פלייאוף אנשים!

י ו א ב

New member
ניתוח יפה

FrecCo

Active member
4-1 או 4-2 בוסטון, סופי

לסדירה יש 0 משמעות, למדתי מזמן שבפלייאוף רק קבוצות עם אופי מצליחות, חכו חכו (מכין מרינדה לכובע על כל מקרה).
איפה הימורי הפלייאוף???? מי מרים את הכפפה??

rapgamer4ever

New member
לא מוקש

אם יוסטון תשחק בצורה סמרטוטית כמו ששיחקו רוב העונה זה יגמר בסוויפ.
יותר סביר שהם ילחמו, ישארו צמודים חלק מהמשחקים ויפסידו 4-1 כמו בשנה שעברה.

fatnoam

Active member
לא מוקש. אולי יוסטון יגנבו אחד כי גולדן בירידת מתח אחרי השיא

FrecCo

Active member
מוכן לתת לך יחס מאוד מפתה אם אתה רוצה להמר שממפיס ינצחו 1

FrecCo

Active member
פייט שווה לפחות ניצחון אחד, לא?

אחרת גם הספסל של סן אנטוניו נתנו פייט לאוקלהומה במשך 3 רבעים במשחק הלפני אחרון

פולספגן

New member
סביר להניח, אך גם תוצאות סיום שההכרעה בהן הן בדקה אחרונה, גם

נחשבות בעיניי לפייט.

FrecCo

Active member
הייתי שם איתך גם בט על תוצאה מצטברת

או על כמות הדקות של גארבג' טיים שיהיו בסדרה, או על כמות הדקות שבובאן מריאנוביץ' ומאט בונר ישחקו.

rapgamer4ever

New member
בובאן נראה כמו אנקדוטה משעשעת

אבל בשביל היחס הנכון אני מוכן להמר שהוא יקבל דקות משמעותיות בסדרה של הספארס מול גולדן סטייט.
מה שאני מנסה לומר הוא: הבחור טוב בכדורסל ויש סיכוי שפופוביץ' ינסה לשלוף אותו מהשרוול אם תוכנית המשחק המקורית לא תצליח.

FrecCo

Active member
באמת?

הייתי מתערב איתך גם על זה. הדקות היחידות שהוא יקבל נגד גולדן סטייט הן בגארבג' טיים או אם דיאו/טימי/אולדריג' נפצעים.
ככלל הספסל של הספרס מלא בשחקנים שימושיים ואני גם מאמין שנראה רוטציה יותר גדולה מרוטציית ה-8 שחקנים של עונת האליפות, אבל א. בובאן הוא הרכב שלישי, ב. פופ מאוד שמרן ברוטציות שלו בפלייאוף ג. איזה היגיון יש בלהעלות את הביגמן הכי איטי ומסורבל נגד גולדן סטייט? אפילו דאנקן ישב רוב המשחקים נגדם כי הוא לא עומד בקצב. שים לב לחמישיות:
ראשונה: פארקר, דאנקן, אולדריג', לאונרד, גרין
שנייה: מאנו, מילס, דיאו, מרטין, ווסט
שלישית: אנדרה מילר, בובאן, בונאר, סימונס, קייל אנדרסון
קייל אנדרסון קיבל העונה הרבה יותר צ'אנס בהרכב השני (ודי איכזב לטעמי) ואם כבר ג'וקר מהשרוול שגם עלול להיות מאוד נחוץ בקרב האתלטיות נגד הווריורס- אז ג'ונתן סימונס המעולה יקבל דקות לדעתי. זה עושה את בובאן השחקן ה-13 או ה-14 אחרי אנדרה מילר ברוטצייה נגד גולדן סטייט, לדעתי.
לא שלא כיף לראות אותו מטביע בקלילות מעל 4 שחקנים כשהוא במרחק שני מטר מהסל רק בהינף יד, אבל אם הוא כבר יכול להיות יעיל, זה נגד קבוצה איטית כמו קליבלנד ולא מול ג"ס, לדעתי

Anfield

New member
אתה כבר עושה תכנונים על גולדן סטייט

תיזהר שלא יתפוצץ לך משהו בתוכנית בדרך.

FrecCo

Active member
אין לי ברירה ידידי הותיק

זו העונה האחרונה של טימי לדעתי, ואני חייב להאמין בנו באמונה שלמה עד הסוף. בנוסף אתם נותנים עונה די קקה (ב2014-15 נתתי לכם מלא קרדיט בתחילת העונה!)
אבל בוא נגיד שאני חושש מהסדרה אתכם הרבה יותר מסדרה פוטנציאלית נגד קליבלנד.

rapgamer4ever

New member
טוב, אתה תיארת את plan A ו-plan B

אין לי ספק ששתיהן יכנסו לשימוש. אני משער שבמידה והן לא יעבדו, לדוגמה אם הספארס יכנסו לפיגור 3-1 בסדרה לא מאוד צמודה, פופוביץ' יזנח אותן וינסה לשנות את הדינמיקה של הסדרה באופן יצירתי. סימונס ואנדרסון אולי יקבלו צ'אנס אבל בובאן זה לערבב את הקלפים מחדש. על הנייר זה לא אמור לעבוד מהסיבות שציינת אבל גם אי אפשר להתעלם מכך שהבנאדם מיסמאץ' מהלך. הוא ריבאונדר ההתקפה הכי טוב של סאן אנטוניו. זה אמנם לונגשוט אבל כזה ששווה לנסות עם הגב לקיר.
&nbsp

למעלה