פלייאוף - הלילה השני

OrEl74

Well-known member
מנהל
22:00: קליבלנד-בוסטון (שידור בספורט 5 לייב)

המאזן שלהם שלילי וזה בושה שהם בפלייאוף

קלבלנד אונם משחקים אחד על אחד לרוב, אבל בוסטון עם מאזן כזה לא צריכה להיות בפלייאוף.

במזרח כמעט בכל עונה יש עולה אחת עם מאזן שלילי

ולעיתים קרובות גם אחת או שתיים עם מאזן ניטרלי. נדיר מאד שאין אף עולה עם מאזן שלילי.
המיוחד העונה הוא שיש שתים עם מאזן שלילי ואחת עם מאזן ניטרלי. זה באמת נדיר.
מצד שני, להגיד שזו בושה שהם בפלייאוף - אתה יודע, כשכולם עושים את זה, מפסיקים להתבייש. אז גם בוסטון לא מתביישים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אם הקאבס חשבו שהם באים לטיול מול הסלטיקס

כדאי להם להתחיל לחשוב שוב ולהתיחס אליהם קצת יותר ברצינות.
קבוצה עקשנית, נלחמת ובאמת כיפית לצפיה (לפחות נכון לעכשיו)

Ori L88

New member
קליבלנד ישנים

מאמין שברבע השלישי הם יתעוררו ויברחו לדו ספרתי.
בנתיים כיף לראות את הסלטיקס , איזיאה ואוליניק בולטים.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
קלי אוליניק המפלצת

סתם, רק רציתי לומר שהפתיחה המעולה שלו היא בדיוק הסיבה שבוסטון עשתה פלייאוף. שחקנים מקבלים ניסיון, עושים לעצמם שם בליגה וכולם מרוויחים.

Cade Foster

New member
ככה בדיוק אני רואה את הסדרה הזו

קליבלנד תנצח בזכות הכישרון, אבל בוסטון תקשה בגלל שהיא פשוט קבוצה מאומנת שמוציאה 100% מעצמה.
&nbsp
מרכוס סמארט לא יזכה ברוקי העונה, אבל אני חושב שהוא הראשון מבין הרוקיז שהולך להתפוצץ ולהטביע חותם בליגה הזו. נראה הכי NBA ready מבין הרוקיז.

Ori L88

New member
היה לו חצי עונה ראשון גרוע

אבל בחצי השני הוא אחלה.
בולדוג בהגנה , קולע את השלשות. וגם מתחיל להזכר שהוא יודע לחדור לסל.
הבעיה שהוא לא רכז.
אני הייתי משחק איתו כ2.(שזה בערך מה שקורה כי טרנר מרכז בפועל)
הבעיה שיש את אייברי ברדלי שכבר משחק בעמדה מספר 2.
ככה שיש קצת פלונטר בנושא בסלטיקס.

picki23

New member
ההררכיה פיזית

בין העמדות היא לא רגילה אך בסה"כ תקינה, בראדלי שומר לא רע. למרות שהוא נתן משחק לא טוב אתמול.
הייתי רוצה לראות את מרקוס סמרט מרכז, זה התפקיד ששיחק במכללות וזה מוזר לחשוב עליו כ SG

OrEl74

Well-known member
מנהל
כשלברון משחק כמו שהוא משחק בדקות האחרונות

הוא השחקן הכי כיפי לצפיה בליגה.
פשוט חוויה לראות אותו כרגע

Executioner

New member
בוסטון חלבית

עם כל הכבוד למלחמה ולרצון, הם קבוצה צעירה ואין להם הרבה מה למכור.

rapgamer4ever

New member
נראה לי שאפשר בעיקר להחמיא לבוסטון

במיוחד לקראודר ואוליניק. עדיין ההפרש נע בין 10 ל-20 נקודות כמעט בכל המחצית השנייה, הפערים באמת שמיים וארץ.
קיירי היה מעולה בחצי הראשון. הקאבס ממש חיפשו להכניס את לאב למשחק. זה לא הלך בקלות אבל בסוף איכשהו קרה.
חוץ מלברון קליבלנד נראים קצת רכים והקהל שלהם מאכזב. האמת שגם ללברון היו כמה פוזשנים הגנתיים עצלים אבל בסך הכל הוא העלה רמה מהעונה הרגילה.

קליבלנד עלתה שלב כשבלאט החליט להפסיק לשחק עם ג'יי אר.

בלאט בסה"כ נתן משחק טוב, לפעמים קצת נעלם יכל לקחת Time-out לפני שבוסטון רצו 14-0 כשהקאבס הובילו.
&nbsp
אבל ראינו יותר את לברון כמוביל כדור , קיירי פשוט פנומן איזה זריקות אוף דה פיק.
שון מאריון שיחק פחות מדקה ונתן שתי חטיפות, ג'יימס ג'ונס בכושר טוב ובלאט אוהב לשחק איתו ב-4.
&nbsp
אני חושב שהיה שוק ברבע ה-1 של קליבלנד, לא הציגו הגנה טובה, אני לא מאמין שנראה עוד רבע של 30+ נק' של בוסטון בסדרה הזו. בוסטון לא יכולה להתמודד עם כל הP&R של קליבלנד וזה בערך כל מה שהם עושים.
&nbsp
לברון לקח צעד אחורה, הכניס את הצעירים למשחק, טריסטאן סוס שחור, קיירי היה טוב וקווין לאב גם היה בפוקוס לאורך רוב המשחק עם הרבה אנרגיות. אני חושב שזה היה חושב מבחינתו לדאוג שהחבר'ה בלי הניסיון בפלייאוף יבנו קצת ביטחון, מאשר להיות דומיננטי ולדפוק 40 בראש על בוסטון (מה שיכל לעשות בקלות) אבל כאמור זה כנראה לא היה חכם בLong run.
&nbsp
בוסטון קבוצה של הרבה האסל, אבל אני לא רואה אותם מצליחים לגנוב משחק, למרות שלא הימרתי על סוויפ, זה די נראה בכיוון הזה.

אגב אני חושב שסטיבנס היה צריך לשחק יותר על אוליניק ובאס.

הוא קצת איבד שליטה בהתקפה בחצי השני, בראדלי עם איזה שני איירבולים בצריפות, טרנר לקח זריקות קשות ואייזה תומאס אומנם באמת היה טוב אבל לפעמים הוא פשוט נכנס לתוך מאש אפ של קליבלנד בצבע ואו שיוצא מזה מסירה רעה באוויר/איבוד כדור או שיוצא מזה חסימה (נחסם ארבע פעמים) או שיוצא לו מזל ושורקים לו עברה. בסה"כ במיקרו האחוזים שלו לא היו טובים הוא צריך להיות טיפה יותר בררני בבחירת הזריקות שלו.

אוליניק צריך לשחק בסדרה הזו יותר מ-18דק' למשחק, הוא מצויין ויש מין וייב שונה מהסלטיקס כשהוא על המגרש, מה גם שהוא היה פשוט מצויין אז המהלך הזה נראה לי קצת לא נכון.

אולי כדאי לפתוח עם קראודר במקום אוון טרנר, כי הוא באמת עשה עבודה טובה על לברון ג'יימס, לעומת טרנר שלא באמת הצליח לעצור את לברון במיוחד אם לברון התחיל את המהלך מהפוסט.

יותר סקרינים לשחרר את באס במיד ריינג', אחד היעילים בליגה מהטווח הזה לא זרק מספיק.

אלו ההתאמות שלפי דעתי סטיבנס צריך לעשות בשביל להקשות על קליבלנד, אוליניק חייב להיות הווילד-קארד של בוסטון.

למעלה