עיר, אותה המשטרה, אותם שירותים סוציאליים.

picki23

New member
לא

ראש עיר שונה, שירותים סוציאליים באותם תנאים אך לא באותה שייכות (לא שיש יותר מדי)
&nbsp
משטרה לא שונה וזה נכון.
&nbsp
ראש עיר שונה בוודאות

לא לפי ויקיפדיה...

אבל מה זה משנה. הן עיירות שמאוגדות תחת העיר ניו יורק אבל יש להן היבטים של ממשל עצמאי והיבטים שמשותפים לעיר כולה.
&nbsp
זה בכלל לא משנה - הרי יש להן מספיק זהות נבדלת כדי לקיים פרנצ'ייז.
&nbsp
באופן עקרוני, אם היית מפרק את ניו יורק, אז קווינס, מנהטן וברוקלין היו כולן ברשימת עשר הערים הגדולות בארה"ב. יש מצב טוב שגם הברונקס.

Executioner

New member
ידיים אקטיביות של ההוקס

איך שהמשחק נראה עכשיו והמשחק הקודם של קליבלנד אפשר היה להתחיל את הפלייאוף במזרח בחצאי גמר.

חשבת שיהיה אחרת?

חוץ מאטלנטה וקליבלנד אין כלום במזרח, כולל שיקגו שלא תעשה כלום ואולי תפריע לאחת מהן במשחק או שניים,אבל לא יותר מזה.
הזאבים הכבדים הם במערב ולא במזרח.

שאלה פשוטה אתה מוכן להמר על משהי מהמזרח חוץ ההוקס והקאבס

שתגיע לגמר המזרח? אני לא כולל שיקגו שאני נותן להם עד חצי הגמר טופ.
בגמר המזרח ההוקס יעיפו את לברון ואז תלוי מי יגיע מולם מהמערב.
&nbsp

NETANELD

New member
אני מוכן להמר שאם קליבלנד ואטלנטה יפגשו

בגמר המזרח ההוקס לא יעיפו את לברון.

למעלה